Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Łeeeeeeee, fajne |
Wersja do druku |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-03-2007, 14:59
|
|
|
Poprosimy o skan. Aż mnie ciekawość zżera, tego..
<Radośnie szczerzy się znad bandery fanklubu Hayashibary> Hyde? Gackt? A fuj.... </zdegustowany fanboy mode> |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-03-2007, 15:29
|
|
|
Nie mam skanera, tak więc proszę zaspakając ciekawość w ramach własnych możliwości. Polityka jest powszechnie dostępna, wystarczy skoczyć i obejrzeć wskazanę przeze mnie stronę (ale nie kupować!!!! Lewactwo warning!). |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 15-03-2007, 15:33
|
|
|
Grisznaaaaak- chaaaaaan, ale ja Politykę kupuję. Tak samo jak Wyborczą. O! (me się oflagowuje i przykuwa do kiosku "Nie poczuwam się do przyklejania mi etykietki, o!")
A sunia słodka jest :D I, co więcej, pracuje w szalenie ważnym zawodzie :3 |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-03-2007, 16:26
|
|
|
Spoko, lubię cię to dam ci odpust na czytanie GazWyb...
Ale gdy ta fotkę zobaczyłem, uśmiałem się zdrowo. Prawie tak, gdy ostatnio w jakimś anme rozhisteryowana nastolatka krzyczała na widok jakiegoś demona "Totemooo!!!". |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-03-2007, 19:24
|
|
|
Grisznak napisał/a: | A wróciwszy do tematu - jeśli ktoś będzie w Empiku lub Salonie Prasowym | Mwaaah TERAZ mi piszesz... Nie ma KTOŚ INNY pod ręką skanera żeby to wrzucić na imageshacka? IKuś? :>
Grisznak napisał/a: | Prawie tak, gdy ostatnio w jakimś anme rozhisteryowana nastolatka krzyczała na widok jakiegoś demona "Totemooo!!!" | XD Nihaha~! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 16-03-2007, 09:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-03-2007, 19:50
|
|
|
http://www.grisznak.webpark.pl/ika.jpg - jakość średnia bo robione aparatem, ale chyba widać co i jak...
Totem, nic w tym dziwnego. Od dawna już uważam, wbrew większości, że pewne gatunki muzyki z zasady generują kretynów łatwiej niz inne. I dżapańskie mordodarcie hermafrodyt do tych gatunków należy. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-03-2007, 22:07
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Od dawna już uważam, wbrew większości, że pewne gatunki muzyki z zasady generują kretynów łatwiej niz inne. I dżapańskie mordodarcie hermafrodyt do tych gatunków należy. |
Ja tam Gackta lubię. Podoba mi się jego głos i piosenki. Hermafrodyta?:D Oni się tak tylko malują, że póżniej nie wiadomo co zacz, a i to może ze dwa razy na jakimś zdjęciu mi mignął, ale jak on wygląda to mi zwisa i powiewa. Ważne, że muzyka mi się podoba.
Grisznak napisał/a: | pewne gatunki muzyki z zasady generują kretynów łatwiej niz inne |
Mnie jeszcze na kretynkę nie wygenerowało (chyba..znaczy, mam nadzieję...eee w każdym razie jeszcze nikt mi nic takiego nie wytknął :D). Może dlatego, że leczę się później OST-ami z Blood+ :)
Z administracją ani moderacją forum nie mam nic wspólnego (oprócz tego, że staram się jej nie narażać ^^'), więc na temat tamtego zachowania i braku kultury zamilknę :(
Test na znajomość trudnych słów wykonałam ale wstyd mi podzielić się wynikami :( tylko troszkę więcej niż połowę miałam dobrze... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 16-03-2007, 12:58
|
|
|
IKa..hm...ładna uprząż....XD |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-03-2007, 13:23
|
|
|
Cytat: | IKa..hm...ładna uprząż....XD
|
Cio to ma byc? To mamy Pieska na forum ? |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|