Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 09-05-2007, 15:41
|
|
|
u mnie to samo.. grad.. deszcz.. kilka grzmotów.. błysk, a teraz słońce O_o wth? :D |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-05-2007, 17:55
|
|
|
Ok, ludzie dzwonią z różnymi problemami i nie wszyscy są mili, ale w porównaniu z niektórymi akcjami na forum i komentarzach mają mało wybraźni i samozaparcia. Za to mamy na miejscu darmową kawe i herbate, automat ze zniżkową Colą, barek ze smacznymi , taniutkimi obiadami oraz jeszcze pare atrakcji. Ponadto wylądowałem na liście osób rokujących do doszkolenia do skilla faktur i płatności w ciągu najbliższych 6 miesięcy. Nie jest źle. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 09-05-2007, 18:12
|
|
|
powinszować tylko... a ja mam dobry humorek.. i czekam na kogoś... :D |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 09-05-2007, 19:02
|
|
|
Bo odwiedził mnie dziś w pracy mój najdroższy (no... nie do końca mój... jeszcze ;] ) i stwierdziłam, że jest cudowny. Niby nie powinnam, bo ma już wybrankę serca, ale jakoś zawsze mieliśmy się ku sobie. To jest taka zakazana miłość. Eh... Romantycznie *_* |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 09-05-2007, 19:07
|
|
|
Bo jakimś cudem tak przeprowadziłem rozmowę z psorem, że z siedmiu zaległych odpowiedzi zostały tylko dwie. Odpowiedziałem z dwóch, do trzeciej ocenę sam wstawił (tematyka wszystkich trzech była ta sama :P). Gdyby moja uczelnia miała więcej takich ludzi w kadrze, to chyba nic bym nie robił XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-05-2007, 20:49
|
|
|
Bo rano wreszcie skończyłam pisać pracę, nad którą już od dłuższego czasu wylewałam siódme poty. Nie śpie już od 39h i jak na razie to tylko oczy mnie lekko poszczypują i czuję, że mam słaby oraganizm, ale poza tym to żyję :D
I dowiedziałam się, że zdałam koło, które myslałam, że obleje. Bo dość sporo dziś przeczytałam i nie mam aż takich dużych wyrzutów sumienia, że sie lenię. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-05-2007, 20:51
|
|
|
Bo zaliczyłem obie części egzaminu śródsemestralnego. Co prawda jedną na 78.5%, a drugą na 76.5% (granica zaliczenia - 75%), ale i tak bardzo się cieszę ;D |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Arita 
Unpredictable

|
Wysłany: 09-05-2007, 21:01
|
|
|
Gratulacje Keii^^
Bo spr z fizyki nie okazał się najstraszniejszy (chociaz i tak fizyczka zagiela wszystkich jednym zadaniem- kazdy ma inny wynik -.-').
Bo w końcu, po wielu rozmowach udało mi się ustalić termin koła z łaciny, który pasuje każdej grupie^^
Bo dzisiaj przynajmniej przez parę godzin świeciło słońce a nie padało.
Bo nasza nowa matematyczka była zachwycona moim imieniem i wzięła mnie do tablicy, ale i tak była zachwycona, sama nie wiem czym;P
Bo zdecydowałam się jaki kierunek chce studiować i twardo się tego trzymam;) |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-05-2007, 21:53
|
|
|
Bo po wczorajszym zuym dniu dzisiaj przyszedł dobry dzień.
Bo byliśmy na strzelnicy i w związku z tym nie było 4 lekcji
Bo są wyniki CAE i dostałem A :D:D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-05-2007, 17:11
|
|
|
Yo, yo, yo!! Elo gangsta! Byłem dziś u fryzjera i skróciłem znacząco włosy. Trochę dziwnie wygladam, ale myślę, że sie przyzwyczaję. W każdym razie krótsze miałem chyba jedynie na początku liceum (oj, ile to już lat? Strach liczyć). Yoł! |
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 10-05-2007, 18:03
|
|
|
Grisznak napisał/a: | Yo, yo, yo!! Elo gangsta! Byłem dziś u fryzjera i skróciłem znacząco włosy. |
O.o Pokażesz zdjęcie:)?
Bo dzisiaj po dłuuugśnym czekaniu, w końcu dostałam "Koniec świata i hard-boiled Wonderland" Murakamiego. Ładnie wydana książeczka, 479 stron, więc będzie co czytać i dodatku w twardej okładce^^ <ślini się; nie na trzymaną przed sobą książeczkę, oczywiście>
Oi poczytam sobie, poczytam_^_
Bo podliczyłam sobie bilans zysków i strat z ostatnich kilku tygodni (raczej tego nie robię; to bardziej takie rozmyślanie o tym i owym) i wyszedł mi szalenie pozytywny wynik, jeśli chodzi o zycie prywatne (a szkołę pomińmy==) |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-05-2007, 19:10
|
|
|
Bu-ha-ha.
Żyjemy. Bardzo zdecydowanie żyjemy. I na bogów, normalne klasówki są trudniejsze niż egzamin na poziomie C1!!
Tego się nie dało nie zdać! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 10-05-2007, 19:45
|
|
|
I po co się było tak denerwować? ^^
Bo pozwiedzałem sobie rodzinne miasto - szukanie nieznanej sobie ulicy nawet z mapą w ręku potrafi dostarczyć godziny wrażeń i błądzenia po zakamarkach XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-05-2007, 20:32
|
|
|
Bo nowy półsemestralny wykład w języku angielskim prowadzony przez instytutową nowość z Zachodu zapowiada się ciekawie, ponadto zdaje się, że grono słuchaczy będzie dość kameralne. Może wreszcie coś mnie wyrwie z tego cholernego marazmu... |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|