Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Łeeeeeeee, fajne |
Wersja do druku |
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-10-2005, 16:04 Łeeeeeeee, fajne
|
|
|
Artykuł z News.com
i nie, tym razem nie chodzi o polityke |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 24-10-2005, 18:21
|
|
|
Niestety coś mi się nie chce załadować, ale wierzę, że fajne ;). Sam czasami szukam takich animacji...
Kiedyś gdzieś widziałem filmiki, jak niby kosmos wygląda w pobliżu czarnej dziury - jak znowu znajdę, zapodam :). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-01-2006, 22:05
|
|
|
indyjski talk-show w ang. tv - The Kumars :)
Ktos jeszcze oglada te powalajaca na nogi rodzinke? |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 06-02-2006, 21:05
|
|
|
Co do gakciaka i haida. Świetne, wiedziałam, wiedziałam, że coś z nimi nie tak.
Poza tym Moon Child? Najfajniejszym łepkiem był ten trzeci, Sao bodajrze. A oni oboje... zgrozo! ten biały płaszcz i to dzieło na którego temat wszyscy się rozpływali, trzymajcie mnie. Nie wspominając o fabule i o tym jak gakciak długo musiał zdychać. Pogadać, pocierpieć, porozmazywać sobie krew na białym płaszczu (hmmm, penwie temu wybrał sobie biały, żeby był bardziej efektowny!) a dla lepszego ubawu polecam obejrzenie teledysku Haida do Blurry Eyes. ( szok.) Ps. Haidziak w czarnej czuprynce, wygląd anawet nieźle! |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-02-2006, 21:29
|
|
|
'Moonchild' to akurat jeden z moich ulubionych filmow :) I postac grana przez Hyde'a. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-02-2006, 21:38
|
|
|
Varduś *________* DAISUKI! <ściiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk>
Kamija - Blurry Eyes jest fazowe i też chce być taka śliczna, buuuuuuu *;___;* A biały płaszcz? Jaki biały płaszcz? <próbuje sobie przypomnieć>
(Tak, ja tu teoretycznie przyszłam wygarnąć Griszowi, że mię o traumę przyprawił tym filmikiem, ale widać znalazłam fajniejsze rzeczy do roboty. Już nie będę offtopiczyć ;P) |
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-02-2006, 21:43
|
|
|
^^ *hug*
Ale wiesz, ja hetero ;P
- nic wiecej madrego nie powie, bo przeziebiona i idzie zaraz do lozka.
Wiecej takich filmow, o. |
|
|
|
|
Kamjia
|
Wysłany: 07-02-2006, 19:43
|
|
|
Po tym jak zniknął Haid, to minęło parę lat. Gakciak hajtnął się z tą laską co nasmarowała to tandetne dzieło i żeby jej było wygodniej niezodzywała się przez całe życie nawet do swojego brata (Son, chyba?), no i jak jest już pierwszy rzut na to jak jest już po latach to Gackt zarzuca na siebie ten delikatnie mówiąc przyduży biały płaszcz i pomyka w nim już do końca, więc jak strzela się z Sonem?, a potem on go zabija, to wciąż ma ten ciuch na sobie.
No, a jeśli chodzi o całość filmu to choć jest taki no.. trudno to określić. Może po prostu "po łebkach" to i tak lubię go z sentymentu. Nawet zdoąłąłm po trzecim obejrzeniu stwierdzić, że ich finałowa piosenka jest wzruszająca, a pierwszy raz popłakałam się na koniec. (dziwne)
Ja uwielbiam blurry eyes i maltretuję się nim już nałogowo. No,a co do tego teledysku to pewnie nie mają tylko jednego, ale miałam na myśli ten,w którym Haid jest w białej sukience (yyyy...?) no i kucyczku z kręcinymi włosami. W ŻYCIU nie słysząc jego głosu nie poiwedziałabym, że to facet. No chyba, że przyjrzałabym sie piersiom, których mu brakuje (chociaż nie zdziwiałbym się gdybym kiedyś zobaczyła, że się mylę.) Jak pokazałam ten teledysk siostrze to nie chciała mi uwierzyć, że to mężczyzna, bo niby coś wymyśliłam i robię ją w wała, ale potem jak się przyjrzała na ekran jak należy przestając grzebać w mojej szafce, to popukała mnie w głowe i sobie poszła. |
_________________ Walk while you have the light,
lest darkness overtake you;
he who walks in darkness
does not know where he is going. |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 08-02-2006, 23:36
|
|
|
Ciekawych linkow ciag dalszy...
No comments on that ;) |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-02-2006, 22:15
|
|
|
Dobra, na mnie kolej - nerwus ^^. Mozecie lekko ściszyć głosniki, albo tylko u mnie tak ryczy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Silent Angel
*Hermit*
|
Wysłany: 23-02-2006, 13:01
|
|
|
BOReK napisał/a: | Dobra, na mnie kolej - nerwus |
No tak... Ja o niemcach i amerykanach mam już wyrobione zdanie... Dużo mi nie potrzeba.. To jeszcze bardziej potwierdziło moją teorię ;] |
_________________ At night, the town is quiet like the bottom of the ocean
I continue down the road by myself
Guided by the distant voice
I keep searching for the soft blue light
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 27-05-2006, 11:15
|
|
|
HE,a zobaczcieTO
Mission Impossible;DDD
www -Tu znajdziecie jeszcze wiecej...:) |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|