Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Anime na komórkę w formacie 3gp |
Wersja do druku |
nokira
|
Wysłany: 13-09-2013, 16:53 Anime na komórkę w formacie 3gp
|
|
|
Witam, 3 lata temu zajmowałem się wrzucaniem anime w formacie 3gp(na komórkę) na serwis chomikuj.pl Przestałem to robić ponieważ nie miałem za bardzo czasu, ale ostatnio zalogowałem się na swoje stare konto i zauważyłem że pomimo tego, że nie wrzucałem nic nowego a zbiór nie był zbyt ogromny, dalej dostaję punkt i codziennie wiele osób ściąga z mojego profilu anime. Więc wpadłem na pomysł z założeniem strony z anime na komórkę. Pytanie do was co o tym sądzicie i ile osób było by skłonny korzystać z takiego serwisu? ściąganie było by bezpłatne oczywiście. Planuje wrzucać na samym początku po jedną albo dwie pełne serie(12odcinków) dziennie. Później zależy jak by to się rozwinęło. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-09-2013, 17:05
|
|
|
Regulamin napisał/a: | III. Linki zewnętrzne
1. Zabronione jest zamieszczanie linków do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych) oraz ściąganie napisów, gier i programów, a także linków do stron z crackami i pirackich serwerów. Z oczywistych względów zabronione są także pytania o takie strony. |
Osobiście sądzę, że powinieneś lepiej wybierać miejsca, gdzie będziesz dzielił się swoimi pomysłami.
Jak tylko zobaczę nielegalny link lub prośbę o niego to ten temat automatycznie ląduje w niebycie. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 13-09-2013, 17:05
|
|
|
1 Pełna seria to 26 odcinków.
2 Nie sądzę o tym nic bo to nielegalne.
3 Dobre rady w tym kierunku były by niezgodne z regulaminem forum ,
Pozdrawiam.
edit,
jak widzę moderacja nie śpi :] |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|