Offtopowe odcinki Slayers - pomyłka czy znak firmowy? |
Wersja do druku |
Yumegari
Feministka szowiniska
|
Wysłany: 18-02-2004, 22:28
|
|
|
Ale za to te off-topowe w NEXT są najlepsze w całych Slayersach! Matko, co to ja wyrabiałam, kiedy był odcinek ze smokiem... *^_^* |
_________________ Behind every great woman is a man checking out her ass
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 19-02-2004, 17:51
|
|
|
A jak ja się zalamałam, jak za drugą emisją odcinek ze smokiem jako jedyny mi się nie nagrał (pomyliłam kanały na wideo i wyszłam z domu) ^^'' Bez tych offtopów nie dało by się żyyyyć :P Chociaż te w Try mnie denerwują (tzn te 4 odcinki, gdzie grupka jest rozdzielona - nie lubię, jak nie są razem, tym bardziej, że moje parki były osobnoooo ^^'').
Właściwie, to chyba offtop... |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 19-02-2004, 18:07
|
|
|
Ka_tka , Yume - mi chopdzi o tkaie typowe jak w Try ten ze Smokiem jest znośny ale ogułem za tkaimi nie przepadam...jak naprzykład to z tą wieżą lalek gdzie księgi szukali...mi sie nei podobało pomysłem zupełnie...mozę niektóre momenty ale odcinka nie lubie zbytnio...
a ten ze Smokiem owszem..nawet fajny ale treż troszke odchodzi od reszty...no i powtarzający się text "przypominasz mi moją <krewny>" przy każdej postaci był nieco nudzący z początku^^""...ylko Zel tam znalazł chyab swoje prawdziwe powołanie:P |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 19-02-2004, 18:14
|
|
|
Wieża jest fajna właśnie! Te przebranka (spadłam z fotela jak zobaczyłam pierwszą, Linę jako konia :P), te lalki potem i w ogóle... ^^
Offtop ^^'''''''' |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-02-2004, 10:38
|
|
|
Jesli chodzi o odcinki Offtopowe w Slayers... to:
A) Moze by dla wygody rozdzilic watek o Offtopowych odcinakch od innych.
B) Mi sie Offowe odcinki najbardziej podobaly wlasnie w Nexcie. Ten ze smokiem byl cudowny, podobnie jak ten z piosenkom. Warto bylo dla nich obejrzec serie. Swietna rzecz. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 20-02-2004, 11:04
|
|
|
Powiem szczerze, że bez offtopowych odcinków Slayers straciłaby sporo ze swojego uroku i wyważenia powagi z komizmem. I zgodzę się z Zegiem, że w NEXT offtopy były najlepsze. Przy Otome no Inori i miedzianych rakietach nieomal nie spadłem z krzesła XD. Poza tym kobieta - Zel i lalki... XD. W TRY zaś niespecjalnie mi się podobał ten z prosiakiem, ale zaś parodia Power Rangers była niezła XD. Zatem niech żyją offtopowe odcinki :P. |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 20-02-2004, 14:46
|
|
|
Zegarmistrz - wydzielone, wedle życzenia.
A offtopowe odcinki to ja lubię... Niektóre są trochę nudnawe, to prawda. Za to inne to zdecydowanie najlepsze kawałki w serii (smok, morski smok, wieża, no i Power Rangers!).
Pomyślcie tylko, jaka to by była rozpaczliwa seria, gdyby tych odcinków nie było, a fabuła szłaby od jednej walki z Shabranigdu do następnej z Gaavem czy innym Phibrizzo, bez chwili oddechu... Albo w charakterze tych chwil oddechu były wklejane idiotyczne gagi, pasujące do ogólnego klimatru (który w takich warunkach byłby z tych ponurszych) jak kwiatek do kożucha. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-02-2004, 15:16
|
|
|
Wowczas mielibysmy drugiego Dragonballa, w ktorym lina atakowana bylaby przez kilku wrogow, wreszcie odnajdywala ich przywodce i po efektownej walce wysadzalby go w powietrze Dragon Slavy tudziez potezniejszym czarem.
Na niekorzysc serii swiadczylyby jednak mniej atrakcyjne niz w pierwszym wymienionym walki. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 25-02-2004, 18:46
|
|
|
Offtopy są super!!!!!!! Z wieżą, smokiem , smokiem wodnym, power rangers, ślubem Liny >kto widział???< i w tym , ja wiem?, co Zel i Lina byli w jakimś zamku a pacynkami czy coś takiego >te wredne pingwiny<...^^
Może by z tego ankietke zrobić? Byłoby niezłe!!!! MYŚLĘ..../to jej zajmie trochę czasu!!!!-dop.Zel JA-Spadaj!!!!!/ |
|
|
|
|
|
|