Jaki najbardziej wam się podobał końcowy odcinek serii ? |
Jaki najbardziej wam sie podobał końsowy odcinek Seri ? |
26 odc. Slayers TV |
|
0% |
[ 0 ] |
26 odc. Slayers Next |
|
39% |
[ 17 ] |
26 odc. Slayers Try |
|
58% |
[ 25 ] |
Żaden z tych odcinków mi sie niepodobał |
|
2% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 8 |
Wszystkich Głosów: 43 |
|
|
|
Wersja do druku |
Lukisuzuki
Dołączył: 28 Gru 2003 Skąd: Z samego... piekła Status: offline
|
Wysłany: 28-12-2003, 23:23
|
|
|
U mnie nekścik. Panika Gorryego(gdy linie grozi niebezpieczeństwo) jest czaderska. Saga z Copy rezo była nieza fajna dlatego ostatni odc cienki, no a try, byl o komercyjne, no i wkurza mnie brak rozwiązania nektóych wątków...W szczególności Zela |
_________________ Zżeram waszą złośc!!!! Pycha! |
|
|
|
|
Mazoku
|
Wysłany: 28-12-2003, 23:52
|
|
|
Cóż... Wszyscy chcą zarobić na Wielkich Kontynuacjach Wielkich Serii (vide Matrix Re... Reanimacja?... czy jakoś tak ^^") Ale akurat TRY nie poddaje się zbytnio zasadzie sequeli. Komercyjny to był Premium ;P |
_________________ You should never challenge mazoku for battle. There's nothing more reckless than trying to beat one ^-^ |
|
|
|
|
lili11
|
Wysłany: 03-01-2004, 12:10
|
|
|
Tak - może autorzy po prostu chcieli żeby to wszystko się kręciło - wiecie - ficki, fanarty itepe... Stwożyli taoi samonapędzający sie interesik ^ ^ Mądrzy, nie ma co... A tak w ogóle to najbardziej mi sie Next podobało - dlatego że G&L, dlatego że Marti wyszła za mąż i w ogóle... Bardzo fajnie ^ ^ Lubię jeszcze TRY ale to koniec całej serii więc nie jest mój ulubiony...
A tak w ogóle to witam wszystkich ^ ^ |
_________________ Chcę tylko spokoju... nic więcej. |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 03-01-2004, 13:26
|
|
|
Nie no co do tego zakączenia żeby sie samo kręciło wg mnei jest idealne...można dać nową serię z Liną albo bardziej związaną z Val Avegrasem po tym albo w trakcie wychowywania go przez Filię...
A tak wogule to HEJHEJ!>:P witam i życzę powodzenia z postami i żebyś nie zniknęła po kilku postach jak większośc to miejsce odwiedzających... |
|
|
|
|
|
Olo
|
Wysłany: 28-01-2004, 21:35
|
|
|
Eh... przez ostatnie dni mam strasznego doła z powodu Slayersów i ocen :p (ale to małoważne) ja bym chciał zobaczyć prawdziwy koniec Slayersów a nie to co zrobili :-( ja bym chciał zobaczyć Line z Gaurrim. Taka końcówka w ktorej wszystko się wyjaśnia np. zel powrucił do swojej pierwotnej postaci lina i gaurri wzieli ślub mieli dziecko itp. ja wiem ze mozemy się tego wszystkiego domyślać ale ja chce to zobaczyć !!! ;-(
ANIEME lub ociaż MANGE poświconą dalszym losom Slayersów.
(Eh wiem ze to głupie ale ja tak bardzo bym tego chciał :-( )
Przez kilka ostatnich miesiecy probowałem zachecić wydawnictwa do wydania ociaż 1 powieści Slayersów ale niestety to i tak było skazane na niepowodzenie :-( ale chciałem sprobować. Trzeba by było wysłąć im ankiete czy coś ile osób by chciało tego wydania to moze wtedy by się skusili a tak to nic ociaż, że tak bardzo ich zachecałęm :-( . |
_________________ :-) Slayers THE BEST !!!!!!! |
|
|
|
|
li^^
|
Wysłany: 29-01-2004, 12:11
|
|
|
taka końcówka gdzie wszystko sie wyjaśnia...? ja wiem? nie lubię jak coś sie kończy definitywnie...;) to takie... jakieś dziwne, no ale z drugiej strony...
khe, a mi najbardziej chyba właśnie try'ek przypadł do gustu^^ |
_________________ "It is not in the
stars to hold
our destiny
but in ourselves."
~~~~~~~~
www.darkmist.friko.pl |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-01-2004, 10:58
|
|
|
Definitywne zakonczenie? Coz trudno cos takiego zrobic. Po pierwsze w jaki sposob powiazac intryge ze soba, tak, by to sie kupy trzymala? Dlaczgo Lina mialaby nagle zaczac chodzic z pomiatanym Gaurym? I skad Zelgadis nagle poznalby sposob odzyskania dawnej postaci? Przeciez nie metoda ,,zablakany Dispel Magic podczas walki?"
Po drugie takie cos sie zwykle niesprawdza. Mamy tego przyklad w licznych ksiazkach fantasy.
Po trzecie: jak ktos zauwazyl to furtka do kontynuacji. Oraz furtka dla wyobrazni fanow. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Olo
|
Wysłany: 30-01-2004, 20:59
|
|
|
Dlamnie liczą się 2 pierwsze serie Try to była tylko wyobrazony dodatek.
Nio seria Next ich bardzo zblizyła do siebie (L&G) i wydarzenia mogły by się tak potoczyć gdyby w Nexcie troche to zaróżowili bardziej :-) .
Mi się takie końcówki bardzo podobają. A wogule co by się stało gdyby jeszcze troche pokazali przeciez np. gdyby pokazali ślub L&G to by i tak fani wyobrażali by sobie co było dalej (wyobrażnia niema granic) gdyby tak było to by pewnie ludzie pisali Fanfinki o rozwodzie :p a teraz wiekszosci pisze o ich spiknięciu.
Jak myślicie czy kiedykolwiek wydadzą ociaż jedną powieść Slayersów ?
Jestem Romantykiem W Świecie Barbarzyńców. :p (bez obrazy) |
_________________ :-) Slayers THE BEST !!!!!!! |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 19-02-2004, 14:32 ^^
|
|
|
Może wydadzą...
TRY było super, ale.... wolę NEXTa!!!! Romanticue!!!! I w ogóle jakoś najlepiej mi się oglądało. |
|
|
|
|
|
|