Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Cytaty z anime |
Wersja do druku |
HRG
Hikaru
|
Wysłany: 11-05-2010, 19:07
|
|
|
"Zgwałcę ci tamburynek" Detroit Metal City, ale nie pamiętam który odcinek. |
|
|
|
|
|
Amuto
Pani Scutcliffe
|
Wysłany: 06-07-2010, 09:21
|
|
|
z Miaria+Holic kocham *.*:
"Kanako: Znowu będę dręczyć się myślami o moim wzroście i rozmiarze piersi. Dlaczego ciągle rosnę...
Matsurika: Wieża Tokijska
Kanako: Powtarzasz dowcipy z pierwszego odcinka!?
Maria: Mount Everest...
Kanako: Co!? Teraz nie jestem budynkiem tylko cudem natury!? I przestańcie zatykać
sobie nosy! To wredne!" |
_________________ "Dotknij miłość, zatrzymaj wiatr, ukołysz niebo, pocałuj gwiazdę, obejmij mrok, przywitaj się ze słońcem, zatańcz z księżycem, zabij nienawiść, wybacz wojnę zazdrości i dopiero wtedy mów o wolności." |
|
|
|
|
Lena
Fallen Angel
|
Wysłany: 08-07-2010, 18:14
|
|
|
"I always thought that life was about standing your ground, no matter how strong the current was. But going with the flow isn't so bad after all. As long as it takes you forward." - Nana
"People say love can be developed, but in the end only person you love is themselves, that’s why you choose to love someone who can please you the most." - Takumi z Nany
"Facing our mistakes and the wounds they leave, even if we accept them, they won't disappear." -Nana
"You laugh at love... but love will make you cry." Yasu z Nany |
_________________ www.crystalpower.fora.pl ===>>> FORUM M&A - zapraszam ;)
Nigdy nie kłóć się z idiotą...
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu...
...a potem pokona doświadczeniem... |
|
|
|
|
Kanon
|
Wysłany: 08-07-2010, 20:51
|
|
|
"Majtki, majtki, majtki..." Czii z Chobits, mój ulubiony :) Prosty i trafia. |
|
|
|
|
|
Sorento
|
Wysłany: 11-07-2010, 10:40
|
|
|
Cytat: | '' Yes,my lord" taki prosty tekst,ale wypowiedziany przez Sebastiana(Kuroshitsuji) brzmi po prostu genialnie :) |
to mi się kojarzy z orkami z wcII one dopiero fajnie to mówiły
a nawiązując do tematu:
z Prince of tenis:
"mada mada dane"
jeśli źle napisane to przepraszam |
|
|
Yano
|
Wysłany: 25-09-2010, 20:57
|
|
|
Znam dobry cytat który mam ustawiony tutaj jako podpis
Bokura ga ita
Czym jest szczęście ? czy to gorąca czekolada w zimny dzień |
_________________ Czym jest szczęście ?czy to gorąca czekolada w zimny dzień ? |
|
|
|
|
Fergard
|
Wysłany: 27-03-2011, 15:26
|
|
|
"The hand of mine burns with an awesome power! Its burning grip tells me to defeat you! Take this, my love, my anger and all of my sorrow! SHINING FINGER!" - Domon Kasshu, G Gundam, zawsze przy używaniu wspomnianego ataku(Tekst w wersji angielskiej jest tak epicki, że to zęby wręcz bolą).
"As I thought. It was a lie after all. There's no one inside of you." - Kotonoha Katsura, School Days, chwilę po dokonaniu oględzin
- Spoiler: pokaż / ukryj
- rozprutego brzucha Sekai w poszukiwaniu płodu.
"OH S**T!" - Perfect Cell, Dragonball którystam, dosc odpowiednia reakcja po potraktowaniu
- Final Flashem Vegety.
Piosenka Hansela i Gretel, której nie przytoczę, nie chcąc wprowadzać w błąd, Black Lagoon. Dopiero wtedy widz uswiadamia sobie, z jak dużymi szaleńcami ma do czynienia.
"It is a pleasure to meet you too... And now I must say goodbye." - Alucard, Hellsing Ultimate(chyba), wymierzone do Enrico Maxwella przy jednoczesnym wymierzaniu z Casulla. Angielski dub, Crispin Freeman, epickosć zagwarantowana.
I wreszcie, wszystko, co powie Jan Valentine, szczególnie "Bringing you the motherf***ing death by Konami!", także Hellsing. Nie, naprawdę, dlaczego
- ten gosć zginął? Dorównywał Alucardowi pod względem epickosći!
|
_________________ For the love of... Watch your step, I'm not a wall! |
|
|
|
|
Kayuuri
|
Wysłany: 27-05-2011, 10:37
|
|
|
O, jeden z moich ulubionych tematów na forach.
"Kocham go, odkąd pamiętam! I gdyby przyszło mi wyrzec się tego uczucia... przestałabym być sobą!
Więc... Jestem gotowa! Pójdę do piekła, razem z tym grzesznym sercem!
Wiem... jestem złym człowiekiem, ale... Jeśli on będzie przy mnie... Nawet piekła się nie boję!" Angel Sanctuary
"Kiedy się powinno płakać? Kiedy twoje serce jest niezdecydowane..." True Tears
"Dlatego dla mnie miłość jest niczym więcej jak bólem i cierpieniem. Ta niechciana miłość po prostu pogrąża mnie dalej w czeluście piekła." Bakuman |
|
|
|
|
|
lolek1405
Gość
|
Wysłany: 21-03-2012, 14:59
|
|
|
Z Naruto:
W świecie shinobi wojownik łapiący zasady nazywany jest śmieciem, ale ktoś kto nie daba o przyjaciół jest gorszy od śmiecia - Czy coś w tym stylu |
|
|
|
|
|
Gucia
|
Wysłany: 03-11-2012, 16:47
|
|
|
Bimbougami ga:
Komendy do psiego boga: "Łapa! Leżeć! Bondage!" |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|