Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Mój kanał na YouTube - MrTurpat |
Wersja do druku |
Turpat
|
Wysłany: 23-09-2012, 14:09 Mój kanał na YouTube - MrTurpat
|
|
|
Cześć wszystkim. Z tej strony TURPAT.
Chciałbym zaprezentować wam mój skromny kanał YouTube na którym znajdziecie różnego rodzaju kontent, który w dużym stopniu opiera się na tematyce anime i mangi. Pokazuje gry na podstawie popularnych serii anime, ale nie tylko.
Oprócz gameplayów, mam też serie filmików z nauką japońskiego. JAPOŃSKI OD ZERA to seria pokazująca podstawy tego języka, mająca na celu zachęcenie was do rozpoczęcia jego nauki. Chcę pokazać, że nie jest to takie straszne jak wszyscy myślą
Tutaj parę przykładowych filmików.
Własna historia Dragon Ball zrobiona na podstawie gry Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi. 1 odcinek KAGEKUN'a - OBROŃCY LUDZKOŚCI:
Kliknij na obrazek aby otworzyć film
Pierwszy odcinek z serii meczy online z gry NARUTO SUNS GENERATIONS:
Oraz najnowszy odcinek z serii NAUKA JAPOŃSKIEGO OD ZERA:
Zapraszam i czekam na opinie i komentarze.
LINK DO KANAŁU: http://www.youtube.com/user/MrTurpat |
|
|
|
|
|
Cepelia
|
Wysłany: 23-09-2012, 16:55
|
|
|
"Kontent" powiadasz? |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-09-2012, 17:27
|
|
|
Co do kursu japońskiego, jeśli w dalszej części również popełniasz błędy rzeczowe, jak chociażby stwierdzenie, że hiragana i katakana to alfabety, które wypomniałem Ci w poprzednim temacie to nie wiem czy jest sens to oglądać... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|