Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 19-10-2009, 21:25
|
|
|
0rdi napisał/a: | (same pozytywy czyż nie? : ) ) |
Nawet nie wiesz, ile osób Ci w tej chwili zazdrości. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 20-10-2009, 06:02
|
|
|
Slova napisał/a: | 0rdi napisał/a: | (same pozytywy czyż nie? : ) ) |
Nawet nie wiesz, ile osób Ci w tej chwili zazdrości. |
Może nawet i lepiej, bo jeszcze poprzewracało by mi się tam gdzie nie potrzeba. :-> |
|
|
|
|
|
Miju-chan
Nieśmiertelna
|
Wysłany: 22-10-2009, 22:27
|
|
|
BUUU!!! Jestem Miju!! Mam 15 lat. Uwielbiam się śmiać ale potrafię być także "w miarę" poważna ;) Uwielbiam rysunek ale nie wiąże z nim przyszłości. lubię anime i mange już od kilku pary dobrych lat, teraz zaczełam się interesować dramatami japońskimi i tajwandzkimi ^^ lubię także pływanie i siatkówkę oraz przebywanie w gronie znajomych ^^
-- uff... jak na przesłuchaniu xD |
_________________ "Każdy jest geniuszem ale niektórzy ludzie są zbyt głupi żeby to zauważyć." |
|
|
|
|
Darkfault o_O
Śmierciu
|
Wysłany: 23-10-2009, 15:55
|
|
|
Uhm... <rozgląda się> Cześć O_o Trochę mnie tu nie było, no.. 4 lata jakieś [ ^_^V ]
Przywitać się chciałem, tyle &_&
@Ave~~
Oczywiście, że bym wolał, ale niestety jest na mailu do którego nie mam dostępu od lat stu :3 |
_________________ Ekhm... wróciłem x_X <otrzepuje kurz z ubrania>
Ostatnio zmieniony przez Darkfault o_O dnia 23-10-2009, 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-10-2009, 16:41
|
|
|
Witamy, a nie wolałbyś przypadkiem starego konta, zamiast zakładać nowe z prawie identycznym nickiem? Bo hasło jest do zresetowania, jakby co... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 23-10-2009, 20:16
|
|
|
Darkfault o_O napisał/a: | Uhm... <rozgląda się> Cześć O_o Trochę mnie tu nie było, no.. 4 lata jakieś [ ^_^V ]
Przywitać się chciałem, tyle &_&
@Ave~~
Oczywiście, że bym wolał, ale niestety jest na mailu do którego nie mam dostępu od lat stu :3 |
domyślam się, że administracja może zmienić Twoje dane na starym koncie. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 23-10-2009, 20:28
|
|
|
Pewnie że może, poza tym, że raczej nie ma szans zauważyć zedytowanego posta przed własnym... Postaram się jeszcze dzisiaj przesłać Ci dane na obecnego maila. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Darkfault o_O
Śmierciu
|
Wysłany: 24-10-2009, 10:36
|
|
|
Avellana napisał/a: | Pewnie że może, poza tym, że raczej nie ma szans zauważyć zedytowanego posta przed własnym... Postaram się jeszcze dzisiaj przesłać Ci dane na obecnego maila. |
Wybacz o Wielka, nie chciałem zostać skrzyczany za spamowanie ^_^V Złe nawyki z innych for. |
_________________ Ekhm... wróciłem x_X <otrzepuje kurz z ubrania> |
|
|
|
|
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
|
|
|
|
Pochitto
|
Wysłany: 31-10-2009, 13:22
|
|
|
Cześć :3
Jestem Pochitto, mam 19 lat i jestem zrozpaczoną studentką filologii angielskiej. M&A zajmuję się w zasadzie od niedawna, bo od około 2 lat.
Lubię czasem trochę porysować albo poczytać dobrą książkę, ostatnio pogrywam też na gitarze (no dobra, jeszcze nie można nazwać tego grą -_-')
Z zainteresowań to chyba tyle. Generalnie uchodzę za osobę roztrzepaną i nieśmiałą, ale myślę, że się jakoś dogadamy :3
Dziękuję za uwagę! |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-10-2009, 13:40
|
|
|
Hi Pochitto.
Let me welcome you here.
There are a lot of interesting sections here so I'm sure you will find something for yourself.
I wish you pleasant time with us. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-10-2009, 14:41
|
|
|
Witam Nowość na forum :)
Rozgość się, rozejrzyj <wciska herbatkę> poczytaj sobie. I nie rozpaczaj, skoro ja przeżyłam filologię angielską, to ty też przeżyjesz :D Jenoty takoż czytają, oglądają, kilka umie szarpać struny też, więc tematów do rozmowy nie zbraknie.
A kolega powyżej zwykle po polsku pisze, tylko czasem tak mu jakoś... |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 31-10-2009, 17:33
|
|
|
Wow, did I miss something? From when Tanuki is English Language forum?
Oh, well... I don't mind if we do that! From today on we shall all write in this Great language! By the way, nice to meet you! Fresh meat... I mean Member ;]
Tlumaczenie:
Wow, coś mnie ominęło? Od kiedy Tanuki jest angielskojęzycznym forum?
No nic... Nie szkodzi. Od dzisiaj wszyscy powinniśmy pisać w tym oto wspaniałym języku. Przy okazji, miło cię poznać. Świerze mięsko... znaczy, użytkowniku ;]
PS:
Nikt tu się nie chwali. Język angielski jest językiem międzynarodowym, nie ma co się chwalić, że się go zna. A ja sama nie znam go i tak za dobrze ;] |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
Ostatnio zmieniony przez Lila dnia 01-11-2009, 21:53, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 31-10-2009, 17:39
|
|
|
Lila napisał/a: | Fresh meat... |
Oh no, not again. The last one was very unpalatable, btw. Hi ;] |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-10-2009, 18:08
|
|
|
Rybki, my jesteśmy na polskim forum. I nie obchodzi mnie, jak dobrze znacie angielski - popisywanie się to nie u nas. Zedytowac posty. Już. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|