| Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
| Wersja do druku |
Agon 
Seizon Senryaku!

|
Wysłany: 22-07-2010, 21:14
|
|
|
| Bo w Empiku nie było 20. tomiku Fullmetala (chciałam się zaopatrzyć przed wyjazdem, bu...), ale za to kupiłam sobie jeszcze pachnącą nowością Morfinę od Hanami. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-07-2010, 16:01
|
|
|
Miło jest mieć więcej kotów w zasięgu wzroku, ale...
Przedwczoraj obudziło mnie (świtaniem; a w każdym razie wcześniej, niż powinno) dziwne tupanie. Wściekła odsłaniam okno i co widzę? Moją koteczkę z zaszczutym wyrazem pyszczka siedzącą na samym skraju parapetu, a naprzeciw, za szybą, kocią mamę i trzy kociaki zasuwające po szybie jak chomiki w akwarium. Wczoraj za to obudziła mnie sama matka, siedząca na oknie zaraz koło mojego łóżka i wyjąca do luftu o jedzenie. Pewnie pół dzielnicy ją słyszało. A dzisiaj, w środku nocy dla odmiany, zerwałam się z łóżka mało nie dostając zawału, bo moja koteczka siedziała na parapecie i wściekle syczała prawie że mi nad uchem, bo któreś się pałętało pod oknem... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 23-07-2010, 16:18
|
|
|
| Dzisiaj przeszłam samą siebie, zjadłam śniadanie o 10.00 i poszłam spać. Następnie wstałam o 16.00 i skonsumowałam obiad. To wszystko dlatego, że w nocy miałam wenę i pisałam opowiadanie, które ehm... No wyszło dziwnie. Chciałam sensownie uśmiercić bohaterkę, koniec końców uśmierciłam ją bezsensownie. Czytałam sobie gazetę i może znajdę pracę na te 2 miesiące, hmm zobaczymy... |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-07-2010, 07:09
|
|
|
Dzień Zaawansowanego Zombie uważam za oficjalnie rozpoczęty. Niech ktoś dokona na mnie eutanazji, bardzo proszę.
Ale przynajmniej się ochłodziło i wyraźnie zbiera na burzę *___* |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-07-2010, 10:58
|
|
|
Zbiera? U mnie całą noc lało i grzmiało, a teraz na dworze panuje przyjemny chłodek. Jest czym oddychać *_*
Nagrywarka chyba mi się psuje, focha się coraz więcej, teraz nawet przy odtwarzaniu. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Potwór Latacz 
Czajnik w Mroku

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-07-2010, 20:05
|
|
|
A ja właśnie skończyłem wczoraj zaczęte zmagania z wrednym laptopem. Zanim raczył ruszyć 3 razy go musiałem formatować ( co prawda raz tylko dlatego ze jak kto głupi nie popatrzyłem na który dysk pcham system), a potem tak z 15 razy restartować bo aktualizacje nie raczyły zaskoczyć na raz... To nie na moje nerwy, jeszcze trochę i zastosowałbym na niewdzięcznej maszynie manewr pt "hobby Izay'i"
Cóż przynajmniej się wyspałem w przerwach powodowanych instalacją, do tego odgrzebałem w końcu rysunki których szukałem, a nie miałem pojęcia ze są na dysku zewnętrznym. No i ile miejsca się zrobiło... |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
 |
Enevi 
「ハリフグ」

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-07-2010, 23:39
|
|
|
| To jest strasznie dziwne. Mam nierealny transfer na swoim komputerze i zastanawiam si czy si cieszyć, że to tak szybko idzie czy niepokoić, że swoją super prędkością zaburzam przepływ informacji w ABW czy gdzieś. Przeciętny zorientowany w informatyce by mnie wyśmiał ale... nieważne. Jeju. Jestem zdziwiona ale to zwiększa moją ekscytację wywołaną zakupem laptopa. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 30-07-2010, 09:35
|
|
|
Z rzeczy złych - coś mi w nocy walnęło w karku i może przez to od rana boli mnie głowa. Stan o tyle rzadki, że wart zanotowania. Poza tym to pierwsze wakacje od trzech lat, kiedy nigdzie daleko nie pojadę samochodem! Trzeba się zakonserwować na przyszły rok i mieć nadzieję, że uda się kupić prevkę przed lipcem.
Z rzeczy wannabe wesołych, ale raczej mieszanych - wieczorem przyjdzie monter z podpięciem do szybszego netu i kablówki :D. Zobaczymy co z tego wyniknie, bo trochę ciągania kabelków będzie. |
|
 |
Athi 
Apple Girl

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 04-08-2010, 17:27
|
|
|
| Eh... kupiłam podstawkę chłodzącą do laptopa... Kurde ok jest, chłodzi. Ale podstawka jest mniejsza od kompa (szczerze to nie znalazłam żadnej która była by do niego dopasowana). Kołeczka antypoślizgowe są z plastiku -.- Podkładka nie ma gwarancji : < (tak mogłam wziąć z ale była jeszcze mniejsza), laptop się lekko chybocze na niej. Ale za to dobrze chłodzi... |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
 |
|
|
|
 |
Crack 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-08-2010, 18:11
|
|
|
| Jakiego ty masz tego laptopa... nawet pod 17" można spokojnie dostać odpowiednio duże podstawki. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 07-08-2010, 22:49
|
|
|
| Bo zobaczyłam opening do GeGeGe no Kitaro z 1968 roku... Widziałam te z lat późniejszych,w nieco innej aranżacji, ale właśnie ten z lat 60. uważam za absolutnie cudowny! Głos Kazuo Kumakury... |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 08-08-2010, 13:29
|
|
|
Budzę się dzisiaj "rano", czyli około 14:00, po dość mocno zakrapianej nocy i jako, że co do miejsca przebywania wątpliwości nie mam, to staram się określić aktualny czas. Rzucam więc okiem na ścianę, gdzie wisi kalendarz, ale w momencie przychodzi autorefleksja - wszak kalendarza na ścianie od jakiegoś czasu nie zmieniałem, trzeba spojrzeć na datę na telefonie (praktycznie - od razu zobaczę też godzinę!). I wszystko byłoby pięknie, ale tak z czystej ciekawości nagle postanowiłem odchylić firankę zasłaniającą część kalendarza i sprawdzić w ogóle na który on jest rok, bo i niespecjalnie pamiętam od ilu już miałem go wymienić. Patrzę - rok 2006.
Ciężko to opisać, więc z grubsza powiem tyle - poczułem się z tym dziwnie. |
_________________ Lepiej nic nie mówić, niż głupio milczeć. |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-08-2010, 17:25
|
|
|
Bo jutro do praaaaacyyyyyyy. A na zjeździe było fajnie i mrucznie i były jenoty i wojgle ;_;
...ale żeby mi nie było smutno na biurku leżała pękata paczuszka ze Starcraftem dwa *____*
Starcraaaaaaaft!
(i bu, jenoty :<) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23:09] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD |
|
|
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-08-2010, 21:14
|
|
|
Bo zjazd był świetny. Bo były Jenoty.