Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 30-10-2007, 17:54
|
|
|
Bo zamówiłam bilety na Tanz der Vampire w Berlinie.
Bo to chyba znaczy, że jestem nienormalna (kto normalny wydawałby kasę na jeden bilet, który kosztuje więcej niż ekspres Warszawa-Berlin w obie strony)
Bo mi z tym dobrze ^_^ |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-10-2007, 17:56
|
|
|
ARGH...
/me zazdrości Doreen |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 30-10-2007, 18:19
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | ARGH...
/me zazdrości Doreen |
Kosztownej i popapranej obsesji, mam rozumieć? XD Dodam, że ja nie mówię po niemiecku. Ani trochę. I nigdy nie byłam w Berlinie. I jadę tam w środku zimy, więc będzie zimno i średnie warunki do zwiedzania czegokolwiek. Zresztą i tak w zwiedzaniu będzie przeszkadzać mi kołacząca się w głowie myśl "OMG to już jutro/OMG to już dziś/OMG to było boskie".
Ekhem.
Taaak.
A tak w ogóle, to jakby ktoś chciał się dołączyć do radosnej dwuosobowej wycieczki musicaloznawczej w weekend 5/6 stycznia, to zachęcam i zapraszam. Serio. Tak zamiast Sylwestra albo coś ^_^ |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-10-2007, 19:10
|
|
|
bo odpakowałam tablet... ale zaraz później musiałąm porzucić to cudowne zajecie i zacząć sie uczyc matmy |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-10-2007, 19:50
|
|
|
Bo wolne od dziś (znaczy się, od ok. 18:00). My zawsze sobie jakoś te rektorskie tak ładnie rozciągniemy...
Wreszcie będę mogła nadrobić zaległości na Tanuki, bo ostatnio nie miałam czasu żeby cokolwiek pisać (a! Juuni Kokki! inne zaległości poczekają...)
Bo odebrałam wiadomą książkę. Wczoraj nie miałam już czasu czytać, ale i tak resztką woli przerwałam po przeczytaniu wprowadzenia. Przypomnę sobie stare dobre czasy gdy non stop czytałam fantasy.
Bo zaczęłam robić porządki na dysku, który nie okazał się na szczęście aż taką stajnią Augiasza, jaką myślałam, że jest. Znaczy się...tak jakby... Przynajmniej w niektórych sektorach.
Shinigami-san napisał/a: | bo odpakowałam tablet... |
Ja, jak przyszedł tablet, pudełko rozszarpałam w pół minutki. Teraz przez większość czasu używam go zamiast myszki (i tu wyłazi moje lenistwo - nie chce mi sie myszy włączać, bo optyczną bezprzewodową mam, a teraz dochodzi do tego jeszcze organizacja miejsca na biurku - miejsce gryzonia okupuje tablet, więc za każdym razem, gdy chcę zmienić narzędzie pracy muszę wszystko przesuwać).
/me o godzinie 9:30 przypomniała sobie, że miała trzymać kciuki, za co też niezwłocznie się wzięła. Przy czym było to całkowicie dobrowolne, jako że zawarte nieco niżej pod zakrzyknięciem do akcji delikatne sugestie jej nie dotyczyły :p |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 30-10-2007, 21:23
|
|
|
Bo wreszcie sie zebrałem i złapałem coś do narysowania
- tylko jutro bo dzisiaj już mi sie nie chce siedzieć (pewnie i tak skopie xD)
bo sprawdzian z gery mi poszedł dobrze (przynajmniej mnie się tak wydaje)
bo miałem dzisiaj tylko 4 lekcje (dobra 1 + sprawdzian + 2 godziny filmu pt.Pan Tadeusz) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-10-2007, 22:09
|
|
|
bo narysowała swój peirwszy rysunek w PS tabletem! i pomalowałam xD jestem z sibie dumna mimo dużych niedociagnieć xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-10-2007, 11:24
|
|
|
Bo złapałem kontakt z moim najlepszym kumplem z liceum. Wiele, wiele lat się już nie widzieliśmy.
Wnioski? Warto realizować własne marzenia. Ja jestem dziś dziennikarzem, a on - pilotem wojskowym, dokładnie tak, jak każdy planował, gdy zaczynaliśmy liceum. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-11-2007, 00:29
|
|
|
Bo kolejna ćwiartka doby zniknęła z życiorysu ale za TAKI efekt oddałabym całą dobę. Yukino i Arima mogą się powiesić, to jest nic z porównaniu z tym co właśnie powstało. Być może ze względu na postacie, nie wiem. W każdym razie i poza mi się podoba (chociaż w życiu ona by mu nie dała czegoś takiego zrobić, a on by nie miał takiej poważnej miny jakby mu się udało to zrobić...) i ogólnie znowu mogłam poszaleć na oczach. Życie jest piękne...
Bo dostałam dziwne kredki, tzn zostały mi pożyczone. Nie wiem co to dokładnie jest ale pięknie kolorują. Zdaje się że w ciągu najbliższych dni Host Club nabierze kolorów. Chwilowo eksperymentuję na Ayu ze skutkiem... nie nadającym się do publikacji... Zrobiłam sobie szybki linearcik na A3 i szaleję sobie. Poważnie się odzwyczaiłam od A4, źle. |
|
 |
ClareSilverEyes 
Monika Anna Clare

|
Wysłany: 01-11-2007, 00:41
|
|
|
Bo po miesiacu bycia na dysku black lagoon doczekal sie bym go zobaczyla fakt ze caly dzien mi to zajelo ale warto i teraz chce wiecej...wiecej.....WIECEJ!! |
_________________ [*][*]/CzarnaAnielica Niewolnica Diabla\[*][*] |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 01-11-2007, 10:46
|
|
|
Salva napisał/a: | Yukino i Arima mogą się powiesić, to jest nic z porównaniu z tym co właśnie powstało. |
Pokaż, pokaż, pokaż!
Mam dobry humor, wczoraj zamiast "La Strady", miałam seans Lemony Snicket, ale było bardzo sympatycznie, a sam film okazał się całkiem uroczy. W przyszłym tygodniu szykuje mi się impreza (kulturalna) za imprezą, mam nadzieję że wszystko się uda.
Wen cały czas trzyma, w efekcie robię trzy prace na raz i sprawia mi to ogromną przyjemność. |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 01-11-2007, 11:39
|
|
|
Już na Devie ^^ Niestety ponownie fotografia, ale postaram się jednak jakoś spróbować zeskanować bo na zdjęciu nie widać...
^^
Bo nareszce odczuwam potężną satysfakcję z własnej pracy, dawno tego nie czułam ^^ |
|
 |
cintra 

|
Wysłany: 01-11-2007, 14:33
|
|
|
Jestem w domku... Niespodzianka się udała. Rodzice jak mnie zobaczyli to mieli miny jakby duch im wyskoczył. ^^'
No i efekt jest taki, że wcinam sobie flaczki <mniam!> siedzę przy działającym (!) internecie i uzupełniam braki w anime. ^^
.... miło być w domku. :) |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 01-11-2007, 20:03
|
|
|
Bo mam prześliczną fretkę ! I jest takkaaaa słodka... jak śpi... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 01-11-2007, 21:41
|
|
|
Lila napisał/a: | Bo mam prześliczną fretkę ! I jest takkaaaa słodka... jak śpi... |
maiłem okazje poznać to stworzenie (podczas pobytu w Ameryce) - bardzo fajne
(tylko taka różnica - to była stara, bezzębna i ślepa fretka),
ale ponoć jak były tam dwie i pies to códa wyczyniały ;)
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|