Tanuki Czytelnia - Błędy i poprawki |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-04-2009, 11:12 Tanuki Czytelnia - Błędy i poprawki
|
|
|
Tutaj proszę zgłaszać wszelkie dostrzeżone błędy na Tanuki Czytelnia. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-04-2009, 11:14
|
|
|
JJ napisał/a: | Na czytelni, w komentarzach pod tekstem (recenzja Zmierzchu), nie działają spoiler tagi: po kliknięciu w "kliknij: ukryte" nic się nie dzieje. Kiedy przejdzie się do strony z wszystkimi komentarzami, tagi działają tak, jak powinny. Przeglądarka to Firefox 3.0.9 |
|
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 26-04-2009, 11:15
|
|
|
Cytat: | Na czytelni, w komentarzach pod tekstem (recenzja Zmierzchu), nie działają spoiler tagi: po kliknięciu w "kliknij: ukryte" nic się nie dzieje. Kiedy przejdzie się do strony z wszystkimi komentarzami, tagi działają tak, jak powinny. Przeglądarka to Firefox 3.0.9 |
Włącz JavaScript. |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 26-04-2009, 12:29
|
|
|
Ja mam włączoną obsługę, (Firefox 3.0.9) i także tutaj: http://czytelnia.tanuki.pl/lista/pokaz.php/2301/0 (w pierwszym komentarzu od góry) mi "pokaż ukryte" nie działa. W podglądzie wszystkich - działa.
Dodatkowo: przycisk edytuj/usuń komentarze przenosi mnie do góry strony. (do przycisku "Edycji" tekstu) |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-05-2009, 06:39
|
|
|
Daty przy komentarzach do artykułów zmieniły się na 2005-06-04 00:00:01. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
fm
Okularnik
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-06-2009, 00:13
|
|
|
Czy system losowania tekstów na Anime różni się czymś od reszty serwisu (poza liczbą dostępnych tekstów)? Na Tanuki Anime przy każdym przeładowaniu pokazuje inną losową recenzję, natomiast w przypadku Czytelni Losowy Utwór to u mnie jedynie Kubuś Puchatek i norka albo Grudniowa Piosenka.
Na Tanuki Manga najpierw jedyną "losową" recenzją jaką udało mi się otrzymać pomimo wielokrotnych przeładowań było Shirahime-Syo, a obecnie mam długi (długi=paredziesiąt przeładowań) ciąg Wolf's Rain.
Sprawdzałem pod Firefoxem 3.0.10 i Operą 9.61 (jeśli to ma coś do rzeczy). |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 28-06-2009, 22:05
|
|
|
Przed chwilą zobaczyłem na stronie głównej w losowym artykule moją recenzję "Wywyższenia Horusa" i jako, że jestem w sobie tak zadufany, że o mało w samozachwyt nie popadam, kliknąłem uszczęsliwiony, a tutaj:
"nie ma takiego utworu"
http://czytelnia.tanuki.pl/lista/pokaz.php/ : (
Specjalnie to zrobiliście, żeby mi zepsuć samopoczucie! D :< |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-06-2009, 13:15
|
|
|
Linki i tytuły artykułów poprawione, teraz wszystko powinno wyświetlać się prawidłowo. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|