Soundtracki |
Wersja do druku |
Achika-chan
Dołączyła: 18 Sie 2003 Skąd: Somewhere in the world... Status: offline
|
Wysłany: 18-08-2003, 19:41
|
|
|
Heh no tak cała Kanti... ja tam moim skromnym zdankiem uważam iż Megumcia-senpai and Give a reason are the bbbbbbbbbbbeeeeeeeesssttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, nio ale to moje skromne zdaneczko....a poza tym to wszystkie pioseneczki są prześliczne... jak ich tak słucham to mi sie tak lżej na duszy robi i od razu chce sie żyć... wkońcu to głosy naszyck ulubionych bohaterów...Poza tym to te piosenki mogą nam pomóc w lepszym zrozumieniu psychiki postaci... o ile rozumiemy tekst rzecz jasna^^ |
_________________ Ohayo!!!^^ |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-08-2003, 17:25
|
|
|
A ja uwielbiam Sasurai! Puścili to tylko raz, w którymś tam odcinku Try - pamiętacie, jak na statku Zel siedział na dziobie i grał na gitarze taką smutną melodyjkę? To właśnie to. Boskie. Można ściągnąć z mojej strony! (sznurek na dole). |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 20-08-2003, 17:33
|
|
|
No Zel wtegy przypominał orkiestre z Titanica która Grała do końca... |
|
|
|
|
|
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 27-10-2003, 15:45
|
|
|
Ending ze Slayers TRy - ostatni odcinek ^^ Wyciska łzy z oczu ^^ Opening do Slayers i Slayers Try i jeszcze opening do jednej z OAVek ...Nie pamiętam tytułu , ale byłą pięęeeeeekna ^^ |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
( dialog Liny i Zelgadisa w gospodzie ) |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 27-10-2003, 16:44
|
|
|
ja po rostu uwielbiam ten kawałek który leci przy Rezo... tylko że nie mam pojęcia, jak to się nazywa i czy sie nazywa ^^ |
|
|
|
|
|
Ayanami
|
Wysłany: 05-11-2003, 18:21
|
|
|
ja najbardziej lubię get along, give a reason, breeze (i wszystko inne co śpiewa hayashibara też oczywiście, bo uwielbiam ją :) ) i sasurai :) ale w ogóle to slayers ma najlepszą muzykę z anime które znam moim zdaniem, a po slayersach to się u mnie plasuje muzyka z NGE. inne anime mają muzykę jakąś taką niezbyt. Ciekawe czemu. A muzyka slayers to arcydzieło :) |
|
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 05-11-2003, 22:01
|
|
|
Inai Nerse --> Oczywiście, że ma nazwę! Nazywa się on... "Red Priest Rezo" :D (oryginalne, nie? ^^") Płyta "Slayers Etcetera I - Excellent!" track #9.
A soundtracki ze Slayersów lubię... w całości ^^ Nie faworyzuję żadnego konkretnego utworu... (no... MOŻE co najwyżej theme Dragon Slave'a :]) |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
Bleu_dreamer
Dołączyła: 23 Paź 2003 Skąd: nikt mnie nigdzie nie chce ^^ Status: offline
|
Wysłany: 06-11-2003, 17:20
|
|
|
Ja nie mam żadnego z soundtracków (chlip), ale muzyki ze Slayersów mam w mp3 ponad 200 MB ^^ Najbardziej lubię chyba Breeze i Kujkenaikara!, no i Give a reason. Pani Hayashibara to ma same fajne piosenki, nie da się ukryć... |
_________________ Buhahahahahahahahahaaaaaaa!!!&
btw. kochajmy herbatkę! ^^&
btw.2 i Xellosa też! & |
|
|
|
|
miju7
Dołączyła: 24 Gru 2003 Skąd: z krainy mordor, gdzie zaległy cienie :D Status: offline
|
Wysłany: 25-12-2003, 11:24
|
|
|
Moje ulubione to Somewere, EXIT- Running, Take your Courage, Waru bad blood i... Nie wiem czy to jeszcze ze slayów czy już nie ale uwielbiam Fair Wind ^ ^ Tak w ogóle ro Takagi Rulez! :D:D:D |
_________________ Miej styl - jeśli masz styl na sucho uchodzi ci wiele rzeczy, które robione bez stylu są po prostu żałosne. |
|
|
|
|
Eine_kleine_nacht_musik
|
Wysłany: 21-03-2004, 09:06
|
|
|
Miałbym takie małe pytanko. Mianowicie, jak się nazywa muza z openingu pierwszej serii Slayers? Potrzebna mi nazwa po japońsku. TIA. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 21-03-2004, 10:48
|
|
|
z tego co mi wiadomo to jedyna nazwa to Get Along po japońsku chyba nie funkcjonuje, w eventualności mogę przetłumaczyć tę jaką zna każdy (wtedy napisz priva)...
a tak wogule to witam w imieniu forumowiczów^^" |
|
|
|
|
|
iedliqasiek
|
Wysłany: 20-11-2010, 17:36
|
|
|
Na YT można posłuchac całego Soundtrack'u.
Ja lubię wszystkie openingi w wykonaniu Hayashibary i "Xellos - his true form" - też świetne :] |
|
|
|
|
|
|