Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ulubiona broń Darkstara |
Która z broni jest waszą ulubioną? |
Gorn Nova |
|
10% |
[ 5 ] |
Rag'd Mezegis |
|
25% |
[ 12 ] |
Nezard |
|
0% |
[ 0 ] |
Vodyla |
|
4% |
[ 2 ] |
Galvaira |
|
60% |
[ 29 ] |
|
Głosowań: 13 |
Wszystkich Głosów: 48 |
|
|
|
Wersja do druku |
NitopiR
Just a xen
|
Wysłany: 09-11-2004, 14:24
|
|
|
Oooo .. tego topicu nie zauwarzyłem jeszcze , thx rudy . Jak będzie mi sięnudzić to tam opiszę co to jest i z czym to się je . |
_________________ Nit - offtopiarz numero uno i zrzeszony członek partii S.P.A.M.u :P . |
|
|
|
|
Ayanami
|
Wysłany: 08-12-2004, 16:48
|
|
|
ulubione broń- galveira |
|
|
|
|
|
Xeloss
The Shadow of Death
|
Wysłany: 09-03-2005, 16:54
|
|
|
Galvaira przypadła mi do gustu! |
_________________ Sore wa himitsu desu |
|
|
|
|
Goromakimuro
|
Wysłany: 10-05-2010, 10:50
|
|
|
Ehem, chciałbym zgłosić poprawkę. Po pierwsze - Nezard to nie topór tylko właśnie te "pazury światła". Topór zwie się Bodigar.
Galvaira? A co ja z tym armato-łukiem zrobię? Do kogo niby miałbym tym strzelać - przecież tak potężnych mazoku, by walić do nich strzałami które potrafią wykurzyć całe miasto jedną salwą nie spotyka się codziennie.
Nezard? Nie, dziękuję. Nie przepadam za walką świecącymi grabiami.
Ragudo mezegis? Dwusieczna lanca światła może i fajnie wygląda, ale za ciężka, za wolna i jeszcze samemu się można nadziać.
Gorun Nova? No to już prędzej. Miecz wygląda na najpraktyczniejszy. Można też schować ostrze świetlne w zwykłym ostrzu, co by toto nie przyciągało zbytniej uwagi.
Ja jednak wolę Bodigara. Toporek ma sporą siłę rażenia. Jakoś siekiery mi najbardziej przypadają do gustu. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|