Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-05-2007, 15:43
|
|
|
Autyzm to już mu zupełnie przeszedł, nie przeszedł mu natomiast syndrom "tej wstrętnej łapy, przez którą trzeba przeleźć do żarcia" :P |
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 26-05-2007, 17:09
|
|
|
Serika, cieszę się bardzo, że papug ma się dobrze i ma troskliwą towarzyszkę ^^
Bo zdałam egzamin na piąteczkę. Wczoraj pracowałam cały wieczór, żeby zrobic w miarę przydatne notatki i skorzystała z nich cała grupa <ech te moje chłopaky, co oni by beze mnie zrobili ^^>. Poza tym nasłuchałam się od psorka jaka to ja jestem bystra <heh, słodko> i normalnie jakoś tak mi się fajnie zrobiło.
Bo mój "brat" (nierodzony, taki przyszywany, ktoś kiedyś zapytał, czy jesteśmy rodzeństwem i tak już zostało; jaki ten świat mały) również zaliczył na piątkę, ależ jestem z niego dumna.
Bo wczoraj zaskoczył mnie pewien bardzo przystojny pan, do którego wzdycham nie wiem ile czasu i za którym się stęskiniłam. Obym teraz zachowała zdrowy rozsądek i niczego nie zepsuła.
Bo mordercze upały za oknem, a u mnie w domku chłodno i przyjemnie ^^ |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 26-05-2007, 20:35
|
|
|
Jestem przeziębiona i czuję się potwornie. Ale odświeżam sobie właśnie klasykę literatury polskiej (nie czarujmy się, z konieczności, z konieczności... ). I cały dzień zachodzę w głowę czemu w gimnazjum nie podobał mi sie "Potop". Wołodyjowski bije na głowę wszystko co dotąd uważałam za porządnego bohatera... Aż mi w oczach stoi, pierwszy raz zapałałam aż tak ognistą sympatią do bohatera z książki. Wszystko mi się w nim podoba. Niech żyje ból głowy, przez który nie ma się ochoty na wszystko inne tylko na czytanie, a który przez Wołodyjowskiego minął mi jak ręką odjął... |
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-05-2007, 13:34
|
|
|
Bo zdałem test, którego miałem nie zdać. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 27-05-2007, 16:17
|
|
|
Gradobicie gradobiciem, samochód samochodem... ale nareszcie jest ulewa nad Łodzią! Jakby jeszcze ciut mocniej wiało i bardziej grzmiało, to by było nader zadowalająco ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-05-2007, 17:03
|
|
|
Bo wczoraj obejrzałem "Imperium Kontratakuje"
Bo wczoraj wieczorem była burza :D błyskało aż miło ^^
I dzisiaj prawdopodobnie też będzie ^__^ |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 27-05-2007, 17:31
|
|
|
Cytat: | I cały dzień zachodzę w głowę czemu w gimnazjum nie podobał mi sie "Potop". Wołodyjowski bije na głowę wszystko co dotąd uważałam za porządnego bohatera... |
Bo też Wołodyjowski zdecydowanie bije na głowę Kmicica, postać niewiele mądrzejszą, a na pewno nie lepiej skonstruowaną niż Gourry ze Slayersów. Wołodyjowski jest zdecydowanie głębszy, zresztą nic dziwnego - rozwijał się przez całą Trylogię. Swoją drogą jak byłem taaaki mały to pasjami oglądałem filmową wersję @__@. To cudo polskiej kinematografii w znacznym stopniu odpowiada za moje spaczenie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-05-2007, 17:33
|
|
|
Ysenngrin napisał/a: | To cudo polskiej kinematografii w znacznym stopniu odpowiada za moje spaczenie... |
Ysen zastanawiam się czy się cieszyć z tego, że to mi się podoba dopiero teraz czy też wręcz przeciwnie ? |
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 27-05-2007, 17:35
|
|
|
Bo dzięki tanuszej sforze zostałem posiadaczem morderczo ostrej yanagiby (やなぎば/柳刃), czyli noża do Sashimi, z limitowanej serii 玉三郎 (Tamasaburou) wyprodukowanej przez 片岡製作所 (Kataoka Mfg.).
Ostrze już przy pierwszym dotknięciu zażądało mojej krwi... ^^;
Niniejszym ostrzegam - Moderatorus Rex będzie trolli szatkował. Bez specjalnego wysiłku...
Bo wreszcie zmobilizowałem się do wizyty na giełdzie, i za niewielkie pieniądze mam nowy 2GB pendrive Kingstona z wbudowanym adapterem kart SD/MMC (w tym nowych, szybkich SDHC). Czyli pendrive z możliwością rozbudowy, yay! :) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
Wysłany: 27-05-2007, 22:53
|
|
|
miałem cudowny weekend, swietny wyjazd za mną- jetsem niewyspany, jeszcze pijany, zmęczony ale strasznie szczęśliwy |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 28-05-2007, 11:08
|
|
|
Ari napisał/a: | jeszcze pijany | To nie ma się czym chwalić. Większość tanuków, ze mną włącznie, uważa pijaństwo za żałosny i godny politowania dowód skrajnego kretynizmu.
EDIT
Ari, nie wykłócaj się tylko przyjmij krytykę z pokorą, a na przyszłość - nie chwal się swoimi pijackimi wyczynami.
Post poleciał, kontynuowanie tematu skończy się OSTem. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 28-05-2007, 22:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kropla 
Mykoidalny tentakl

|
Wysłany: 28-05-2007, 13:43
|
|
|
Ari napisał/a: | niestety są jeszcze na tym świecie szympansy dla których zabawa z ludźmi to wymieszanie sobie w pupie, darcie gardła i kąpiele w jeziorze bez majtków, tańczymy, śpiewamy, dzwonimy, trąbimy, latamy, wpadamy, gadamy, latamy, nie możemy przestać- za co przepraszam :przytul: |
Niezły strumień świadomości;) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
 |
ghostface 

|
Wysłany: 28-05-2007, 16:39
|
|
|
Bo następne dwa miesiące z hakiem umili mi czekanie na koncert Dir en grey ^^ Dziś rano przyszły bilety! Myślę, że ta chwila zasługuje na to, by uczcić ja solówką na niewidzialnej gitarze, na przykład takiej jak ta: link
Bo posprzątałam w pokoju! I mam tutaj na myśli pozbywanie się kurzu/brudu wszelkiego rodzaju. Z reguły mam porządek w swoich rzeczach, ale odkurzanie, zwłaszcza okablowanej do granic absurdu przestrzeni pod biurkiem, to już inna sprawa... Przy okazji odkryłam czarną dziurę za łóżkiem, która wciąga zagubione przedmioty. |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-05-2007, 20:39
|
|
|
Bo... bo... *usilnie myśli, żeby wykręcić się od powrotu do nauki*
Bo mam już zaplanowane ze trzy wyjazdy na wakacje! (...yay..)
(Swoją drogą... ktoś wybiera się na SLOT 2007 albo na koncert Red Hot Chilli Peppers?... [chociaż prawda jest taka, że podczas tego drugiego szanse na jakiekolwiek spotkanie są znikome... z ciekawości pytam]). |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 29-05-2007, 12:49
|
|
|
Bo w weekend byłam u cioci na wsi i była burza. Grzmiało chyba z dobrą godzinę, a ja uwielbiam burzę. W piorunach jest jakaś taka magia... |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|