Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pytanie Odnosnie Mangi XXX Holic |
Wersja do druku |
Yuuko_Ichihara
|
Wysłany: 30-12-2008, 13:35 Pytanie Odnosnie Mangi XXX Holic
|
|
|
witam, mam pytanie odnosnie mangi Xxx Holic. Wyszla moze w naszym ojczystym jezyku?? Jesli tak kto ja wydal?? A jesli nie tyo gdzie moge ja dostac?? |
_________________ Jestem...Wiedźma Wymiarów Yuuko Ichihara.Spełniam każde życzenie za co pobieram opłatę.Tą opłatą nie są pieniądze...Lecz coś ważnego dla wybranej osoby. |
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-12-2008, 14:03
|
|
|
Raz: takie pytania powinno się zadawać w temacie Kto mi powie.... Ale nieważne.
Dwa: Nie. W Polsce dotąd nie wydano mangi xxxHolic. Na razie spośród mang Clampetek ukazały się jedynie Chobits + artbook Your Eyes Only, oraz Wish. Obydwa wydane przez J.P.Fantastica. Nie ma także zapowiedzi wydań tych mang.
W ramach bonusu - linki innych wydawnictwców mang:
- Waneko
- Hanami
- Egmont - dział manga |
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 30-12-2008, 18:48
|
|
|
Niestety nie. Na niektórych stronach sprowadzających mangi zza oceanu (i nie tylko) można zamówić różne pozycje. Takim sklepem internetowym jest empik.com. Można tam zakupić xxxHOLiCa w języku niemieckim i angielskim. Siłą rzeczy, na te drugie trzeba dłużej czekać. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 30-12-2008, 21:00
|
|
|
de99ial napisał/a: | A X to niby co? Nie Clamp? |
Ups... To się chyba nazywa sklerozą.
[Delete] |
Ostatnio zmieniony przez Dred dnia 30-12-2008, 22:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Fei Wang Reed
Łaydak
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 30-12-2008, 21:16
|
|
|
Hmm... Myślę że i tu się pomyliłeś. Obecnie tworzone są odcinki OVA crossover'u "xxxHolic" (piszę tak, bo tak lubię, żeby nie było) i "Tsubasy Reservoir Chronicle" (mają wyjść po 2 z obu tytułów). Pierwszy z "xxx" pojawić się ma 17 lutego.
Myślę, że dość wiarygodnym źródłem informacji na ten temat jest Chibi Yuuto, z którego korzystam odnośnie produkcji Clampa i wszystkiego z tą 'grupą' i jej twórczością związanego. |
Wezmą dziedzictwo cisi, ciemni, mali ludzie.
A. Mickiewicz
|
|
|
|
|
Yuuko_Ichihara
|
Wysłany: 31-12-2008, 17:23
|
|
|
Hyh nyo coz moze nikt mnie za tyo nie zlinczuje ze w zlym forum dalam temat :P z gory dziekuje za odpowiedzi ^^ |
_________________ Jestem...Wiedźma Wymiarów Yuuko Ichihara.Spełniam każde życzenie za co pobieram opłatę.Tą opłatą nie są pieniądze...Lecz coś ważnego dla wybranej osoby. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|