Najciekawsze fanfiki |
Wersja do druku |
Teukros
|
Wysłany: 15-07-2014, 18:59
|
|
|
Lily and the Art of Being Sisyphus - tak dla równowagi. W każdym razie to bardzo dobrze napisany fik potterowski, z bardzo ale to bardzo niespieszną fabułą. W ważnej roli drugoplanowej Czarodziej Lenin. |
|
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
Wysłany: 01-08-2014, 13:14
|
|
|
Yearning for change - Yuri, z pairingami Anko/Tayuya, Ino/Temari i nie tylko. Jeden z lepszych yuri jakie czytałem. Tak od siebie polecam przeczytać wszystkie fiki Supreme Distraction. |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
|
Quayle
|
Wysłany: 13-08-2014, 19:42
|
|
|
Promises of a Wandering Hero - zaskakująco udany crossover Fate/Stay Night i Love Hina. Bardzo harmonijne połączenie elementów dwóch tak różnych serii, a zarazem kolejny dowód na to, ze nic nie ratuje banalnej komedii haremowej bardziej niż ogarnięty protagonista. Niestety fik nieukończony, chociaz nadal można mieć nadzieję na kontynuację. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 13-12-2014, 17:55
|
|
|
Kucyki w kosmosie - crossover Honor Harrington i MLP. Dobrze napisany fik wojenny. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 14-12-2014, 16:51
|
|
|
Teukros napisał/a: | Kucyki w kosmosie - crossover Honor Harrington i MLP. Dobrze napisany fik wojenny. |
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT?!?! |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Quayle
|
Wysłany: 16-01-2015, 22:41
|
|
|
The Illusive Emperor -rewelacyjny crossoverCode Geass i Mass Effecta. Bardzo ciekawie opisany świat, w którym Lelouch i reszta bohaterów żyją w XXII wieku w czasach następujących niedługo po pierwszym kontakcie. Autor umiejętnie łaczy elementy obu tytułów. Fik jest obecnie daleki od ukonczenia, ale należy spodziewać się kolejnych rozdziałow. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 07-04-2015, 19:55
|
|
|
Tym razem kilka SI + Worm sztuk jeden.
Rogue knight - fik gwiezdnowojenny. Sith sprzed 4000 lat przeniesiony w czasy I części GW.
Burning twice as bright - Avatar ze schizofreniczną, bardzo kompetentną i charyzmatyczną Azulą w roli głównej.
Walk on the moon - Naruto! Bodaj jedyny fik do Naruto jaki mi się spodobał. Pewnie ze względu na główną bohaterkę, zupełnie inną niż mdłe ciamajdy obsadzane zwykle w tej roli.
No i Worm:
A friend in need - crossover z MLP. Twilight trafia do świata Worma. W zasadzie nie powinno wyjść, a wyszło... |
|
|
|
|
|
Teukros
|
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
Wysłany: 30-11-2015, 21:01
|
|
|
Ta dzisiejsza młodzież...
Najlepszy znany mi fik o grach zespołowych. |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
|
|
|
|
czarma
Gość
|
Wysłany: 30-08-2022, 11:25
|
|
|
A czy jest tutaj ktoś kto wydał może własną ksiązkę? Jak się za to zabrać? |
|
|
|
|
|
jomi
Gość
|
Wysłany: 30-08-2022, 11:58
|
|
|
Sam się zastawnawiam ;) Mianowicie nad zbiorem opowiadań. Już orientowałem się w temacie i najłatwiej przez wydawnictwo https://novaeres.pl/jak-wydac-ksiazke Na stronie tego wydawnictwa opisane jest jak wydać książkę.
Ja kocham czytać w każdym miejscu kiedy tylko mam czas. Między lekcjami, po południu, wieczorem przed snem. Najbardziej lubię, gdy jest ciepło. Biorę kocyk kładę w cieniu najchętniej wśród drzew i oddaję się lekturze. Nie wyobrażam sobie życia bez książek.
Aktualnie pochłaniam kolejny raz Wiedźmina. |
|
|
|
|
|
|