Wysłany: 13-09-2013, 17:53 Anime na komórkę w formacie 3gp
Witam, 3 lata temu zajmowałem się wrzucaniem anime w formacie 3gp(na komórkę) na serwis chomikuj.pl Przestałem to robić ponieważ nie miałem za bardzo czasu, ale ostatnio zalogowałem się na swoje stare konto i zauważyłem że pomimo tego, że nie wrzucałem nic nowego a zbiór nie był zbyt ogromny, dalej dostaję punkt i codziennie wiele osób ściąga z mojego profilu anime. Więc wpadłem na pomysł z założeniem strony z anime na komórkę. Pytanie do was co o tym sądzicie i ile osób było by skłonny korzystać z takiego serwisu? ściąganie było by bezpłatne oczywiście. Planuje wrzucać na samym początku po jedną albo dwie pełne serie(12odcinków) dziennie. Później zależy jak by to się rozwinęło.
III. Linki zewnętrzne
1. Zabronione jest zamieszczanie linków do stron oferujących ściąganie lub odtwarzanie pirackich plików (muzycznych, filmowych lub graficznych) oraz ściąganie napisów, gier i programów, a także linków do stron z crackami i pirackich serwerów. Z oczywistych względów zabronione są także pytania o takie strony.
Osobiście sądzę, że powinieneś lepiej wybierać miejsca, gdzie będziesz dzielił się swoimi pomysłami.
Jak tylko zobaczę nielegalny link lub prośbę o niego to ten temat automatycznie ląduje w niebycie.
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki