| Kim chcecie zostać w przyszłości? |
| Wersja do druku |
Blake. 
J'm boy.

|
Wysłany: 03-03-2010, 14:59
|
|
|
| Zbytnio się nad tym się nie zastanawiałem lecz myślę że w przyszłości zostanę emerytem lub ręciażem. |
|
|
|
|
 |
Kosi 
|
Wysłany: 15-03-2010, 00:15
|
|
|
Księgowym :))
ahhh ... wypełnianie pitów ... <sam sex> |
|
|
|
|
 |
reiji777 
Trollface

|
Wysłany: 20-03-2010, 00:29
|
|
|
| Definitywnie betatester gier. Najlepiej w SquareEnix albo Konami. Niestety na marzeniach się pewnie skończy. Najprawdopodobnie będę mechatronikiem bo kwit z zawodówki mam. Nawet nieźle płacą za tę robotę, a i miejsc pracy nie brakuje. Abym teraz tylko skończył technikum i zdał maturę. Kiedyś też myślałem żeby zostać nauczycielem. W sumie dalej o tym myślę, zwłaszcza po kontakcie z Onizuką :). Fajnie byłoby zostać takim sensei, ale szybko bym wyleciał. |
|
 |
Sucharek 
Słit tsundere.

|
Wysłany: 22-03-2010, 20:23
|
|
|
| Będąc dzieckiem, ciągnęło mnie w kierunku lekarki i wszystkim oznajmiałam, że nią zostanę. W gimnazjum stwierdziłam, że to jednak nie dla mnie i zaczęłam zastanawiać się nad innym zawodem, który naprawdę by mnie pasjonował. Teraz jestem w liceum i nie mam żadnych konkretnych planów. Wiem tylko, że lubię angielski i uczenie się go sprawia mi przyjemność, ale kiedy czytam wypowiedzi studentów filologii angielskiej, to zaczynam się bać, że ta przyjemność to jednak trochę za mało. W każdym razie - ich opinie o kierunku bardzo "zachęcają". ;) |
_________________ If you're a witch, then I'll become the warlock. |
|
|
|
 |
Yoshik 
Sabishii

|
Wysłany: 07-04-2010, 11:33
|
|
|
| Hmm będąc jeszcze nieświadom życia marzyło mi się skończenie japonistyki i zacieśnianie stosunków polsko-japońskich ale po zderzeniu z rzeczywistością to pewno zostanę starszym panem z ławeczki w parku z lekko szurniętym nastawieniem do otoczenia. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
 |
|
|
|
 |
racjona 

|
Wysłany: 07-04-2010, 11:38
|
|
|
a ja będę jasnowidzem (albo raczej jasnowidzką XD)
bo księgowo-analitykiem już jestem ^^ |
|
|
|
|
 |
Visenna 
Dziecko Bhaala

|
Wysłany: 07-04-2010, 18:32
|
|
|
Zamierzam studiować na Akademii Muzycznej grę na skrzypcach oraz wyjechać do Warszawy na japonistykę. Tyle, że to nie jest jakieś-tam marzenie, tylko ja sobie inaczej życia nie wyobrażam :P Jestem cholernie związana z muzyką i Japonią.
Prawdopodobnie zostanę tłumaczem z japońskiego na angielski/polski. No i rzecz jasna, skrzypaczką. Chciałabym też nauczyć się grać na bassie i wbić do jakiejś kapeli rockowej - ale to już czysta fantazja :) |
_________________ I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
 |
Asthariel 
Turiański nerd

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:01
|
|
|
| Wciąż moim marzeniem jest dziennikarstwo, ale powoli ulegam namowom reszty rodziny (jestem bardzo podatny na sugestie...), i chyba jednak zdecyduję się na prawo, konkretnie na prokuraturę. Wydaje mi się ciekawsza od takiego np. notariatu. |
_________________ Can't it wait for a bit? i'm in a middle of some calibrations. |
|
|
|
 |
Keii 
Tsunderemo©

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2010, 19:16
|
|
|
| Asthariel napisał/a: | | Wciąż moim marzeniem jest dziennikarstwo |
Pisać bez problemu możesz bez studiów. Sam chciałem iść na dziennikarstwo, ale teraz nie żałuję ani trochę tego, że wybrałem japonistykę. |
_________________ Blah blah dreams blah. |
|
|
|
 |
BoginiMarzeń 
Marzycielka
|
Wysłany: 23-07-2010, 17:59
|
|
|
| Chciałabym zostać nauczycielka i żona oczywiscie ;) |
_________________ www.nasze-marzenia.eu Forum marzycieli
Wejdź i się zarejestruj ;) Warto ;) To jedyne takie forum w sieci :) Na forum wystartował nabór na moderatora, więc zapraszam bardziej gorąco :) |
|
|
|
 |
|
|