FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

Status: offline
PostWysłany: 25-10-2007, 21:12   

Melmothia napisał/a:
Bo nowe buty zimowe...(znowu == jakby żadne buty nie mogły przetrwać dłużej niż rok, zaraza jedna, jak się nie rozklejają to prują, jak nie prują to czubek odpada, jak nie czubek odpada to...i tak w kółko).

mozna i caly rok w adidasach chodzic (mowie na moim przykladzie hehe)
niektore mam juz po 3 lata a jakos mi sie nie rozlatuja zadne
z moich butow

Melmothia napisał/a:
kupiłam miętową herbatkę, jak ja za nią tęskniłam *_*

a ja rozsmakowalem sie ostatnio w zielonej herbacie
(bez zadnych dodatkow smakowych - w tym cukier zaliczam)

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
11500019
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 25-10-2007, 21:23   

Cloud7pl napisał/a:
mozna i caly rok w adidasach chodzic

Ja jestem ciepłolubna. Do "ja" zaliczam też swoje stopy, które by mogły gwałtownie się zbuntować gdybym próbowała cały rok chodzić w adidasach. W lecie też...
Wiesz, mi tylko buty zimowe rozpadają się w zastraszającym tempie, reszta, czy to sandały, czy właśnie adidasy trzymają latami, cokolwiek bym w nich nie robiła. A najgorsze jest to, że właśnie te zimowe są najdroższe...

G.F.

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 25-10-2007, 21:38   

Bo właśnie mój humor został poprawiony przez rodzinę ^^ Dostałam ataku smiechu na widok miny mojej mamy, która weszła do pokoju i raczyła zauważyć że nie jestem normalna. Dlaczego ? Okazało się, że jestem w stanie pisać zadanie z polskiego (po polsku) i śpiewać jednocześnie japońskie piosenki (ekhm teoretycznie po japońsku, ale w życiu nie zrobiłabym tego publicznie...). Co ciekawe wszystko po bliższym przyjrzeniu się miało sens. Odkryłam że mam na tyle podzielną uwagę (albo oba języki są tak różne), że mi jedno z drugim nie koliduje. Z angielskim ta sztuka mi nie wychodzi. XD Taka ciekawostka...

Bo dostałam w swoje łapy oczekiwaną od dłuższego czasu książkę ("Pies który kochał zbyt mocno") i nie mogę się doczekać przeczytania. Jest to książka specjalistyczna mimo trywialnego tytułu, co dodatkowo powoduje ssanie do przeczytania ze względu na moje zainteresowania. Każdemu mogę życzyć żeby do literatury związanej ze swoim ewentualnym zawodem podchodził z takim entuzjazmem...

Bo Agatha Christie i wspaniały bohater jednej z jej książek. Zazwyczaj podchodzę do nich obojętnie ale ten facet wyjątkowo mi się spodobał.

Bo mam przygotowane dwie mangi do przeczytania oraz dokończenie dwóch innych. Co jest przyjemnością samą w sobie. Związane z tym konsekwencje z kolei przynoszą mi radość innego rodzaju.

Bo Savage Garden, nic nie poradzę na to, że ich piosenki wpływają na mnie bardzo uspokajająco i momentalnie poprawiają mi humor (przy okazji świetnie się przy nich rysuje).

Bo zbliża się rok od kiedy zarejestrowałam się na Tanuki (pominę jak długo wcześniej czytałam). Bo był to bezwzględnie najpiękniejszy rok mojego życia (nie, nie ze względu na nowe hobby, a przynajmniej nie tylko...).

Bo plakat został ukończony, teraz czeka już tylko na kolorowanie (pomińmy że to kolorowanie mi spędza sen z powiek).

Bo kocham moją szkołę ! Jaka by ona nie była (nie, nie mam świetnych ocen, ale nieprzeszkadza mi to kochać mojego wychowawcy, jego lekcji polskiego, mojej ukochanej, jedynej nauczycielki biologii i nawet anglistki na której lekcjach zawsze mogę uzupełniać mój zeszycik...)

