FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 14-09-2007, 15:41   

Bo w końcu zdecydowałam się co ubiorę na ślub przyjaciółki.
Facetom to dobrze - założą garnitur i spokój

Into precious memories

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
ghostface Płeć:Kobieta

PostWysłany: 14-09-2007, 17:34   

Sakura_chan napisał/a:
Bo w końcu zdecydowałam się co ubiorę na ślub przyjaciółki.
Facetom to dobrze - założą garnitur i spokój

Też przechodziłem niedawno podobne męki, ale ostatecznie udało mi się kupić ładną sukienkę, i tanią! a wesele było bardzo fajne. Co do garnituru, faktycznie, problem z głowy jak się go już ma, ale kupowanie go wydaje mi się nieziemsko trudne, ja bym chyba nie potrafiła wybrać. Ostatnim razem, gdy pomagałam tacie wybrać krawat, głowa mi prawie eksplodowała :)

Bo przywiozłam sobie rower, głównie z myślą o wycieczkach ze znajomymi, ale w końcu jeżdżę nim po mieście. Świetna sprawa ^^ Tak mi się ostatnio nie chce chodzić, więc rower jest dla mnie idealnym rozwiązaniem. Nadal czuję się nieswojo, gdy muszę go gdzieś przypiąć i zostawić, ale plusem tej sytuacji jest to, że szybko załatwiam wszystkie sprawy i nie snuję się bez celu jak to miałam do tej pory w zwyczaju. Kurczę, nie jest to jakiś niesamowity rower, ale nie chciałabym go stracić. Tak czy siak mam teraz z niego większy pożytek niż gdyby miał kolejny rok stać w garażu.

Dodatkowy problem to wnoszenie roweru na 4 piętro :D Powiedziałabym brzydko, co o tym sądzę, ale może ograniczę się tylko do wyznania, że za pierwszym i drugim razem z wysiłku drżały mi ręce. Żałosny ze mnie słabeusz, ale cóż, jakby na to nie patrzeć, ręce służą mi głównie do klikania, mały trening mi nie zaszkodzi.

Bo kupiłam sobie fajne ocieplacze na ręce (coś jakby rękawiczki bez palców) i czapkę z pomponem (preferuję czapki z daszkiem, ale ten pompon już od jakiegoś czasu chodził mi po głowie). Wiem, że dzisiaj był maksymalnie letni dzień, ale te rzeczy mi się przydadzą ^^

Bo wygrałam wejściówkę na koncert Gothiki. Myślę, że ten zespół jest beznadziejny (z 4 utworów dostępnych na myspejsie podoba mi się tylko jeden), ale może będę przyjemnie zaskoczona. Or not.

Mam dzisiaj jakiś dobry dzień, aż się boję.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
radgers Płeć:Mężczyzna
Merill J. Fernando

PostWysłany: 14-09-2007, 17:50   

Ech, z wami dziewczynami to już tak zawsze. :P Ja zbyt wybredny nie jestem^^ Ale, ale żeby nie było offtopa: Bo mam od paru dni "Podmrok" w domu!(dla niezorientowanych taki podręcznik do D&D) a możliwe, że uda się mnie dostać w me drżące łapki także "Zapomniane Krainy: Opis Świata". At last.

Numer Gadu-Gadu
8123446
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 14-09-2007, 20:55   

Bo była dziś O TAKA pogoda, rany kota!

Zbieraliśmy ziemniaki. Skończyliśmy. Pole jest połączone z łąką.
W pewnym momencie usiadłam na trawie: tuż przed sobą, na pierwszym planie, miałam wysoką trawę i zawieszone na niej babie lato, które lśniło w słońcu. Dalej była łąkaaaaaa. Za łąką droga, po której jechał wóz drabiniasty zaprzężony w konia, na wozie siedział dziadek i lekko kiwał się w rytm kroków zwierzęcia. Zaraz za drogą ciągnął się zielony pas traw, na horyzoncie majaczył las, a nad tym wszystkim wisiało NIEBO. Z chmurkami i SŁOŃCEM.
Nie miałam aparatu.
Za to pierwszy raz od długiego czasu ogarnął mnie autentyczny spokój. Zamknęłam oczy, wystawiłam twarz do słońca i cieszyłam się z lekkiego wiatru, który w tym momencie wiał dokładnie tak, jak trzeba.
Kij z tym, że to było tylko parę minut.
Kij z tym, że potem szybko mi przeszło.
Ale w TEJ CHWILI było mi CHOLERNIE dobrze. I kij ze wszystkim!

PostWysłany: 14-09-2007, 21:08   

Na dworze jest wprost cudowne powietrze. Wcale nie jesienne - mam takie uczucie jakby dopiero miałaby być wiosna.
Bo wpadli moi dwaj przyjaciele, z rana (10.20 to u mnie poranek ;)), kompletnie niezapowiedziani i wyciągnęli mnie na dwór. Dawno nie miałam tak miłego poranka, spędzonego głównie na śmianiu się. :)
To był dobry dzień. Kolejny. Ciekawe co spotka mnie jutro. ^^'
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 14-09-2007, 23:05   

Bo byłem w Teatrze Wielkim na Esmeraldzie (balet, gościnny występ ze Lwowa) i pomimo raczej niewybitnej muzyki oraz drobnych błędów tancerzy było bardzo fajnie. No i była jedna przegenialna scena, żywcem wyjęta z zupełnie innego spektaklu, bo znikły wszelkie niedociągnięcia, choreografia i scenografia były genialne, a do tego muzyka... Po prostu świetna scena, pełna napięcia i bardzo wciągająca. Dla tej sceny było warto przyjść.

