Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Legalne Anime |
Wersja do druku |
Mikitatoru
|
Wysłany: 29-06-2007, 09:50 Legalne Anime
|
|
|
Od niedawna oglądam Anime. Ale chciałam zacząć je kolekcjonować i to nie te pirackie , tylko legalne. Znalazłam sklep z (chyba?) tanimi tytułami. Proszę o opinię, które z tych tytułów polecacie, i czy cenowo to faktycznie atrakcyjnie? Acha, link do sklepu tu
Poprawiłem link. Crack |
|
|
|
|
|
ByTheWay
???
|
Wysłany: 29-06-2007, 11:13
|
|
|
Hmmm nie wiem dlaczego, ale mi link nie chciał chodzić, musiałem wpisać "www.fanmedia.pl" i znaleźć ręcznie.
Powiem tak, większość tytułów jakie wychodzą po angielsku / polsku to tytuły znane, które się ludziom podobają, więc spora ich część jest dobra.
Proponuję jednak, żebyś najpierw powiedziała jakie gatunki anime lubisz, bo co z tego, że kupisz dobre anime jeśli nie lubisz danego gatunku.
Btw. Widzę, że mieszkasz w Wawie, możesz zajrzeć jeszcze do empiku w arkadii, jak tam ostatnio byłem to widziałem, że mają nawet nie taki mały wybór anime, nie wiem jakie ceny, bo nie patrzyłem. |
|
|
|
|
|
Ashmir
|
Wysłany: 29-06-2007, 21:01
|
|
|
Ja polecam Erementar Gerad, ale to wszystko kwestia gustu :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-06-2007, 09:22
|
|
|
Anime warto szukać na allegro i w sklepie internetowym Empiku. Ten drugi sprowadza kilka zagranicznych tytułów. Jeśli dysponuje się m,iedzynraodową kartą kredytową, to dodatkowo można jeszcze kupować na zagranicznych sklepach (Amazon, eBay). Totem ostatnio mówił też coś o japońskich sklepach działających na zasadzie torrentowni (tzn. płacisz im, w zamian dostajesz licencje, kluczyk aktywacyjny i ściągasz - całkowicie legalnie - anime na dysk do dowolnego wykorzystania, poza rozprowadzaniem), ale nie znam szczegółów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-06-2007, 11:47
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Totem ostatnio mówił też coś o japońskich sklepach działających na zasadzie torrentowni | Nie, to nie dotyczy anime, ale gier. W ofercie mają głównie eroge... >_> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-06-2007, 12:18
|
|
|
Daj znać, jeśli zacznie dotyczyć też i anime. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Mikitatoru
|
Wysłany: 03-07-2007, 10:16
|
|
|
Dzięki za podpowiedzi:)
Wybiorę się do empiku i zdam relację |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|