Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fake, czy prawda? |
Wersja do druku |
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 18-10-2010, 16:57
|
|
|
Mam nadzieję, że to FFVI to jakiś fake. >_< Totalnie fuj-fuj. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-10-2010, 18:04
|
|
|
100% fake, który widziałam już dobrych kilka miesięcy temu gdzie indziej (a propo czy to prawda, że będzie Umienko Chiru).
I mam szczerą nadzieję, że Japończycy nigdy nie spróbują ekranizować "Lewej ręki ciemności". Boję się co mogłoby im z tego wyjść. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 18-10-2010, 18:24
|
|
|
Cytat: | Mi się podobają godziny emisji "25:58" i mamy 26 godzinną dobę :P. |
Z takimi określeniami czasu akurat się spotykałem w wypadku japońskich programów. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 18-10-2010, 18:56
|
|
|
Tren napisał/a: | I mam szczerą nadzieję, że Japończycy nigdy nie spróbują ekranizować "Lewej ręki ciemności". Boję się co mogłoby im z tego wyjść. |
Mieliśmy przedsmak w postaci "Opowieści z Ziemiomorza", a tam jednak działało Studio Ghibli. W innej wersji dostalibyśmy pewnie softcorowego yaoi, bo o zakład idę że mieszkańcy Gethen byliby na co dzień bishonenami (tym bardziej, że w "Urodzinach Świata" Le Guin potwierdziła, że postaci bezpłciowej bliżej im do mężczyzn). Nadzieją pozostaje, że po "Opowieści z Ziemiomorza" pani Ursula nie wyrazi już więcej zgody na tykanie jej dzieł przez skośnookich. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-10-2010, 22:53
|
|
|
Urawa napisał/a: | a tam jednak działało Studio Ghibli |
Tak, ale kto reżyserował jest ważniejsze, a był to syn Miyazakiego. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Broken Fang
Zeon Axis
|
Wysłany: 20-10-2010, 10:19
|
|
|
Fake, szczególnie czuć to po Remake'u SEEDa, ten crap nie może doczekać się filmu pełnometrażowego zapowiedzianego dobre kilka lat temu. SEED to nie UC i nie ma takiej wartości sentymentalno - finansowej, żeby zawracać sobie głowę jego Remake'kiem (skoro i tak Shit jest swego rodzaju odtworzeniem pierwszego Gundama z 1979).
GITS SAC3 raczej nieprawdopodobny, bo Solid Sociaty to dosyć jasne zakończenie serii
Czwarty Banner... chciałbym, żeby to była prawda... |
_________________ Sieg ZEON!! For the glory of Haman Karn!
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-04-2011, 18:11
|
|
|
kokodin napisał/a: | Mi się podobają godziny emisji "25:58" i mamy 26 godzinną dobę :P. |
To ty nie wiesz że w japonii programy telewizyjne podaje się do godziny 29:00, zamiast przekręcać zegarek o północy?
Dla przykładu, link z kalendarzem Madoka Mgica: http://cal.syoboi.jp/tid/2077/time
Jak widać, 11 i 12 będą najwcześniej wyświetlone na MBS:
2011-04-21(木) 26:40
2011-04-21(木) 27:10
Z kolei TBS robi 1,5h maraton, bo ciurkem nada 10, 11 i 12:
2011-04-21(木) 27:00
2011-04-21(木) 27:30
2011-04-21(木) 28:00
Ale niestety, czart to fake - a szkoda, ja chcę BotS 3 ;__; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-04-2011, 07:06
|
|
|
It`s suffering to waiting for Meduka. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|