Czego fanem jesteś? |
Jakim jesteś fanem? |
Inego hobby fantastycznego (książki, RPG, Gier Komputerowych itd.) a przy okazji M&A |
|
45% |
[ 36 ] |
Przede wszystkim M&A choć interesują mnie inne rzeczy |
|
50% |
[ 40 ] |
Tylko M&A, inne dziedzny mnie nie pociągają. |
|
3% |
[ 3 ] |
Wszystko, oprócz M&A |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Głosowań: 79 |
Wszystkich Głosów: 79 |
|
|
|
Wersja do druku |
Darkfault
Śmierciu
Dołączył: 29 Sie 2004 Skąd: Tu kończy się życie, a zaczynam się ja... Status: offline
|
Wysłany: 01-09-2004, 20:49
|
|
|
Mwahahaha ,dzieki.
Naprawde bym w zyciu nie wpadl XD
[edit=Avellana] Jednozdaniowce i do tego offtopowe nie mają racji bytu. Jeszcze jeden i zaczynam je kasować.
[ Dodano: 01-09-2004, 21:52 ]
I nie prubuje byc "dowciapny" :/
Po prostu stwierdzam fakty :/.To zle??
Juz nie bede... |
_________________ http://www.fastandfuriousfig.com/?u=219167 |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-09-2004, 12:47
|
|
|
To jak Ave, połykasz go w całości czy rzucasz lamom na pożarcie:>? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 02-09-2004, 14:09
|
|
|
Ysen, uważaj, bo jeszcze ciebie ktoś lub coś pożre ;P |
|
|
|
|
|
Soy
Siwa Wiedźma...
Dołączyła: 09 Sie 2004 Skąd: Morze Chaosu... Maksymalne odludzie... Status: offline
|
Wysłany: 02-09-2004, 17:05
|
|
|
Wstrzymuję się od głosu... Uwielbiam zarówno M&A i fantasy. Oba w tym samym stopniu... Ale jeżeli miałabym wybrać, to wybrałabym "inne hobby fantastyczne", jak to nam pięknie Misao podpowiedziała... I niech ktoś zgadnie dlaczego akurat to X3... |
_________________ The pain, your blood, your broke inside...
Screams you're in love...
Gacek jest dziwny... Ja też chcę czerwone okulary i maszynkę do rozciągania! Ale nie chcę chodzić nago po mieszkaniu, nah .___. |
|
|
|
|
Kai
the abominable one
Dołączył: 02 Paź 2004 Skąd: Z najgłębszych zakamarków podświadomości Status: offline
|
Wysłany: 02-11-2004, 18:36
|
|
|
Wszystko po trochu: manga, anime, książki, gry komputerowe, gry RPG (te papierowe jakby co). Właściwie wszystko co fantastyczne w równym stopniu. Gdybym miał wybierać, to bym wybrał chyba książki fantasy, ale tylko dlatego, że to od nich zaczęło się wszystko inne. |
Zrezygnuj... |
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-11-2005, 20:48
|
|
|
Fascynacja anime jest mi tak daleka historycznie, że nawet nie pamiętam jak to dokładnie się stało. Pamiętam, że jako szczyl z rozdziawioną gębą oglądałem początki w polskiej tv. takie serie jak, Yattaman - chyba w tym anime była świnka która wchodziła na palmę i mówiła "a teraz będzie niespodzianka tygodnia" bzzzyt i piękna eksplozja niszczyła misterne plany wrogów Yattaman:) czy cuś, btw. Kapitan Hawk, Gigi, Tygrysia Maska, jakieś Daimosy, Księga Dżungli, było tego trochę i jak dla mnie to były wtedy rewelacyjne animacje, bo nasze polskie bolki i lolki jakoś mnie nie kręciły;) |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 15-11-2005, 22:43
|
|
|
pogratulowac mnogosci opcji wyboru ankiety -.-
jestem "fanem" Niosacego swiatlo .. wpierniczam koty w kazdy piatek na cmentarzu .. |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-11-2005, 22:50
|
|
|
Nie dam sie, nie dam! Jestem niesmacznym kotem, bardzo niesmacznym.
Tasukete!
Odnosnie ankiety: Ni to pies, ni to wydra. Troche RPGowiec, troche mangowiec, troche fantasta, troche mrok of darknez, troche tlumacz-wannabe ;p, troche mol ksiazkowy pozerajacy, co mu na drodze stanie... wszystko w zaleznosci od aktualnego nastroju, zainteresowan i kaprysu ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 15-11-2005, 22:58
|
|
|
smak nie ma nic do rzeczy .. tu chodzi o przekonania :P, ale spoko jak Cie nie spotkam w PT na cmentarzu nic Ci nie bedzie :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
SireVan
Mecenas
|
Wysłany: 16-11-2005, 06:20
|
|
|
Kiedyś gralem w RPGi, mam jeszcze w szafce Neoruoshimę, Rodzinę Wschodu czy In nomine Magnae Veritatis :P Ale już mnie tak to nie pociąga jak kiedyś. Nie znaczy to, że bym sobie pograł :)
Czyli ostatnio tylko mangowiec bo akurat sporo mam w tym wypadku roboty - tworzyć fanzin nie jest łatwą rzeczą :)
Ale jeśli chodzi o inne rzeczy to ostatnio gry komputerowe powróciły do mnie i trochę w to młucę (nie wiem jakim cudem), a pozatym tolklo knigi. Dobrze jest sobie jadąc busikiem do szkoły poczytać coś - jak narazie cosiem jest Desperacja Kinga :D |
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 16-11-2005, 15:41
|
|
|
Zaznaczyłam opcję 'Przede wszystkim M&A choć interesują mnie inne rzeczy'. Jestem Czytaczem (bardzo podoba mi się to określenie) różnych książek. Do tego interesuję się szachami, jako gracz i jako sędzia. (Ma ktoś ochotę na partyjkę na kurniku?) |
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:19
|
|
|
SireVan napisał/a: | Kiedyś gralem w RPGi, mam jeszcze w szafce Neoruoshimę, Rodzinę Wschodu czy In nomine Magnae Veritatis :P |
OMG! Ktos jeszcze ma "In nomine..."! Jestem w szoku :) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:26
|
|
|
ostanio jestem fanem marnowania ponad 200kg srodków bojowych na poligonie.
A tak poza tym najpier fantastyka i RPG , potem Manga i Anime. |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:32
|
|
|
A ja jestem fanem sleczenia 8h przed komputerem i zabawy z baza danych :( 5000 klientow [dane personalne] do obrobki, co to dla mnie. A to tylko jeden plik z Excela. W szufladzie lezy gruby plik zadrukowanych kartek, kolejna partia przyjemnosci. |
|
|
|
|
SireVan
Mecenas
|
Wysłany: 16-11-2005, 19:43
|
|
|
Varda napisał/a: | Ktos jeszcze ma "In nomine..."! |
Kupił promocyjnie po tańszej cenie XD Podręcznik lekko się rozlatywał. Teraz zbindowany leży w szafce :P |
|
|
|
|
|
|