Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-01-2014, 00:00
|
|
|
Bo z jakiegoś powodu nie jestem już studentką ekonomii... Szlag i cholera, czemu?! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-01-2014, 01:20
|
|
|
ARGH. Premiera europejska opóźniona w stosunku do japońskiej o dwa lata? Spoko, rozumiem. Premiera europejska opóźniona w stosunku do amerykańskiej o prawie rok? Spoko, też rozumiem (chociaż już mniej). ANULOWANIE wydania europejskiego Rune Factory 4 nie rozumiem i nie akceptuję, dammit. Ja specjalnie dla tej gry chciałam 3DSa kupować :< A jeszcze Nintendo sobie wymyśliło durną blokadę regionalną, więc nawet ze Stanów sobie nie sprowadzę dammit!
Smutna panda :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 21-01-2014, 13:02
|
|
|
Pomyśl o tym ze strony pozytywnej, teraz całą wirtualnie zaoszczędzoną kasę możesz przelokować na co innego. Czyli pewnie gra plus konsola to jakieś 1000 zł. Kupa nie wydanej gotówki :] (mniejsza nawet o to czy posiadanej)
<kokodin przekazuje wirtualne ciasteczko z marmoladą na pocieszenie> |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-01-2014, 08:38
|
|
|
Uuuuugh... Dzięki Bogu za urlopy na żądanie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-01-2014, 19:44
|
|
|
Są takie fajne stronki, gdzie można sobie zerknąć co dana stacja radiowa grała o określonej godzinie w wybranym dniu, na wypadek gdyby coś wpadło nam w ucho. Niestety żadna taka strona nie uwzględnia Radia Łódź, a to właśnie oni parę godzin temu puścili w eter fajny, niemłody kawałek. It sucks... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 27-01-2014, 19:49
|
|
|
A próbowałeś wynucić? |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 27-01-2014, 19:53
|
|
|
Te metody dają różne efekty. Szczęśliwie już sobie przypomniałem, że był to New Order, a konkretnie Blue Monday. ;)
Bo co by mogło być grane w ostatni poniedziałek stycznia? :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 28-01-2014, 18:39
|
|
|
"A, nie bede kupowal nic na Srodmiesciu, pociag juz podjezdza, zaraz bede w Pruszkowie i tam cos zjem" :(.
EDIT=
DWIE GODZINY!!! Myślałem, że z głodu zjem własną czapkę i będę szedł przez śnieg z gołą glacą. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Xevatiz
Kousaka Honoka
|
Wysłany: 29-01-2014, 16:29
|
|
|
Ysengrinn nieźle, nieźle. Ja z powodu mojej fobii społecznej czasem nie jem przez okres 10 godzin. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 31-01-2014, 13:02
|
|
|
Chyba mam zaniki pamięci. Ja już nie wiem jak się studiuje, o co chodzi w sesji ani jak to wszystko pozaliczać. Pierwszy raz mam aż takie problemy z tym bajzlem. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 31-01-2014, 13:05
|
|
|
Bo mam tak samo jak Sas. Ledwo zaliczam przedmioty, a teraz wychodzę właśnie na zaliczenie i nawet nie mam siły przejmować się tym, że nie miałam siły się na nie uczyć. Potrzebuję wolnego czasu na odpoczynek i nie zapowiada się bym go miała otrzymać. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-02-2014, 20:03
|
|
|
Biało, wszędzie biało... Nie mam czym oddychać - remontu mi się zachciało. I jak pomyślę, że mój wolny tydzeń minie na myciu podłóg, myciu WSZYSTKIEGO, słabo mi... I to nawet nie były gładzie! ;____; |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-02-2014, 19:14
|
|
|
Bo straciłam głos. Autentycznie jak próbuję coś powiedzieć to wydaję tylko taki dźwięk jaki wydawały nazgule (tylko 10 razy ciszej). Na całe szczęście mogę jeszcze szeptać, bo musiałabym się porozumiewać z rodziną na migi. I dopiero jutro usłyszę czego to zapalenie. Jak strun głosowych to jestem trochę* załatwiona...
*czyli bardzo, niewyobrażalnie, ekstremalnie ceterasque... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 10-02-2014, 10:04
|
|
|
Koranona napisał/a: | Bo straciłam głos. |
Aww. *pat pat*
Współczuję. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 10-02-2014, 14:27
|
|
|
Zapalenie krtani i tchawicy _^_ A druga część tej historii jest taka, że mój lekarz rodzinny od razu skierował mnie do laryngologa, ale najpierw musiałam założyć kartę w szpitalu wojewódzkim, ale odesłano mnie do innej rejestracji, z rejestracji do lekarza zeby zatwierdził a lekarz znowu do rejestracji @_@. Dwie i pół upojnej godziny ze służbą zdrowia doprowadziły mnie do konkluzji, że dorastanie ssie. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
|