FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

Status: offline
PostWysłany: 22-07-2007, 14:10   

Od rana grzmi ! raz błysło się na różowo!
Tyczek stał z aparatem w oknie, ale cholera kiedy ogarnia znużenie i aparat się wyłącza to akurat wtedy się błyska. Ale burza krąży ! :)

Numer Gadu-Gadu
8487137
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-07-2007, 17:47   

Wreszcie skończyłam obiecanego dawno temu Salvie Ayame i nawet jest do siebie podobny, średnio, ale zawsze coś. Następnym razem zastanowię się zanim zacznę rysować postać bez źerenic białą kredką na czarnym kartonie...
Bo wena mnie męczy i jest duże prawdopodobieństwo, że to nie jedyna praca jaką dzisiaj popełnię, a praktyka czyni mistrzem...

Słońce już tak nie dokazuje i nawet zerwał się miły wiaterek, kto wie czy nie spadnie później jakiś deszczyk...

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 22-07-2007, 18:53   

Mam ósmy, niewydany w tym kraju tom Akt Garretta Glena Cooka.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Mertis Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 22-07-2007, 21:53   

Bo skończyłem serie w której się zakochałem. Dużo razy podchodziłem do Chobitsa aż teraz się zmotywowałem i w ciągu dwóch dni obejrzałem całą serię ^^.

Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 23-07-2007, 01:22   

Bo miałam dzi...wczoraj na 8, a że niedziela i autobusy jeżdżą jakby chciały a nie mogły musiałam wyjść o 6.17. Wysiadłam z autobusu o parę przystanków wcześniej i poszłam sobie na piechotę wolnym kroczkiem (ok 40 min). Jak ciiiichoooo *_* jak świeżo, spokojnie i przyjemnie. Miasto widmo (i kwiatki przy krawężniku nawet, tylko takie normalne xD). Szłam sobie i szłam i szłam, rozglądając się na boki i w górę, pod drzewkami i koło parku (namiastki parku, tak dokładniej, ale prawie). Wszystko pozamykane, ludzi prawie w ogóle, słońce jeszcze nie zanieczyściło sobą powietrza, czuc było chłodek z nocy, żadnych spalin, żadnych głosów (prawie, czasami coś przejechało). W centrum miasta.
Dlaczego nie jest tak zawsze? ;__;

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-07-2007, 15:22   

Melmothia napisał/a:
Dlaczego nie jest tak zawsze? ;__;

Bo tak jest tylko wczesnym rankiem, to cały urok tej pory dnia ^^. A ja wciąż mam w planach wstać o godzinie czwartej z minutami i z jakiegoś dobrego punktu sfotografować, jak słoneczko wychyla się zza horyzontu. Nie pogniewam się, jak będzie przeświecało przez dziurę w chmurach (jak w Yamakasi :]).
Ale to jest ciekawe - człowiek wstaje senny o takiej porze, wychodzi na zewnątrz i momentalnie jest rozbudzony.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Avalia Płeć:Kobieta
Love & Roll

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-07-2007, 15:48   

Bo mój tata wyszedł ze szpitala...co z atym idzie nie musze jechać z babcią na wieś do prababci *______* jakie to życie jest piękne ehhh....
Bo to forum ma najwspanialszą moderacje i administracje na świecie *____*
Bo wczoraj byłam na dniach czekolady, spotkałam wielu starych znajomych i było świetnie
Bo byłam na koncercie Roberta Janowskiego ehhh...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shrapnel Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 23-07-2007, 15:54   

Bo zdałem dziś egzamin na prawo jazdy (kat B) w godzinach szczytu. Przy 40 minutach miałem więcej przygód, niż w ciągu ostatnich 6h normalnej nauki :]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 23-07-2007, 16:27   

Gratulacje Shrapnel, prawko to zawsze był ciężki orzech do zgryzienia gratulacje.

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 23-07-2007, 18:14   

Cały dzień poza domem - udało mi się załatwić wszystko w urzędzie pracy i zajęło mi to mniej czasu niż się spodziewałam. Poszłam do innego niż zwykle fryzjera i jestem zadowolona - koniec z szopą na głowie i jakoś tak chłodniej.
Wreszcie jest normalna pogoda - słońce świeci, temperatura w normie, człowiek nie rozpuszcza się po wyjściu z domu.
Poza tym robię jedną z moich ulubionych sałatek - po całym dniu chodzenia, zaostrza się apetyt :)

PostWysłany: 23-07-2007, 21:21   

Bo wyrwałam się z koleżanką na rower. Zdobyłyśmy lokalny szczyt - Górę Chełmską [56 m.n.p.m.]. Co prawda dały się we znaki lekarskie zwolnienie z wf'u jak i przyczyna jego wystawienia, ale czymże są bolące niesamowicie kolana, kiedy ma się okazję na integrację z innymi koszalinianami - rowerzystami? Przy okazji nakarmiłam kilka komarów, bo dobre ze mnie dziecko... A jak przyjemnie zjeżdżało się z góry! Oby było więcej okazji do takich wypadów (może z wyłączeniem spotkania z komarami, nie bardzo lubię, jak coś mnie gryzie).

Numer Gadu-Gadu
7189608
Cerber Płeć:Mężczyzna
lol

PostWysłany: 23-07-2007, 23:26   

bo rodzina wyjechała na 2 tygodnie. Mieszkanie jest do mojej dyspozycji :]

Numer Gadu-Gadu
1121734
longerowa Płeć:Kobieta
bogini w koronie

PostWysłany: 24-07-2007, 11:32   

Bo wróciłam z festiwalu w Jarocinie i ku zaskoczeniu mojej rodziny przeżyłam! :D I nawet siniak wielkości zaciśniętej pięści mnie jakoś cieszy.
Bo 3 dni koncertowania naładowało moje akumulatory!
Bo już niedługo jadę na Woodstock! Jee!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 24-07-2007, 12:50   

Bo mama wychodzi za kilka dni ze szpitala ^^
Bo przyszły brakujące tomiki Naruto z jpf-u, więc mam już pełną kolekcję ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 26-07-2007, 02:08   

Bo byłem na kontroli i dowiedziałem się, że mogę odstawić ten cholerny antybiotyk - strasznie się cieszę, bo byłem po nim słaby, bolała mnie głowa i musiałem cały czas odnawiać płyny. Raczej nic mi nie jest, ale lekarka poradziła dla świętego spokoju za 3-4 tygodnie badanie krwi zrobić.

Edit:
Bo wreszcie udało mi się założyć bloga. Nie było łatwo, ale dzięki tilkowi (i anbowi) się udało :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 140 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 139, 140, 141 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi