Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 10-09-2007, 15:33
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo mam przed sobą garść orzechów zerwanych własnoręcznie z leszczyny. |
Takie swieżutkie, jeszcze ze skórką, która schodzi jak po masełku? I chrupkie? ;___;
Też kiedyś miałam leszczynę...kiedyś...
...
moshi_moshi napisał/a: | Wreszcie przyszły rysunki od Salvy i są cudowne, skany się nawet nie umywają |
/me postanawia nie prosić...nie prosić... nie prosić...
/me nie wie jak długo wytrwa w postanowieniu ><
W każdym razie najpierw się zabiorę za zaległe odpisywanie ^^"
Bo przyszły dwa tomiki Ouran (2 i 3, pierwszego nie było, a na następne mnie na razie nie stać). Bo przyszło AS 2.
Bo zamówiłam tablet.
Bo tak ogólnie to wypłata (z której za dwa dni już nic nie zostanie, bo wszystko zostało już zawczasu dokładnie i z pomyślunkiem rozplanowane, jak chociażby wyżej wspomniany tablet...). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 10-09-2007, 15:35
|
|
|
Okazuje się, że po kampanii wrześniowej mam jeszcze tydzień wolnego. Buhaha ^^v. Tylko co ja będę wtedy robił? |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-09-2007, 16:40
|
|
|
Bo nasza chemiczka urodziła dziecko i w związku z tym jest na macierzyńskim do grudnia. Kobieta, która przyszła na zastępstwo jest GENIALNA. Jest niesamowitą mieszanką chłodnego profesjonalizmu z lekko olewczym podejściem studenta. I tłumaczy. Tak, żeby podstawa zrozumiała. Podstawa rozumie! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 10-09-2007, 18:19
|
|
|
Yay! AS 2-ka! A już się bałem że im pary tylko na pierwszy tom starczy. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-09-2007, 19:02
|
|
|
Mamunia jak chcesz to ja Ci mogę Lighcika posłać. To naprawdę nie jest problem, staram sie nie myśleć o tym, że tych prac już nie mam i daję sobie radę z tęsknotą. A Lighcika po prawdzie to robiłam tylko dla Ciebie... ^^ Tylko cholera nie mam drugiego zeszytu do chemii który mogłabym obedrzeć z oprawki... moshi doszło w nienaruszonym stanie ?
Bo moshi się ucieszyła z moich rysunków ^^
Bo znowu po paru tygodniach niewidzenia się mogłam porozmawiać z moim ukochanym nauczycielem od angielskiego. Prywatny co prawda, ale ja uwielbiam z nim rozmawiać. Ciekawa rzecz po angielsku nie mam żadnych problemów po polsku czasem nie można ze mnie wydusić ani słowa...
Bo mamunia ma Ouran i może wreszcie będzie wiedzieć czym się zachwycam. 2 i 3 tom to są BARDZO dobre tomy acz nie ma tam Satoshi... To wada...
Bo już zostały do mnie wysłane po 3 tygodniach kolejne 8 tomów mang tym razem odwrotnie zamiast 7 Ouranów i 1 Fruits Basket, 7 Fruits Basket i jeden Ouran. Ale juz i na tego 1 Ourana nie mogę się doczekać...
Bo jest piękne, bo dzisiaj znowu będę mogła obejrzeć zachwycające Seirei no Moribito, nie mogę bez tego żyć jak bez Ghost Hunta, parafrazując dzień bez seirei to dzień stracony... Na Jowisza, TA grafika...
Bo Kyouya z napisem Death Note zdobywa niesamowitą popularność a pomysł wszak prosty i nieszczególnie wyszukany...
Bo im dłużej patrzę na najnowszy mój avek z Mai tym bardziej mi się podoba.
Bo mój wychowawca, ja tego faceta tak potwornie lubię chociaż wiem że jakbym mu to powiedziała to by nie uwierzył...
Bo wystarczy że popatrzę na moją Mai z profilu i od razu mi cieplej i lepiej. Pierwszy raz aż tak mi się podoba mój komplecik. |
|
 |
ka_tka 

|
Wysłany: 10-09-2007, 19:13
|
|
|
Bo wystarczyło przeszyć guziki w moim płaszczu i już nie jest za duży. I nawet wygląda, jakby od nowości miał być zapinany na skos. W zasadzie takie zapięcia chyba teraz nawet modne są. I dobrze, bo praktyczne, a płaszcz stosunkowo nowy i dość drogi xD Bo wietrzy się właśnie na balkonie po miesiącach wiszenia w szafie. Bo uprałam sobie swój uroczy szaliczek. Różowy, a wręcz mocno i jaskrawo różowy. Bo jutrzejsza temperatura mi nie straszna, buahaha. I już nawet zaczynam móc oddychać mimo przeziębienia.
