| Skąd kto jest?? |
| Wersja do druku |
Slova 
Lunatic aim

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 25-10-2009, 14:32
|
|
|
| Ło jacie, to prawie Hajnówka. Kto by pomyślał, że tak blisko mnie jeszcze jacyś ludzie żyją. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
Dear /a/,
Madoka made me stop watching anime. I dont think any series can top it. everything else is disappointing in standards.
There, I said it. Lemmings.
Love, Anonymous |
|
|
|
 |
Darkfault 
Śmierciu

Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 25-10-2009, 20:21
|
|
|
| Do końca tego roku szkolnego Łask. Potem Pabianice. (wszystko to centrum Polski, woj. łódzkie, do Łodzi ~30km) |
|
 |
Galnea 
Wierna Imperialistka
|
Wysłany: 25-10-2009, 20:47
|
|
|
| Przez Rokietnicę nie tyle przejeżdżam, co do niej dojeżdżam - właśnie na uczelnię. A poza polami i parkiem są jeszcze ogródki działkowe - lubię patrzeć, jak zmieniają się ich kolory w ciągu roku. |
|
|
|
|
 |
Miju-chan 
Nieśmiertelna

|
Wysłany: 26-10-2009, 15:13
|
|
|
Uczysz się na medyku? o.O
A ja mieszkam kolo ogródków xD Jak jedziesz to widać ogródki i zaczynają sie bloki to ja mieszkam w takim jasnym kremowym ^^ a koło medyka przejeżdzam do szkoły ;) |
_________________ "Każdy jest geniuszem ale niektórzy ludzie są zbyt głupi żeby to zauważyć." |
|
|
|
 |
Kepos 

|
Wysłany: 25-11-2009, 22:03
|
|
|
| Witam wszystkich! Nie wypowiadałem się jeszcze na Tanuki może po tym poście zacznę :D Jestem z Dąbrowy Górniczej, a dokładniej Ząbkowice. |
|
|
|
|
 |
Mayissa 
zła wieszczka

|
Wysłany: 28-11-2009, 23:59
|
|
|
| a ja z miasta marzeń i morza.. czyli Gdyni :) patrzę z okna na zatokę :) |
|
 |
Yoruki 
Madzia-chan

|
Wysłany: 29-11-2009, 01:31
|
|
|
| Ja jestem z Chełma(woj. Lubelskie) i pewnie nikogo oprócz mnie z Chełma nie ma na forum no nie? |
|
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-11-2009, 01:34
|
|
|
| No a ja jestem z mrocznej<wolicie nie wiedzieć, czemu powiedziałem mrocznej :P> , ale jakże znanej na w swoim województwie Świdnicy. |
_________________ So many are still waiting for the new begining...
 |
|
|
|
 |
Karel 
Captain Asspull

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 29-11-2009, 01:38
|
|
|
| Yoruki napisał/a: | | Ja jestem z Chełma(woj. Lubelskie) i pewnie nikogo oprócz mnie z Chełma nie ma na forum no nie? |
Patrzę w użytkownikach, patrzę......nie ma.....tzn. ktoś chyba jest ale nie chce się przyznać hmmm. |
_________________ "Reason exists for those who cannot go on living without clinging to it. Now let's go... to the edge of reason."
 |
|
|
|
 |
Noriel 

|
Wysłany: 29-11-2009, 13:54
|
|
|
| A ja pochodzę z Łodzi. Centrum Polski, niewiele zabytków, ale za to ładnie rozwijające się z m.in. świetną Atlas Areną i Manufakturą. :) |
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 29-11-2009, 19:32
|
|
|
| Łódź przyjemne miasto : ) Nie raz się jeździło(i pojedzie) na szał zakupów do Manu albo Galerki. |
|
|
|
|
 |
Ponury 
Grim Greetings

Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-11-2009, 21:07
|
|
|
| To ja może też coś skrobnę. Jestem z tego samego lasu co Loko. Ogólnie osiedlę się Kruk nazywa, niedaleko Gostynina, niedaleko Płocka. A w Łodzi bywam co drugi tydzień, nawet okupowałem to miasto przez cztery miesiące. I zgadzam się, przyjemne miasto. Jeśli ktoś bywa w Iron Horsie to nawet można by poszerzyć grono znajomych twarzy. |
_________________ Cichy krok śmierci słychać w zeschłej trawie, chłop się obwiesił w opuszczonym młynie, dziewczyna dziecko utopiła w stawie. |
|
|
|
 |
Noriel 

|
Wysłany: 01-12-2009, 19:25
|
|
|
| Łódź jest bardzo przyjemna z wyłączeniem komunikacji miejskiej w godzinach szczytu. Dzisiaj przez pół godziny czekałam na tramwaj, bo do każdego, jaki przyjeżdżał nie można było palca wsadzić. Ale z tego co wiem nie jest to problem tylko łódzkiej komunikacji :) |
|
|
|
|
 |
BOReK 
Kierownik

|
Wysłany: 01-12-2009, 19:53
|
|
|
| To się nie próbuje palcem, tylko ładuje jeden łokieć, a za nim resztę ciała. Ale spokojnie, to trudna sztuka - mistrzostwo osiąga się w wieku jakichś 70 lat. ;] |
|
 |
|
|