Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-06-2008, 18:49
|
|
|
Bo wyrwałem się na parę godzin i poszedłem do cmentarza żydowskiego przy ul. Lotniczej, skąd przyniosłem dość udane zdjęcia :) |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-06-2008, 20:06
|
|
|
Ah bo jeśli uda mi się wszystkie zaliczenia po prostu zaliczyć w terminach to będę mogła się skupić spokojnie na Euro 2008. A wszystkie mecze, do środy przynajmniej, będą na zwykłym polsacie. Fajnie, fajnie :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 05-06-2008, 20:24
|
|
|
Bo na koniec roku szkolnego ku memu wielkiemu zdziwieniu udało mi się poprawić większość przedmiotów z którymi miałem niepewną sytuację i teraz świadectwo będzie nie najgorzej wyglądać ^^' |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 05-06-2008, 20:34
|
|
|
@tilk: chyba jechales tramwajem bo z buta to nawet z legnickiej mi by się tam nie chciało iśc :P kawał drogi :P
koło z fizyki zaliczone teraz tylko 5 dodatkowych i sesja xD życ nie umierac :P |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 05-06-2008, 22:27
|
|
|
magu napisał/a: | @tilk: chyba jechales tramwajem bo z buta to nawet z legnickiej mi by się tam nie chciało iśc :P kawał drogi :P |
Autobusem 136, zatrzymuje się właściwie na miejscu. Tramwajem tam teraz nie dojedziesz, bo remont poważny i tory zabrali... |
|
|
|
|
 |
fm 
Okularnik

|
Wysłany: 06-06-2008, 18:15
|
|
|
Bo po tygodniu odzyskałem wreszcie dostęp do internetu. Właścicielowi mieszkania kończyła się poprzednia umowa, więc postanowił poszerzyć łącze. Jak widać gdy "fachowcy" się biorą za takie sprawy, to musi upłynąć trochę czasu zanim lepsze wygra z dobrym. Tyle dobrego, że transfer mam 4 razy większy. |
_________________ Kryska: Weaponized diplomacy was successful!
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 06-06-2008, 18:34
|
|
|
Bo jest możliwość zaliczenia biologii komórki w terminie nie kolidującym z zaliczeniem z botaniki. Jutro o 9:00. Do odważnych świat należy... |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-06-2008, 14:41
|
|
|
Bo posadziłem dziś na działce wielką, wysoką, piękną różę. Jeszcze trochę takich i będzie można zbudować różany pawilon a'la Utena. |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 07-06-2008, 16:02
|
|
|
Bo zaliczylem cwiczenia z biologii komorki ^_^ . Jeszcze tylko ta cholerna botanika... |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 07-06-2008, 17:47
|
|
|
Prenumerata 5 tomiku DN zamówiona (zresztą nie będę musiała długo czekać) + kilka tomików innych mang - żeby było co czytać w wakacje podczas ograniczonego dostępu do netu ^^
Poza tym jutro będzie nowy Geass - wreszcie! *jumps around* |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-06-2008, 11:38
|
|
|
Bo w przerwie w nauce uzupełniłem oceny redakcyjne na TA i TM wszystkiego, co widziałem i czytałem. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-06-2008, 10:16
|
|
|
Bo po tygodniu ciężkich walk udało mi się zwyciężyć nad własnym komputerem. Udało się to dzięki zastosowaniu "techniki lubelskiej" (tzn. krzyczenia na ludzi i kopania sprzętu). Obecnie na dysponuje już możliwością pisania, czytania (poza .pdf-ami) oraz zmusiłem sprzęt do wykrywania modemu. Daje to możliwość kontynuowania dalszej walki (oraz rozpętania bitwy o dźwięk). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 10-06-2008, 10:38
|
|
|
Tabletki przeciwbólowe to jeden z najwspanialszych wynalazków ever! Nie wyobrażam sobie bez nich życia, a przynajmniej dzisiejszego dnia... |
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 10-06-2008, 16:45
|
|
|
ooo... better be careful, intoxication isn't so clever;) a tak wogle to no genialnie, znaalazlem , a szukałem czegoś innego, choć zbliżonego, a mianowicie wpadł mi w dłoń pięciopak płyt zremasterowanych masterpieces DM, za niedrogo, cool mejt:) |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 10-06-2008, 22:44
|
|
|
Bo bilety na InterCity do Warszawy zarezerwowane.
I wreszcie po upalnym dniu zaczynam normalnie funkcjonować, jest tak miło i chłodno... |
|
|
|
|
 |
|