Bo coraz częściej łapię się na tym że wyglądam jak Mai z mojego podpisu, bo nigdy jeszcze przez tak długi okres czasu w TEJ porze roku nie byłam w tak cudownym nastroju. Zresztą w żadnej porze roku nie byłam... A już zima wpływa na mój sentymentalizm zdecydowanie źle. Tymczasem...

Życie jest piękne ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 25-10-2007, 21:51   

Jejku jej...

Zdałam poprawkę ustnego DSD, co oznacza, że mam względny spokój do grudnia.
Dobrombiłam się - czyt. nabyłam brakujące części cyklu o Brombie, w tym Trzynaste piórko Eufemii, na które polowałam tak na oko z 10 lat. Wiwat dla ponownych wydań!
Bo byłam z Borkiem w kinie. Na "Gwiezdnym pyle". Rany boskie, ależ cudowny film... Bo tak mi się japa dawno nie szczerzyła...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 25-10-2007, 22:04   

Wniosek z tego filmu - nie ufać cudzym opiniom, a w każdym razie nie wszystkim. "Gwiezdny pył" to dobra produkcja i zawiera sporo świetnych pomysłów (są powody do kwikania i do mruczenia). A poza tym jak zwykle było wpaniale ^^v.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 26-10-2007, 14:00   

Melmothia napisał/a:
(znowu == jakby żadne buty nie mogły przetrwać dłużej niż rok, zaraza jedna, jak się nie rozklejają to prują, jak nie prują to czubek odpada, jak nie czubek odpada to...i tak w kółko).

Skąd ja to znam... ^^' pamiętam, że musiałem wracać ze szkoły do domu zakładać buty starszego brata, bo od moich podeszwa się raczyła odkleić ^^''
Melmothia napisał/a:
kupiłam miętową herbatkę, jak ja za nią tęskniłam *_*

Herbata miętowa dobra rzecz, bardzo dobra :)

Bo na Punkt drugi konstytucji! - IKa Pal diabli angielski dubbing (a może to i lepiej - angielski znam jednak trochę lepiej, niż japoński), ważne, że w ogóle mogę obejrzeć :)
Bo zielona herbata *__*
Bo dzisiaj na TVN mają być "Dwie wieże" (pewnie poprzerywane reklamami, co pozwoli mi w międzyczasie zobaczyć, jakie teledyski lecą na VH1 :) ).
Bo "Tyskie Vademecum Piwa" >D (lektura w sam raz dla takiego Largo ;] )

Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 26-10-2007, 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Shinigami-san Płeć:Kobieta
Straszny Pan Morderca

Grupy:
Lisia Federacja
Omertà
PostWysłany: 26-10-2007, 15:07   

Bo byłam u okulisty i widziałam dobrze haha xD literki mi się nie zamazywały, a później do optyka po pomarańczowo-złote oprawki :) Oł orzeszek... xD i odbiór we wtorek. Aaaa będę widzieć xD No i nie będzie już trucia że "przez komputer psują ci się oczy!" bo będę miała anty... eee... filtr xD I jestem bardzo z teog powodu zadowolona.

Numer Gadu-Gadu
1097863
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 27-10-2007, 15:20   

Bo sfrustrowana Host Clubem wzięłam się za rysowanie Yukino i Arimy na A3, chyba ostatnio polubiłam duże formaty... na A4 czuję się ograniczona. Mam też przygotowane drugie ujęcie Host Clubu na plakat 50x70 cm. Niedługo mój pokój będzie wyglądał... ciekawie... Jeśli zbiorę się i pokoloruję... Aż mi teraz dziwnie rysować Yukino i Arimę w ołówku, też bym ich zrobiła w kolorze przez intensywne kolory Yukino... ^^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 27-10-2007, 23:55   

Bo spędziłam wspaniałe pół dnia z Wiewiórem. Ograbiłam Wiewióra z paru książek (w tym 'Japonia' W. Hall. muahahahaha!), jednego tylko filmu, obejrzałam filmiki ze skaczącym Wiewiórem. Poszłyśmy na pyszne lody z prawdziwą, nierozpływająca się bitą śmietaną.
Ogółem było miło i przyjemnie. Wielkie MRU.

