| 
	| 

| Ogłoszenie |  
	| 
			Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
		 |  

| Anime na komórkę w formacie 3gp |  
	| Wersja do druku |  
	| nokira  
 Status: offline

| 

|  Wysłany: 13-09-2013, 16:53   Anime na komórkę w formacie 3gp | 
 |  
			| 
 |  
			| Witam, 3 lata temu zajmowałem się wrzucaniem anime w formacie 3gp(na komórkę) na serwis chomikuj.pl Przestałem to robić ponieważ nie miałem za bardzo czasu, ale ostatnio zalogowałem się na swoje stare konto i zauważyłem że  pomimo tego, że nie wrzucałem nic nowego a zbiór nie był zbyt ogromny, dalej dostaję punkt i codziennie wiele osób ściąga z mojego profilu anime. Więc wpadłem na pomysł z założeniem strony z anime na komórkę. Pytanie do was co o tym sądzicie i ile osób było by skłonny korzystać z takiego serwisu? ściąganie było by bezpłatne oczywiście. Planuje wrzucać na samym początku po jedną albo dwie pełne serie(12odcinków) dziennie. Później zależy jak by to się rozwinęło. |  
			|  |  |  
	|   |  |  |  |  
	| Tren  Lorelei

Grupy:
 Tajna Loża Knujów

| 

|  Wysłany: 13-09-2013, 17:05 | 
 |  
			| 
 |  
			| 	  | Regulamin napisał/a: |  	  | III. Linki zewnętrzne 1. Zabronione jest zamieszczanie linków do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych) oraz ściąganie napisów, gier i programów, a także linków do stron z crackami i pirackich serwerów. Z oczywistych względów zabronione są także pytania o takie strony.
 | 

Osobiście sądzę, że powinieneś lepiej wybierać miejsca, gdzie będziesz dzielił się swoimi pomysłami. 
 Jak tylko zobaczę nielegalny link lub prośbę o niego to ten temat automatycznie ląduje w niebycie.
 |  
			| _________________
 "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"

|  |  
	|     |  |  |  |  
	| kokodin  evilest fangirl inside

Grupy:
 Samotnia złośliwych Trolli

| 

|  Wysłany: 13-09-2013, 17:05 | 
 |  
			| 
 |  
			| 1 Pełna seria to 26 odcinków. 2 Nie sądzę o tym nic bo to nielegalne.
 3 Dobre rady w tym kierunku były by niezgodne z regulaminem forum ,
 Pozdrawiam.

edit,
 jak widzę moderacja nie śpi :]
 |  
			|  |  |  
	|     |  |  |  |  
	|  |  
	| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach