Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 17-02-2008, 14:52
|
|
|
Poprawiło mi się - urwałem się z domu i ze znajomym pojechaliśmy zwiedzać bunkry w Spale. Jest o tyle niefajnie, że zostały przejęte przez ręce prywatne, czyli bilecik kosztuje swoje, jest światło i połowę klimatu wcięło. Na szczęście wciąż są miejsca mroczne i nietknięte ręką kapitalizmu :>. Trochę zdjęć jest i gdzieś się pewnie pojawią, a tymczasem zostaje pół dnia do przetrwania - damy radę. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-02-2008, 17:06
|
|
|
O, jakiś dzień wyjazdowy u Marcinów. Ja byłem w Muzeum im. Orła Białego w Skarżysku-Kamiennej i oglądałem sprzęt wojskowy - ten ciężki na zewnątrz miał nawet tabliczki informacyjne, których nie uświadczyło się w Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie. W Skarżysku mają nawet parę myśliwców i kuter torpedowy, a także np. wydobyte z bagna niem. działo samobieżne Stug, na którego renowację zbierają (i miejmy nadzieję że zbiorą nim przerdzewieje do imentu i pójdzie w diabły).
Fajnie spędziłem czas i było mi to potrzebne, bo zaczynałem popadać w chandrę. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 17-02-2008, 17:19
|
|
|
A ja dodam jeszcze jedno - Saga Frontier 2 pełza! ^_________^
Trzeba tylko nieco ogarnąć ustawienia, żeby czerpać pełną przyjemność z klimatu, ale tym razem tę grę PRZEJDĘ, choćbym miał wyzionąć ducha, o. Przecież to zupełnie jakbym lata temu czytał książkę i nagle brakło kolejnych rozdziałów (a na przeczytanie solucji jakoś nigdy nie wpadłem XD). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 17-02-2008, 17:36
|
|
|
Bo wróciłam!
Dzisiaj, jakieś dwie godziny temu, dotoczyłyśmy się z pewnym trudem do domku. Z pewnym trudem, gdyż od dziadków naprzywoziłyśmy tyle zapasów, że kółka się uginały pod naszym wcale nie małym samochodzikiem. Oczywiście, to całkiem zrozumiałe, bo jak powszechnie wiadomo w Szczecinku wciąż panuje socjalizm i nie można dostać tak luksusowych produktów jak orzechy czy piersi z kurczaka, dlatego też należało wcisnąć nam pół spiżarni, a jakże!
Bo mam już swój Internet. Co prawda to ta sama wredna radiówka co zawsze i wcale nie przywitała mnie cieplej niż zwykle (już musiałam antenką pomachać:), ale przynajmniej nie jest to zapyziała neozdrada cioci i wujków, która wiesza się już przy czterech kartach.
I mam swoje zakładki__^__....
Bo cioci kotka rasy Rosyjski Niebieski się okociła i prawdopodobnie weźmiemy jednego kociaka. Darmowo, bo Fionka jest nierodowodowa i wszystkie kiciusie będę rozdawane. Kocham koty.
