Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-01-2008, 20:15
|
|
|
Udało mi się uruchomić net. Okazało się, że połączenie ma dobre powody, żeby zachowywać się jak odcięte przez Firewall. Otóż w swej mądrości Firewall rzeczywiście je odciął. Co więcej na tyle skutecznie, żeby blokować je nawet wtedy, gdy pozostawał wyłączony. Dopiero akt rozpaczy w postaci usunięcia ognistego muru przyniósł rezultaty. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-01-2008, 22:13
|
|
|
Bo wykład gościa z Krakowa, który pomagałem zorganizować (ustalenie terminu, rezerwacja sali, itp.), okazał się sukcesem. Przyszło więcej osób, niż się spodziewałem, i było ciekawie. Tym samym nawiązałem kontakt z człowiekiem, który robi fajne rzeczy i jeszcze płacą mu za to. Na pewno taka znajomość się przyda :D |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 12-01-2008, 16:04
|
|
|
Bo właśnie zamówiłam 2 bilety na ... 30 SECONDS TO MARS !! 29/01 !! LIVERPOOL UNIVERITY ! Nie mogę sie doczekać ^^
EDIT:
Bilety będą w rączce w Pon/Wto... dopiero wtedy oszaleje ^^ JARED LIVE !! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-01-2008, 18:47
|
|
|
Przechodziłam obok Empiku, kiedy zaatakowała mnie młoda, śliczna czarownica i wręczyła Proroka Codziennego z ficem Toroj w środku. Łi!
(do warszawiaków - stoją takie dwie przy domach centrum) |
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 12-01-2008, 19:14
|
|
|
GoNik napisał/a: | Przechodziłam obok Empiku, kiedy zaatakowała mnie młoda, śliczna czarownica i wręczyła Proroka Codziennego z ficem Toroj w środku. |
Którym fickiem Toroj tak z ciekawości? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

|
Wysłany: 13-01-2008, 13:17
|
|
|
Bo zrekonstruowałem teksański sos pieprzowy. Bo jak zwykle po pieprzu czuje się pozytywnie nastawiony do świata. |
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-01-2008, 23:59
|
|
|
Bo fajnie było w Warszawie, nawet jeśli krótko...
Nomen omen Hastur, Wielki Jenot albo inne bustfo chauasu bardzo chciało mnie w Wawie zatrzymać i zesłało taką mgłę, że tylko cudem nie wylądowaliśmy na drzewie. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 14-01-2008, 06:57
|
|
|
RANY GORZKIE! Przesiedzenie nocy najwyraźniej wydało plon w postaci sprawnego (choć nie do końca ładnego programu). Kiedyś to odeśpię XD.
EDIT: 4,5 z programu, kilka godzin odespane ^__^v. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-01-2008, 16:11
|
|
|
Cytat: | 4,5 z programu, kilka godzin odespane ^__^v.
|
Gratulacje Borku ^^
Bo dosłża kartka od mojego kochanego bracisza Radgersa z Karpacza (została wysłana 9 dni temu ale pomińmy ten szczegół...) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-01-2008, 17:33
|
|
|
Bo jestem nawet wyspany.
Bo mam co oglądać i słuchać.
Bo zbiórka wyszła całkiem fajnie.
Bo (zupa mode on) przegapiłem drugi etap olimpiady wiedzy ekonomicznej xDD a żeby było śmieszniej, właśnie dzisiaj o niego pytałem, na co nauczycielka zbladła, zamamrotała i zaczęła mnie strasznie przepraszać, że ona na śmierć zapomniała mi o nim powiedzieć. Nauczkę mam, bo można było prawdopodobnie sprawdzić to również w internecie, we własnym zakresie. (zupa mode off)
Na pocieszenie powiem, że i tak pewnie nic bym w nim nie zawalczył, a za to udało mi się dostać do drugiego etapu olimpiady przedsiębiorczości. W tymże prawdopodobnie też nic nie zawalczę, ale ze względu na to, że do jutra muszę składać personal statement na studia bardzo się cieszę, bo jest dodatkowy plusik do wpisania :D
Bo miałem czas i chęć, żeby podumać o różnych rzeczach i jeżeli starczy mi silnej woli, to może będą jakieś owoce. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 14-01-2008, 21:13
|
|
|
Jak bede bogaty postawię wielki złoty pomnik osobie, która wymyśliła ksero. Po raz kolejny uratowało mnie przedświateczne kserowanie byle czego. Znalazłem kartki z sposobem rozwiązania zadania z finansów. W zeszycie miałem nie jasno opisane. Jutro drugi dzień sajgonek. oby był równie pozytywny jak dzisiejszy. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

|
Wysłany: 14-01-2008, 21:24
|
|
|
Bo w Multiświecie w końcu coś zaczyna się układać, ma on też pożądaną moderatorkę za którą dziękuje Bogu.
Zdjęcie do dowodu gotowe, wniosek pobrany jutro tylko zanieść i będę mieć to z głowy. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 15-01-2008, 10:10
|
|
|
Bo w końcu doszła zamówiona płytka Oldfielda :D |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 15-01-2008, 17:16
|
|
|
Bo dochodze do wniosku ze jednak nie mam czasem złych pomysłów. Mara moderatorką multi - ave!
No i zadania z funkcji homograficznej mi wychodzą. Ogólnie rpzyłożyłam się do matematyki ostatnio(moze to wynik mojej oceny na półrocze) i powiedziałam mamie wprost ze ma sie cieszyć że mam z maturalnych rpzedmiotów 4 lub 5 a nie ze chemie która jest mi na nic mam zdawać na 4. Mama przyjęła to ze spokojem ale widać moją średnia tym razem ona bardzije się przejęła. No cóż, bywa :)
Bo bo bo... Dzisiaj była rozmowa o 18 i znalazłam tak genialny plan, tkai wyczesany ze sie w pale nie mieści żeby nie robić imprezy :) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
|