Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 10-04-2007, 18:55
|
|
|
Keii napisał/a: | (było po 4 w nocy, więc przeprosiliśmy grzecznie i się rozeszliśmy). |
Mnie za to samo spisali, tylko że było przed dziesiątą wieczór -_-. Tyle mojego, żę wiem dzięki komu przyjechali i ten facet będzie miał niebieskich na karku, jak znowu go usłyszę pijanego w nocy (mieszka nade mną i czasem "ćwiczy pady"). No i mina jednego policjanta bezcenna - sierżancik już nas spisywał, gdy wpadł tenże właśnie facet i rzucił basem "Co się tu dzieje?!". Myślałem, że pęknę XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 10-04-2007, 21:00
|
|
|
Bo kupiłem sobie odtwarzacz mp3 ^_^
Bo ma około 2Gb ^_^ za 120 zł ^_^
Bo to ustrojstwo działa ^_^ wbrew uprzednim obawom nie trzeba było instalować sterowników ^__^ |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 11-04-2007, 17:47
|
|
|
Bo dzień jest piękny, w piątek nie ma kolokwium z kwantówki, a dodatkowo zebrałem trzy świetne ocenki z doświadczalnej. Jak na pierwszy dzień po świętach to niezły bilans ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-04-2007, 15:12
|
|
|
Lekarz medycyny pracy stwierdził, że nadaje się do pracy przy komputerze. Plecy mam proste, wzrok bystry i sokoli, wiele lepszy niż to normalne. Jedyną wadą wzroku okazała się hipohondria... Oprócz tego mogę zostać nawet strzelcem wyborowym. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 13-04-2007, 16:23
|
|
|
Bo znowu wzielo mnie na WH 40k... i maluje caly dzien juz 2 figurki, na farbki same wydalam 20 Funtow x-D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-04-2007, 17:00
|
|
|
Z ciekawości - która armia? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 13-04-2007, 17:06
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Z ciekawości - która armia? |
Space Marines - wczoraj kupilam oddzial Grey 'nights :D bardzo sie ciesze z nich :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Enkidu 
I'll show you the Sky

Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 13-04-2007, 21:44
|
|
|
a ja dzis miałem kolokwium z Mikroekonomi i chociaż przesadzono mnie do pierwszej ławki pod skrzydło pani profesor i tak udało sie wszystko zedzrzeć i kto powiedział że warto sie uczyć skoro po co :D |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-04-2007, 23:53
|
|
|
Byłam na wykładzie profesora z warszawskiego ASP na temat animacji, obejrzałam trzy przepiękne animacje krótkometrażowe, profesor okazał się być bardzo miłym starszym panem, który lubi opowiadać. Przy okazji spotkałam się z dawno nie widzianymi znajomymi, muszę przyznać że to był niezwykle udany piątek. |
|
|
|
|
 |
Nabu 
|
Wysłany: 14-04-2007, 00:32
|
|
|
Bo miałem zwariowane spotkanie z przyjaciółmi. I wizja nadchodzącego tygodnia nie wydaje się tak straszna, jak myślałem. |
_________________ there's no map and
a compass
wouldn't help at all |
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 14-04-2007, 18:04
|
|
|
Bo rozpuściłam całe świąteczne przychody. Bo mam parę drobiazgów z serii 'kiedyś będzie trzeba sobie kupić' i śliczny wiosenny płaszczyk. I nawet uroczą bluzeczkę w kolorze brudnego różu mam! I też jest prześliczna, ha. Bo odkryłam, że potwornie lubię te do niedawna obce mi napady próżności, mruuuk. Bo odkryłam też, dlaczego zakupy sprawiają kobietom tyle przyjemności. Co prawda połowę mojej przyjemności zawdzięczam satysfakcji, że wydałam stosunkowo niewiele, ale ja zawsze byłam dziwna... xD |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-04-2007, 19:08
|
|
|
Kat_ka jak to zrobiłaś ? Ja nadal nie mogę się zmusić żeby chociażby patrzeć po szybach sklepowych |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 21-06-2012, 07:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 14-04-2007, 19:47
|
|
|
Bo pierwsze (jak dotąd jedyne ^^') wypracowanie z fizyki dostało 4 :)
Bo się pobawiłem na fizyce soczewkami :)
Bo jest jeszcze jasno ^_^ |
|
|
|
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 14-04-2007, 22:04
|
|
|
Salva napisał/a: | Kat_ka jak to zrobiłaś ? Ja nadal nie mogę się zmusić żeby chociażby patrzeć po szybach sklepowych ( chyba, że mijam księgarnię, sklep z metalowymi częściami, antykwariat albo sklep zoologiczny...) |
Hmm... jak byłam mała, to chciałam zostać projektantką mody i szyłam lalkom sukieneczki z falbankami, wstążeczkami i koronkami (tzn. domyślnie miały takie być, ale dziecko nie umiało najczęściej...). I mania na te wszystkie koroneczki została mi do dzisiaj, a że klasyczna kobiecość/dziewczęcość zdaje się być ostatnio modna, to sklepy ciuchowe przyciągają mnie tak, jak zoologiczne (zawsze wchodzę pooglądać króliczki i takie tam, to silniejsze ode mnie... ^^;). Ot i cała tajemnica. A dodatkowo można czerpać inspirację do rysunków, ha.
Ale ja wciąż nie potrafię zrozumieć własnej matki, która pogania mnie w marketowym dziale papierniczym, żeby następnie dwa razy więcej czasu spędzić nad mrożonkami... |
|
|
|
|
 |
kropla 
Mykoidalny tentakl

|
Wysłany: 15-04-2007, 09:37
|
|
|
ka_tka napisał/a: |
Ale ja wciąż nie potrafię zrozumieć własnej matki, która pogania mnie w marketowym dziale papierniczym, żeby następnie dwa razy więcej czasu spędzić nad mrożonkami... |
Yhy, jakbym widzial swoja. Tylko ona tak spedza godzine w dziale z kosmetykami dywagujac nad tym, ktory z dwoch kremow kupic. Potem najczesciej pod koniec zakupow stwierdza, ze 'a, nie wezme jednak tego kremu, szkoda pieniedzy' :)
A ad tematu:
Bo zyje, bo spotkalem kogos, kogo dawno nie widzialem i bylo bardzo pozytywnie:) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|