Bo naprawdę lubię wracać do domu. Do mojego psa, kota, królikostwora i pokoju. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 17-02-2008, 23:24
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Ja byłem w Muzeum im. Orła Białego w Skarżysku-Kamiennej i oglądałem sprzęt wojskowy - ten ciężki na zewnątrz miał nawet tabliczki informacyjne, których nie uświadczyło się w Muzeum Wojska Polskiego w Warszawie. W Skarżysku mają nawet parę myśliwców i kuter torpedowy, a także np. wydobyte z bagna niem. działo samobieżne Stug, na którego renowację zbierają (i miejmy nadzieję że zbiorą nim przerdzewieje do imentu i pójdzie w diabły). | Znam to muzeum, specjalnie któregoś lata zrobiłem sobie detour po drodze do Krakowa. Marketingowcy tego muzeum powinni pomyśleć trochę i umieścić porządne czytelne tablice przy krajowej siódemce.... ¬_¬ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-02-2008, 10:55
|
|
|
... A wiesz, że TEŻ mieliśmy z tym problem? Musieliśmy się pytać ludzi w mieście, bo pierwsza tabliczka była już niedaleko muzeum... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-02-2008, 11:50
|
|
|
Śnieg, śnieg, duuużo śniegu i ciągle pada! |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-02-2008, 13:58
|
|
|
Na drzwiach mieszkania była, od początku naszego zamieszkiwania tutaj, stara skrzynka na listy. Nieużywana, z odgiętymi drzwiczkami łapiącymi głównie kurtki wchodzących ludzi. Co jakiś czas gazownia wrzucała tam prośbę o podanie stanu liczników, ale jako, że nikt klucza do skrzynki nie miał, trzeba było wyciągać to, co do niej wrzucono, przez owe odgięte drzwiczki (efekt - zawartość zwykle kończyła podarta). Poirytowany, uzyskałem dziś zgodę właściciela na pozbycie się jej.
Zaprawdę, powiadam Wam - kiedy człowiek ma perspektywę poprawki, zamiast obijać się, uczy się przez całe ferie, to legalne demolowanie działa jak bardzo dobry uspokajacz. Drzwiczki musiałem wyważyć, resztę odkręcić, ale przynajmniej niczyja kurtka nie zostanie już zniszczona. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-02-2008, 17:12
|
|
|
Bo uczenie się Pascala nie poszło na marne. W ciągu 25 min napisałam, sprawdizłam, oddałam i wyszła z klasy. Zrobiłam wszystkie zadania :D i to dobrze. Me jest z siebie dumna |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-02-2008, 17:45
|
|
|
Bo znalazłam mroczne czerwone oprawki i jutro jadę po odbiór nowych okularów. Żegnaj imponująca kolekcjo rys na prawym szkle... |
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 19-02-2008, 18:32
|
|
|
Bo jeszcze tylko jeden egzamin i skończy się sesja! Ach, jak ja czekam na ten dzień :D
Bo do Poznania przyjeżdża Riverside i Division By Zero a ja z pewnością zjawię się na ich koncercie :)
Bo po przerwie wraca Liga Mistrzów... :) |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 19-02-2008, 19:04
|
|
|
Bo z PO otrzymałem 5- za kontrole naszych umiejętności pierwszej pomocy (resuscytacja)
z bardzo fajnym komentarzem (akurat przez ta sprawę ten minus :P)
bo sprawdzian z niemca poszedł lepiej jak było przewidziane
a sprawdzian z hiry nie najgorzej poszedł(jak na mnie to i tak dobrze) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:17
|
|
|
Bo jestem w moim małym prywatnym niebie.
Kto by pomyślał, że powrót do jednej z serii animowanych z dzieciństwa może być taki wspaniały? A teraz z radością buszuję sobie po stronach z fanartami do tejże serii.
Niebo. |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 19-02-2008, 20:43
|
|
|
Kusoku napisał/a: | z bardzo fajnym komentarzem (akurat przez ta sprawę ten minus :P) |
Tja :D ja tam leżałam pod ławką ja usłyszałam komentarz. Ale możesz z duą powiedzieć że "zaliczyłeś" Anie
Bo dostałam dwie piatki z wfu. Ja, JA. Normalnie cud :D kocham panią profesor Malinowską.
Bo o dziwo miałam dzisiaj bardzo dobry humor. I śniły mi się banany w cieście.
Bo naskrobałam troche notatek z infy :d |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
Kusoku 
Zaatakowany pierunem!

|
Wysłany: 20-02-2008, 14:11
|
|
|
Bo 3 z pracy klasowej z polskiego pierwsza albo druga, a zazwyczaj nie ma i tak dużo ocen powyżej 2. Po prostu jestem z siebie dumny xD
Taa, ja też myślałem, że padne na ziemie, jak usłyszałem ten komentarz. |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|