Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 15-05-2007, 10:26
|
|
|
Bo nad ranem była burza i teraz jest bardzo znośnie. W sumie ja nie narzekam gdy jest duszno, liczy się sama burza. Momoko - zacznij się uczyć tej telepatii, chyba masz talent XD. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Tyczek 
♩♪♫♬

|
Wysłany: 15-05-2007, 13:13
|
|
|
Bo otrzymałem maksymalną ilość punktów z ustnego angielskiego ! :D |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 15-05-2007, 13:41
|
|
|
BOReK napisał/a: | Momoko - zacznij się uczyć tej telepatii, chyba masz talent XD.
|
ahaha~ może i prawda:). Muszę jeszcze procacowac nad prędkością transferuXD
Tyczek napisał/a: | Bo otrzymałem maksymalną ilość punktów z ustnego angielskiego ! :D |
Gratulacje! I oby więcej takich wyników^^
Bo udało mi się uniknąc klasówki z matmy. Sam sprawdzian nie jest problemem, funkcje trygonometryczne rozumiem, chodzi raczej o to, że klasa zamierza popełnic zbiorowe samobójstwo. Ot, jednego dnia okazało się jak mało jesteśmy zgrani... |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-05-2007, 17:56
|
|
|
Jestem lamą przez duże "la". Pomyliłem kabel od liveboxa z kablem od telefonu i założyłem filtr nie na ten co trzeba>____>... Mimo to piszę w tym temacie, bo to znaczy, że mam neoXD. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-05-2007, 13:50
|
|
|
Bo mam wolne do następnego piątku = lenię się. Oglądam hurtowo anime, gram i, co najciekawsze - rysuję. To z kolei prowadzi do następnego powodu do radości:
BO! Wczoraj! Zaczęłam! I! Skończyłam! Drowiego catboya!! YAY! Kiedy patrzyłam na lineart to popadłam w samozachwyt i kwikałam z radości. Śliczny mi wyszedł! Śliczny! O, ten, tutaj dziubuś
MRU! |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-05-2007, 14:00
|
|
|
I wyszedł całkiem cacy... |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-05-2007, 16:02
|
|
|
Niech żyją jenocie dyskusje w godzinach 0-3 w nocy. O tej porze wieją Wiatry Chaosu, a rzeczywistość łuszczy się i odpada. Swoją drogą ciekawe jak by ten pan wyglądał w wersji ASCII... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Juri 

|
Wysłany: 16-05-2007, 19:36
|
|
|
Bo ogarnęłam się i wreszcie wzięłam w garść. Zwlekałam długo, ale jak to się mówi, lepiej późno niż wcale. Idę to oblać XD
Bo z jutrzejszych siedmiu lekcji zrobiły się tylko dwie, jak ja kocham swoją szkołę;D |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 16-05-2007, 19:38
|
|
|
Bo w tym tygodniu nie mam już żadnego sprawdzianu/kartkówki/pytania
Bo nie tylko ja zawaliłam dzisiejszy sprawdzian z niemieckiego XD
Bo słonko wyszło!!
Bo właśnie odebrałam paczkę z prezentem urodzinowym, na który polowałam od dawna :3
I bo w spożywczym były moje ulubione czipsy - mające tę niezwykłą właściwość, że w sklepach pojawiają się raz na pół roku w ilości dwóch paczek. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-05-2007, 19:57
|
|
|
Bo na gramatyce dowiedzieliśmy się dziś, jak patrząc na zapis w znakach odróżnić czasowniki spółgłoskowe od samogłoskowych ^^ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 17-05-2007, 13:04
|
|
|
Bo pierwszy raz jadę na zjazd o w miarę rozsądnej godzinie, wobec czego miałem możliwość napisania tego posta ;) |
|
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 17-05-2007, 15:36
|
|
|
Keii napisał/a: | Bo na gramatyce dowiedzieliśmy się dziś, jak patrząc na zapis w znakach odróżnić czasowniki spółgłoskowe od samogłoskowych ^^ | Podziel się sposobem? |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Udai 
[N]atural [B]orn [E]goist

|
Wysłany: 17-05-2007, 16:21
|
|
|
na duży plus mogę sobie na pewno policzyć zaliczoną na 5 zerówkę z praca pracy + już zaliczone na 5 to samo z ćwiczeń z tego przedmiotu - mam dzięki temu czwartki wolne od uczelni.
Do tego zaliczone prace i ankiety z Teorii organizacji
plus mam nowe Vans-y <yeah> i nowe A3 te drugie były w baaardzo atrakcyjnej cenie |
_________________ "It is a good viewpoint to see the world as a dream. When you have something like a nightmare, you will wake up and tell yourself that it was only a dream. It is said that the world we live in is not a bit different from this." |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-05-2007, 19:22
|
|
|
@totem:
Czasowniki spółgłoskowe mają po znaku 2 sylaby (jeśli starczy, takie na przykład 見る ma jedną, bo by na znak nie starczyło ;)
Spółgłoskowe mają jedną 作る na przykład.
W starszych tekstach te zasady podobno były przestrzegane praktycznie całkowicie, aktualnie oczywiście zdarzają się wyjątki - na przykład czasowniki przechodnie/nieprzechodnie pisane tym samym znakiem (落ちる/落とす), gdzie po znaku jest tyle samo sylab, żeby się ilość sylab w znaku zgadzała. W takim wypadku pomocna jest wiedza, że czasowniki samogłoskowe przed る mogą mieć tylko い lub え ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-05-2007, 22:21
|
|
|
Dawno już nie czytałem, w mojej opinii, tak dobrego komiksu. Chodzi o "Targi nieśmiertelnych" Enki Bilal'a. |
|
|
|
|
 |
|