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-10-2007, 01:18   

Bo Yukino i Arima szczęśliwie zostali ukończeni. Po tylu godzinach pracy i jednemu potwornemu wypadkowi wreszcie są... Chociaż nie jestem zadowolona bo użyłam pastela i ten pastel mi się nieco źle wkomponował, ale przynajmniej dowiedziałam się że do Host Clubu definitywnie pasteli suchych uzywac NIE należy...

Powrót do góry
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-10-2007, 10:46   

Gdzie Ci się pastel źle wkomponował?
Może na zdjęciu nie widać...Bo wg mnie to wygląda bardzo dobrze, a kontrast spowodowany użyciem i ołówków i pasteli sprawia, że ubrania wyglądają nieco inaczej niż, na przykład skóra postaci, a tak przecież powinno być? Tak jakoś bardziej realistyczne mi się to wydaje ^^

Bo można jeszcze palić w piecu. Nie zamarznę. Na razie...

G.F.

fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-10-2007, 12:31   

Bo dodatkowa godzina przebija darmowe minuty z telefonii komórkowej (choć wolałbym jednak pospać dłużej w poniedziałek).

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-10-2007, 13:20   

Mamunia a zobacz teraz, wstawiłam nowe zdjęcie. Teraz ewidentnie widac gdzie był ołówek a gdzie pastel. Przy czym zasadniczo to tego aż tak bardzo nie widać. No i ciekawe czy ktoś dojrzy to czym ten rysunek zepsułam. Jest tam dodatkowa rzecz której na oryginalnym obrazku z którego korzystałam nie ma, ale i tak nie zasłania tego zupełnie. Mamunia masz następną zagadkę jak z Zangetsu XD

Bo nareszcie udało mi się zrobić porządne zdjęcia kilku prac. Host Club wygląda prawie jak skan, Arima i Yukino też wcale nieźle wyglądają ( a przynajmniej lepiej niż na poprzednim zdjęciu). Wstawię też reprodukcję "Persistence of memory" by me. I mam też całego Ayame dla moshi ^^

Powrót do góry
Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 28-10-2007, 18:50   

Bo Ratatuj był całkiem fajny. A Siostra przez cały seans piszczała, że słodki i chce chomiczka. W związku z tym po seansie wykonany został telefon, w wyniku którego rodzice się poddali i stwierdzili "a róbcie co chcecie".
Zaletą centrów handlowych jest to, ze wszystko jest na miejscu. Klatka plus chomik zostały nabyte kilka chwil później. Nieszczęsna pani obsługująca nas, patrząc na dwójkę ciężko sfazowanych dziewczyn, przypomniała tylko, że ma nadzieję, że zdajemy sobie sprawę, że przy zakupie potrzebny jest dowód... Nietrudni zgadnąć, że sfazowałyśmy się jeszcze ciężej (23 i 25 lat ^^' tego... nigdy nie twierdziłyśmy, że jesteśmy dorosłe XD).
A chomik jest szaromysi i śliczny, o!

Numer Gadu-Gadu
1051667
Escalayer Płeć:Mężczyzna
Ophelia Total Fan

PostWysłany: 28-10-2007, 19:01   

Piekne...hmmm....co dzis bylo piekne....chyba to ze udalo mi sie pomoc kolezance bo miala dola bo chlopak ja zdradzil.....widok jej usmiechu starczyl by ten dzien byl piekny. :)

Numer Gadu-Gadu
11051895
Strona 179 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 178, 179, 180 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi