Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Jenocie Story |
Wersja do druku |
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-07-2010, 20:00
|
|
|
... |
Ostatnio zmieniony przez Amarth dnia 03-04-2014, 11:26, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 04-07-2010, 21:05
|
|
|
W miniaturce (bo moim zdaniem to są bardziej miniatury, niż drabble) pierwszej kfiknęłam dopiero pod koniec - niech żyją zaskakujące puenty! Za to druga... ekhm... Amarth, spaczyłaś mnie. I Granat mnie spaczyła. Umarłam. A iryski już nigdy nie będą takie same.
Z błędów zauważyłam tylko jeden, mianowicie w ostatnim zdaniu "Słodkiej Rozkoszy" nie pasuje mi to "zdecydowała", ładniej wyglądałoby "stwierdziła", no, ale to i tak nie zmienia kwikogenności twoich dziełek...
/wpełza pod biurko, by umrzeć w spokoju |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 09-02-2015, 00:08
|
|
|
...właśnie przypadkiem odkopałam starego linka i ubolewam czemu Ama w tamtym roku pousuwała wszystko ;w; |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 09-02-2015, 00:19
|
|
|
A-a-ale czemu? |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-02-2015, 20:29
|
|
|
Ponieważ po ponownym przeczytaniu musiałam przez dłuższą chwilę walczyć z chęcią zagrzebania się pod ziemią. Byłam zła na siebie, bo z perspektywy czasu wszystkie teksty wydawały mi się zwyczajnie kiepskie. Przepraszam, że tak bez uprzedzenia. Chciałabym je kiedyś napisać całkiem od nowa (przynajmniej niektóre z nich), trochę zmienione, trochę dłuższe, a przy odrobinie szczęścia i trochę lepsze. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|