| 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| Guild Wars |  
	| Wersja do druku |  
	| Keii  Hasemo

Status: offline

Grupy:
 AntyWiP

| 

|  Wysłany: 18-09-2007, 22:20   Guild Wars | 
 |  
			| 
 |  
			| Jako, że Tanuki zaczęły również w świecie Guild Wars budować swoją potęgę, postanowiłem napisać coś o grze osobom, które wcześniej się tym nie zainteresowały/potrzebowały motywacji, by zacząć grać. Jak wiadomo, w kupie siła, a granie w gry online ze znajomymi to podstawa ;) 
 Brak jest w GW abonamentu, który odstrasza zwykle uczącą się młodzież. Bez własnych przychodów często ciężko jest uciułać to 50 zł miesięcznie, nie mówiąc już o dostępie do karty kredytowej. Tutaj wystarczy kupić grę, założyć konto korzystając z klucza i już można cieszyć się grą, bez martwienia się o kolejne opłaty.

Grafika i muzyka stoją na bardzo wysokim poziomie. Mimo, że gra ma parę lat, w dalszym ciągu zachwyca, a dodatkowo wymagania sprzętowe są bardzo niskie. Jest to na pewno plus dla posiadaczy słabszych komputerów.

Wybór klas jest szeroki, każdy znajdzie tu coś miłego ;)

Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie informacje, opisane o wiele lepiej, niż byłyby tutaj można znaleźć na następujących stronach:
 Guild Wars Wiki
 GuildWars@Gram.pl
 GuildWars.pl
 GuildWars

Polecam szczególnie lekturę Guild Wars wiki, gdyż zawiera wszystkie możliwe informacje o grze.

Jeśli chodzi o recenzje, to możecie je poczytać/pooglądać w następujących miejscach:
 GameSpot
 GameTrailers

Teraz kilka słów o naszej gildii. Zwie się Ponure Zamczysko, a przyłączyć się do niej można wysyłając wiadomości w grze do następujących osób:
 Algirdas Dragonrage
 Avaia Icereaver
 Elanie Atha Laireth
 Raven Arella Roth
 Arana Shae

Lub też pisząc w tym temacie/wysyłając pm do Yuby'ego, Bezimiennego, Daeriana albo mnie.

Liczę na to, że do nas dołączycie - naprawdę warto ;)
 |  
			| _________________
 FFXIV: Vern Dae - Durandal
 PSO2: ハセモ - Ship 01

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| tilk  

Grupy:
 Alijenoty

| 

|  Wysłany: 22-09-2007, 20:17 | 
 |  
			| 
 |  
			| Próbuję uruchomić grę pod Linuksem... Pogooglałem i podobno działa, ale mam głupiego glitcha z tekstem w okienkach. Jeśli uda mi się coś z tym zrobić, to prawdopodobnie dołączę. |  
			|  |  |  
	|     |  |  |  |  
	| Keii  Hasemo

Grupy:
 AntyWiP

| 

|  Wysłany: 22-09-2007, 20:21 | 
 |  
			| 
 |  
			| Dla zainteresowanych - mam jeden kod trialowy bodaj do Nightfalla, mogę użyczyć ;) |  
			| _________________
 FFXIV: Vern Dae - Durandal
 PSO2: ハセモ - Ship 01

|  |  
	|     |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach