Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dywagacje pandorowo-hetaliowe... |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-05-2010, 18:23
|
|
|
Ile Francji trzeba jeszcze doprodukować, by zapełnić serię? XD Nie, no weźmy kogoś innego... na przykład Danię! O! Albo Hiszpanię!
Znaczy z tym fujoshi się zagalopowałam, bo podobno jest, ale nie ma na to dowodu.... Znaczy pamiętam, że gdzieś o tym czytałam, ale jak teraz sprawdzam to nie mogę znaleźć. Możliwe, że to fałszywa informacja ==". Przepraszam.
To tatuś Oza pozostanie cieniem. Weźmie go sobie od Holandii.
I już wiem, kto najbardziej pasuje na Breaka! Korea południowa! A za Reo niech robi Norwegia. Przy czym nierozwiązana zostaje kwestia Cheshire... Grecja? |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 02-05-2010, 18:47
|
|
|
Bo Francja (i Rosja też) jest wszędzie, trzeba tylko dobrze poszukać~!
Korea? /me sprawdza opis na HSenpuu~
Totalnie pasuje! Emotka, temperament... Wiek też trochę, bo Break nie zachowuje się tak jak powinien w tym wieku (i dobrze). Strasznie podoba mi się zdanie o źródle wszechrzeczy~
I zgadzam się, Cheshire jest Grecją, szczególnie w ósmym omake - "Nya!".
A Rufus jest podobny do Austrii (Mariazell). |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|