Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-12-2007, 14:52
|
|
|
Chcą mnie, chcą mnie, CHCĄ MNIE! Muahahahaha. Jeszcze rozmowa kwalifikacyjna w styczniu, ale najgorszy etap już za mną, nie sądzę, żebym teraz miała odpaść.
Wygląda na to, że mam tą pracę. *tfu, tfu, żeby nie zapeszyć* :D
*cieszy się jak głupia* |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 04-12-2007, 17:47
|
|
|
Bo zdałam egzamin hihi !!! W indeksie widnieć będzie piękna, dorodna czwóra!!! Co najważniejsze to był mój pierwszy egzamin (jestem na pierwszym roku) oby tak dalej...........
.....Hmm no właśnie nauka do przyszłotygodniowego, jeszcze bardziej przerażającego i mrożącego krew w żyłach egzaminu czeka w nienaruszonym stanie, a ja siedzę tu, wypisuję bzdury i rozpływam sie w samouwielbieniu..... Cóż chyba nikt od tego nie umarł co "najwyżej" wyleciał ze studiów. Na razie idę wrąbać tabliczkę czekolady <stojąc na wadze opycha się czekoladą> :D |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 04-12-2007, 18:19
|
|
|
Dwa słowa.
Łoś kuleczka.
Do odbioru jak się skończą zabawy ze zmianą konta. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-12-2007, 19:15
|
|
|
Bo skończyłam dziś wcześniej, a jutro nie ma kolokwium (to jest bardzo radosna nowina, ja tych jedenastu artykułów jeszcze nie przerobiłam...).
Bo wydałam na jedną książkę 90 zł i nie odczuwam aż tak bardzo utraty tej sumy, wręcz przeciwnie, jestem zadowolona z zakupu ^^
Bo "Król Lew" i "Król Lew II"<upewnia się, czy przez pomyłkę nie wstawiła czasami "n"...>. Co prawda druga część okazała się nudnawa i pozbawiona jakiejś sensowniejszej fabuły, składała się praktycznie tylko z sekwencji wydarzeń (czy to naprawdę takie było? nie pamiętałam), ale i tak przyjemnie się oglądało.
Tak, z roku na rok dziecinnieję. Teraz mam ochotę na "Piękną i Bestię".
Bo następne ghibliki (tylko tego z Totorem nie mogę kupić, bo Howla już mam ;__;). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
|
|
|
 |
longerowa 
bogini w koronie

|
Wysłany: 05-12-2007, 11:54
|
|
|
Bo na próbnej maturze (jednej z wielu) było "Wesele" :) Nawet dobrze poszło..^^ |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-12-2007, 13:43
|
|
|
Po zdecydowanie za długiej (spowodowanej zuymi errorami) przerwie dziecko wróciło na DDR i teraz zastanawia się jak przeżyło bez niego tyle czasu. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
chise 
tyhmä tyttö

|
Wysłany: 05-12-2007, 23:53
|
|
|
Bo właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj MAM ROCZNICĘ.
Tutaj.
Dwa lata.
:D
Wiem, doskonale sobie zdaję sprawę, że nie byłam może jakimś szczególnie wytrwałym czy wiernym użytkownikiem, że raczej mi się nie chciało niż chciało pisać czy przeglądać forum, niemniej jednak już dwa lata gdzieś tu sobie przemykam po poboczu :D
heh, że też mnie natchnęło na wejście akurat dzisiaj ;) |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-12-2007, 16:32
|
|
|
Bo kumpel ma na video "Pojedynek Aniołów"! Idę jutro oglądać to rzekomo pierwsze shoujo ai w Polsce. Oczywiście, że nie wykluczam iż takie z tego shoujo-ai jak z "Sary". |
|
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-12-2007, 16:03
|
|
|
Bo pogoda znienacka wypiękniała, kiedy wracałam do domu po znalezieniu sobie stażu w biurze :> Co prawda kręci mi się w głowie na myśl o porządkowaniu dokumentów i rozumieniu się na tych dokumentach, ale pierwsze bliskie spotkanie z faksem przebiegło pomyślnie, więc może jakoś dam radę :P |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-12-2007, 16:15
|
|
|
O, gratulacje Miya i powodzenia :)
Po dwóch koszmarnych dniach, przyszedł czas na odpoczynek, wyspałam się za wszystkie czasy, miałam kosmiczny sen (ale o tym w innym temacie) i w ogóle mimo parszywej pogody, świat wydaje mi się bardzo pięknym miejscem. |
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 08-12-2007, 07:49
|
|
|
Bo w końcu zaliczyłem kości (jeszcze tylko stawy) ^^
Bo moja legitymacja odpowiada wzrocowi, który zwalnia z obowiązku wymiany ^^ |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-12-2007, 15:14
|
|
|
Bo ruski obiektyw!
Bo twarda mata do DDRa!
Bo dowód w HOLu własności stopu algorytmu unifikacji! :D
Bo jeszcze dwa tygodnie i wreszcie będzie przerwa świąteczna... |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-12-2007, 17:03
|
|
|
Obejrzałam całe Yamato Nadeshiko Schichi Henge i uważam że jest to fajne anime (DIZI JEZELI TO PRZECZYTASZ TO ZWRÓć UWAGE NA TO ZE NAPISAŁAM FAJNE!). Mimo ze nie podoba mi się jedna rzecz to nie żałuje że przeznaczyłam na nie dużo czasu :) miło się oglądało. |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-12-2007, 18:02
|
|
|
Bo Code Geass i trzystronicowy list do mamuni z tej okazji ^^ Chociaż jest jeden szkopuł, czemu ja jestem ciagle wystawiana na traumy głosowe i nerwowe drgawki w środku emocjonowania się oglądanym anime ? Znowu TEN głos (wcześniej już miałam z nim problem kiedy Shirou w Fate Stay Night mówił "Ohayo Sakura") i tym razem krzyk "Inoue!!!"...
Bo arty z Code Geass... *__* |
|
 |
|