Bo narrrreszcie mam nagrywarkę DVD, w związku z czym rozpocząłem proces wielkiego oczyszczania świata ^^

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 14-09-2007, 23:34   

Bo Mała Wielka Czekolada! Bo wspaniałe popołudnie! A jutro oddaję indeks i koniec formalności w tym roku akademickim (samego roku tez koniec)!

/me jest bardzo happy i ma nadzieję, że nie sam ^^

Powrót do góry Zobacz profil autora
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 14-09-2007, 23:36   

Bo Mała Wielka Czekolada! Sama świadomość, że ten sklep JEST i DZIAŁA przyprawia o uśmiech na pyszczku.

I generalnie dobrze jest.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-09-2007, 12:27   

Bo mój ukochany...i spacer z eAtheną ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 15-09-2007, 17:14   

Bo Hyper puszcza serię z porem ;]
Bo na razie 4 węglarki drewna wystarczają na 2 dni :) czyli w niedzielę nie będę miał dźwigania :)
Bo na obiad było spaghetti ^_^
Bo pokonałem jednego z baldurowych bossów (Shadow Lord in Temple Ruins) ^_^
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
cintra Płeć:Kobieta

PostWysłany: 15-09-2007, 20:15   

Bo są pyszne pomidory.
Bo zapewne pojadę na wystawę dzieł impresjonistycznych do Berlina, sprowadzonych zza oceanu (już się cieszę jak o tym pomyślę). ^^
Bo miły, spokojny wieczór...
Powrót do góry
Enkidu Płeć:Mężczyzna
I'll show you the Sky

Grupy:
Lisia Federacja
PostWysłany: 15-09-2007, 23:04   

Bo w nowej pracy nie jest tak źle jak myślałem że będzie, tzn mam sporo roboty w weekendy najwięcej tak jak dziś i zapewne jutro mnie czeka, ale lubię wciskać ludziom kit xD. Wiem, wiem dziwne to ale jest to jeden z moich nielicznych talentów i cieszę się że mogę go polerować a uwierzcie mi przydaję się to w wielu sytuacjach poza pracą też ^^. Dla niewtajemniczonych pracuje na stoisku RTV AGD xD.

Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5401878
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 16-09-2007, 12:46   

Bo wstawanie o późnej porze ma dobre strony - uprzątnąłem bałagan, który się panoszył pod biurkiem od lat trzech. W stanie jeszcze mocno zakręconym stwierdziłem, że te pudełka jednak da się gdzieś schować, po czym zrealizowałem pomysł. Entropia zauważalnie zmalała i jest gdzie podziać nogi.
Oczywiście mowa o drugim biurku, bo komputerowe zawsze było utrzymywane w stanie wygodnej używalności ^^v.

Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 16-09-2007, 15:19   

Moja siostra podczas porządków, przy wynoszeniu swoich rzeczy z domu, znalazła moje stare talie do Doomtroopera i Magica. Obejrzałem sobie obie. Z Doomtrooppera godną wspomnienia kartą jest "Miecz Kuratora" (z rogatym demonem na obrazku), zaś do Magica była dołączona polska instrukcja, w której tłumacz wymyślił słowo "tapać". W efekcie czego karta może być "tapnięta" lub "odtapnięta", cokolwiek by to miało znaczyć.
Powrót do góry
Doreen Płeć:Kobieta
Little Lotte

PostWysłany: 17-09-2007, 13:08   

Bo jestem po pierwszej jeździe.

Dalej bezczelnie przeklejone z forum Slytherin:

Ja żyję.
Instruktor żyje.
Samochód żyje.
Czyli można stwierdzić, że był sukces. Jeździ mi się... dziwnie. To znaczy ja wcale nie mam poczucia, że się poruszam, tylko że zmienia mi się obraz w przedniej szybie. Co mam nadzieję niedługo ulegnie zmianie, bo to chyba trochę niebezpieczne, jak nie mam kompletnie odruchu patrzenia w lusterka czy w bok.

Z ciekawszych rzeczy to po pół godzinie opanowałam ładne puszczanie sprzęgła i zmienianie biegów tak, żeby nie szarpało, za to mam problemy z kierownicą -_-'. I w ogóle ze skręcaniem, bo po wykonaniu tego "manewru" (że tak zażartuję, bo w moim wykonaniu to chyba nie można tego tak nazwać) albo ląduję na krawężniku, albo na nieswoim pasie, albo gaśnie mi samochód. Eh.

Are echoes of your name."

Ikonka stąd
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3149200
Strona 163 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 162, 163, 164 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi