Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-12-2005, 18:31
|
|
|
Wyobraź sobie, że czytałam... Co nie zmienia faktu, że chodzę do szkoły, do jakiej chodzę - czyli z wykładowym niemieckim. A określenie "dobrowolna germanizacja" to jeszcze z zeróweczki ;) Oj w zerówce było śmiesznie... (A kto nie miał lekcji z panią Ś ten nie zna życia, ot co!) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-12-2005, 19:20
|
|
|
besmirch: nie, pomoc bidulce, ktora gnebia na lektoracie ;) i wszelakim innym formom zycia, ktore zwracaja sie do mnie, proszac o wytlumaczenie czegos, przetlumaczenie etc. etc. ;)
Jestem stanowczo za dobra. Koles z pracy nawet nie podziekowal. Niech sie... nastepnym razem. No! ;)
A zycie jest piekne, bo...
Bo znowu wkrecilam sie na szkolenie :) Co prawda tym razem prawie na nim zasypialam i musialam niesamowicie walczyc z opadajacymi powiekami. Troche glupio byloby, gdyby glowa mi opadla - staralam sie wiec pozostac w miare przytomna, piszac smsy do znajomych ;p
Bo kierownik wyrazil zgode i nawet poszedl ze mna zalatwic, zebym mogla wkrotce jechac na ogledziny szkody, wee! [kurcze, ja sie ciesze, a dla poszkodowanych ludzi to tragedia zyciowa :/]
Bo razem z kolezanka tworzymy dream team w pracy ;)
Bo moglam dzis wyjsc godzine wczesniej! Uwielbiam p. Mareczka.
Bo miasto tak pieknie przystrojone swiatecznymi ozdobami... Wpadlam do centrum handlowego, kierujac swe kroki do ksiegarni, jakzeby inaczej. Gdy zaczelam sie slinic przed polka z ksiazkami, powiedzialam sobie dosc i przypomnialam, ze nalezy kupic prezent znajomej. Moja silna wola jest godna podziwu ;p
Ale co tam, zaraz pobieglam na gore... i... matko, juz dawno nie przymierzalam tylu rzeczy z takim entuzjazmem ^^; Wpadla mi w oko sliczna sukieneczka sylwestrowa, ktorej ostatecznie nie kupilam... ale... ile mialam zabawy, przymierzajac rzeczy i robiac sobie zdjecia, weee! ;)
Najlepszy byl jednak telefon do ojca, szybkie opisanie pewnej bluzeczki i "Tato, kupic?" :>
Do mojej kolekcji herbatek dolaczyla herbata gruzinska. Powoli zamieniam sie w Stanislawe. Co prawda ona kupila gruzinskie wino... ktore tez kiedys sobie sprezentuje, ha. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Irian
|
Wysłany: 06-12-2005, 21:36
|
|
|
Bo moja Mamuś jest wielka i przysłała mi paczkę przez świętego Mikołaja (listonosz był przebrany za mikołaja... XD) - kilogram słodyczy. Yay! *siedzi i się opycha czekoladą* |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2005, 23:26
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Wyobraź sobie, że czytałam... Co nie zmienia faktu, że chodzę do szkoły, do jakiej chodzę - czyli z wykładowym niemieckim. A określenie "dobrowolna germanizacja" to jeszcze z zeróweczki ;) Oj w zerówce było śmiesznie... (A kto nie miał lekcji z panią Ś ten nie zna życia, ot co!) |
"Panie zmiluj sie nad Jej dusza bo nie wie ze grzeszy" :P ni no zartuje.. podziwiam za wytrwalosc, bo jak dla mnie ten jezyk jest gorszy od Hiszpanskiego i Rosyjskiego razem wzietych :P
Varda napisał/a: |
besmirch: nie, pomoc bidulce, ktora gnebia na lektoracie ;) i wszelakim innym formom zycia, ktore zwracaja sie do mnie, proszac o wytlumaczenie czegos, przetlumaczenie etc. etc. ;)
Jestem stanowczo za dobra. Koles z pracy nawet nie podziekowal. Niech sie... nastepnym razem. No! ;)
|
Tia .. dzialasz pod przykrywka!! :P "wytlumaczenia/przetlumaczenia" tak to sie nazywa tak ? :P a co Bezinteresownej pomocy.. tez mam z tym problem ale sa granice np nie moge bezustannie szukac referatow dla cureczki i synalka sasiadki .. przyszla dzisiaj to jej odpalilem google.pl i niech sama sobie siedzi :P 30 min po ktorych doszla ze "w internecie nic nie ma"^^ mam nadzieje ze to zakonczy 1 na zawsze ten proceder :P
na 2-gi raz daj kolesiowi adres www.slowniki.onet.pl i zycz powodzenia :P |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 06-12-2005, 23:56
|
|
|
A zebys wiedzial, besmirch :)
U mnie ojciec bardzo szybko nauczyl sie sam korzystac z internetu i nie prosic. Teraz mam czasem problem, bo mnie tatulek potrafi wyrzucic od kompa :) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Kielon
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-12-2005, 00:16
|
|
|
Dzisiaj mikołajki a ja nie dostałem żadnego prezentu. Takie życie poza domem rodzinnym. Ale też jest fajnie:) |
_________________ To co kochamy mówi nam jakimi jestesmy. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 07-12-2005, 08:20
|
|
|
Cytat: | Bo nie byłam dzisiaj w szkole |
Yay! Spanko do oporu, przed południem wolna chata i można słuchać muzy na max głośno? :) Też tak chcę :D |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 07-12-2005, 09:19
|
|
|
Varda
Do mnie matka "internautka" przychodzi co kilka h (przynajmniej 2x na dzien) .. zgania z PC i poczte sprawdza..ZLO :P i pisze chyba z polowa rodziny .. od woj opolskiego po zielona gore i inne ;p |
|
|
|
|
IKa
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 07-12-2005, 22:50
|
|
|
Bo wreszcie zebralam sie w sobie i poszlam do kina na "Gnijaca panne mloda" :) Komentarz? Film nawet-nawet. Muzyka super, ale drugi raz wybralabym sie na ten film dla... mimiki Emily. Grumasy jej ust sa tak... rzeczywiste. Po prostu niesamowite. Np. scena, w ktorej razem z Wiktorem prowadzi swoista rozmowe, grajac na pianinie. Te jej spojrzenia, polusmiechy, skrzywienie ust... Wow!
Bo widzialam trailer do drugiej czesci "Underworld", yay! ;) Musze sie koniecznie wybrac. "You are our last hope", teeheehee. |
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 07-12-2005, 23:10
|
|
|
4 z lab z polprzewodow .. nie wiem jakim sposobem bo uczylem sie z xera na cwiczeniach Modele ukladow dynamicznych .. no ale jest 4 ze swistowki i 4 z lab :P
bo niedlugo dotrze do mnie duza ilosc DVD ze SG1 :))) 8 sezonow :))) |
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 08-12-2005, 15:28
|
|
|
*____* SG!!!
wszystkie 8 sezonów :))))
D'OH!!!
bo mi zostało do świąt 6 dni pracy i dostalismy paczki z socjalnego :P |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-12-2005, 16:27
|
|
|
Bo dorwałam kalendarz z Bundzem. Jest przeuroczy :3
Bo napisałam klasówkę z Wosu i chyba nawet będzie good
Bo napisałam recenzję z woku... Żeby było śmieszniej, prędzej bym się schlastała, niż posłała taki badziew na Tanuka _^_ Ale nie szkodzi, grunt że jest
Bo jutro będzie lepiej :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 08-12-2005, 17:26
|
|
|
bo się dowiedziałam, że 10-11.12 we Wrocławiu w Hali Ludowej odbywa się Światowa Wystawa Mineralologiczna :}}}}} *dance* a ja akurat wtedy mam zjazd :P ^_^V |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
|
Wysłany: 08-12-2005, 19:44
|
|
|
IKa napisał/a: | *____* SG!!!
wszystkie 8 sezonów :))))
D'OH!!!
|
nie wszystkie :> bo teraz leci 9 sezon i bede miec niekompletny :)
bo zamuwienie na domowwa pizze zostalo przyjete (cala blacha moja :P) bede wpierniczac dopoki nie pekne :P
bo w odpowiednim momencie zrobilem head shoot'a cyganowi ktory ze straganu qmpeli ukral czapke :S |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|