Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sasori |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 29-07-2009, 22:12
|
|
|
Gość napisał/a: | Dzięki m.i Slova sie do tego przyczyniła |
FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU~
No za jakie, kurrrrcze pieczone, grzechy?
Gość napisał/a: | bo człowiek pisze te 4 strony A4 a później taki ktoś przeczyta jedną literówkę, albo błąd ortograficzny i już mówi "to jest złe" |
Podaj konkretny przykład, gdy ktoś przekreślił tutaj coś przez literówkę/ort. Przecież wysyłając tekst nawet na czytelnie zawsze się coś przeoczy, a jakoś korektorzy (zabawnie to brzmi) nie odrzucają tekstu z byle powodu...
Inna sprawa, to co to jest A4? Ja ostatnio zapisałem tak RĘCZNIE kilkanaście stron, a tuż przed końcem stwierdziłem, że to jest do (_!_) i zostawiłem. I nie dołuje się przez to, że zmarnowałem czas, czy z innego tytułu.
Ysengrinn napisał/a: | zostałoby mu po prostu pokazane drzewo na które ma spadać. |
Ysen, następnym razem ty wysyłasz na drzewo, a ja ścinam, k? Może taka akcja nieco zmniejszy ilość bulwersów po krytyce. Also teamwork is a key to victory. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 03-02-2010, 13:05
|
|
|
Taka ciekawostka, opowiadanie Atanasisa pt. Przełęcz ukazuje się w częściach w polskim wydaniu Naruto od 39 tomu. Ktoś coś więcej wie na ten temat? |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|