Bo jakoś sobie wszystko poukładałam na tyle, że mam wolny wieczór. Chociaż z drugiej strony to uczucie sprzyjające wyrzutom sumienia. Tym bardziej, jak popatrzeć na opisy gg ludzi z klasy - historia, historia i jeszcze raz historia ^^; |
|
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 11-09-2007, 01:29
|
|
|
Bo jakimś cudem planowane na dzisiaj uruchomienie serwera ze stroną WWW Wydziału Biotechnologii Uniwersytetu Wrocławskiego zakończyło się pomyślnie, choć z drobnymi przeszkodami. Złomik ochrzczony przez admina biotechnologów Plutonem brzęczy już w klimatyzowanej serwerowni, a strona działa, choć jeszcze pozbawiona treści.
Bo przy okazji nauczyłem się Drupala, Za darmo by mi się nie chciało. |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 11-09-2007, 09:09
|
|
|
Córcia napisał/a: | Mamunia jak chcesz to ja Ci mogę Lighcika posłać. |
*_* Mogłabym poprosić? Bardzo, bardzo, bardzo proszę *_*
Jeden pin-up przeprowadzi się, żeby zrobić miejsce, na mebelki, a Kiraczek pójdzie na jego miejsce centralnie na ścianę nad komputerem.
Ja co prawda nie chcę Cię pozbawiać Twoich rysunków, ale chociaż jeden chcę mieć, a skoro mówisz, że jakoś się pogodzisz ze stratą... :3
A obedrzeć możesz blok, ja tak zawsze robię, biorę te kartonowe zakończenia bloku. Chociaż w sumie to jam dziwną lekką fobię, że coś się może podczas przesyłki zniszczyć więc kombinuję jak koń pod górę przy pakowaniu.
Bo to, co wyżej.
Bo zamówiłam pierwszy tomik Ouran, który wreszcie pokazał sie jako dostępny na zamówienie. Bo przeglądałam 2 i 3 i są śliczne. Jak tylko dostane pierwszy (żeby tylko to nie była znowu ich pomyłka, znaczy się, że dostępny, tfu, tfu) to zabieram sie do lektury. Kiedyś już go czytałam, ale to było dawno, to raz, a dwa - to nie to samo. Nie ma to jak książeczkowa wersja, ze śliczną okładką i grzbietem. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:03
|
|
|
Zakupiłem po raz pierwszy od lat Cd Actiona(chłopaki sie postarali tym razem), gdzie jest Gothic II z dodatkiem, kompedium Witchera, oraz najwazniejsze duży plakat Wiedzmina. Mój pokój juz nie bedzie pusty. Od kumpla pożyczyłem Neverwintera II. Oj bede miał co grać jesienią.
Znalazłem Shigurui 3 na necie
Udało mi sie odnależć żródło gdzie jest Seirei.
Nie pada |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:12
|
|
|
Wreszcie zrobiłem porządki w gmailu - wywaliłem nieaktualne kontakty i utworzyłem dumną grupę Tanuki, która straszy 38 ośmioma adresami (kilku jeszcze brakuje). Poziom burdlu wreszcie stał się akceptowalny. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:26
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | dumną grupę Tanuki, która straszy 38 ośmioma adresami |
/me zastanawia się, dlaczego ma ich tylko 31... |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 11-09-2007, 11:27
|
|
|
Napisz na PM jakie masz, to powiem których nie masz;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-09-2007, 19:33
|
|
|
Bo sto, jako drugi.
Tyle, że kiedy tą linię przekraczała Avellana, to dystans między nami wynosił 70, a teraz prawie się podwoił _^_
Maa~
Łyżeczka dziegciu w beczce miodu... ^^
Grunt że wena ostatnio jest. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-09-2007, 22:54
|
|
|
film o Jonnie Quest
Dowiedziałem sie że może bedzie 3 sezon animowany. Oby.
Udało mi sie znależć parę odcinków, które oglądam. Jestem wniebowziety. Nadal rajcuje mnie ta bajka. Misja na ten rok bedzie zobaczenie wszystkich 90 odcinków.
Bo wiedzminek grozne na mnie patzy i ma drewnianego dziadka z lasu na głowie, co ogólnie wygląda bardzo komicnie.
[/code] |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 12-09-2007, 16:13
|
|
|
Bo podniosłem swój fan-status na nowy poziom wtajemniczenia... na krawędzi mojego monitora stoi sobie teraz Rin Tohsaka... z tego zestawu, o taka:
Wprawdzie egzemplarz na zdjęciu to custom, ręcznie malowany, z specjalną podstawką, ale... ^_^'' |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|