Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 25-06-2008, 16:54
|
|
|
Amnezjusz napisał/a: | Bo przeszukując sterty książek na strychu znalazłem wszystkie numery Huga, tego Huga, mojego ukochanego komiksu z dzieciństwa xD |
Rany, jak ja dawno tego nie czytałem... Może by tak odwiedzić oddział dziecięcy w bibliotece miejskiej? ^^
Bo udało mi się zdać tę cholerną agrobiologię. Czyli chwilowo mam z tą sesją spokój ^_^ |
|
|
|
|
 |
magu 
dreamer..

|
Wysłany: 25-06-2008, 18:09
|
|
|
Bo wykladowaca jednak się pomylił przy liczeniu punktów i zdałem! xD i tym samym koniec z sesją.. witaj wędrówko po wpisy :P i już niedługo nastaną cudne chwile xD |
_________________ Watashi wa L desu..
 |
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-06-2008, 21:26
|
|
|
Amnezjusz napisał/a: | Bo przeszukując sterty książek na strychu znalazłem wszystkie numery Huga |
Ach, Hugo. Stare, dobre dzieje. To był jeden z moich ulubionych komiksów. Nigdy mi się nie nudził.
Bo właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu w tym roku akademickim. Wyniki, co prawda, dopiero 3 lipca, ale póki co mogę wreszcie trochę odetchnąć. |
|
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 26-06-2008, 15:14
|
|
|
korsarz napisał/a: | Rany, jak ja dawno tego nie czytałem... Może by tak odwiedzić oddział dziecięcy w bibliotece miejskiej? ^^ |
Amarth napisał/a: | Ach, Hugo. Stare, dobre dzieje. To był jeden z moich ulubionych komiksów. Nigdy mi się nie nudził. |
xD Witajcie w klubie ;-) Wszystkie numery wciągnąłem bez chwili wahania i na szczęście nie zawiodłem się - obawa, że przez lata mój stosunek do serii się zmienił był bezpodstawny. Takie motywy jak te z Warzywnym ogrodem Orlinga i jego rycerzami czy też z konfliktem szachownicowym są po prostu boskie ^^
Poza tym muszę przyznać, że spontaniczna decyzja o wyjeździe nad morze i zaskoczeniu rodziców i radgersa (którzy już się tam byczą) naprawdę mi się podoba - zobaczymy jak zareagują na niespodziewanego gościa xD |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Drzuma 
Mistrzyni Sarkazmu

|
Wysłany: 26-06-2008, 22:25
|
|
|
Bo mimo, iż Niemcy będą w finale <wrrr> to jest maleńki skrawek nadziei, że nie wygrają finału (bardzo malutki ale zawsze coś) ;_; |
_________________ "Postatem obscuri lateris nescitis"
Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie
"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD
Drzuma =/= Dżuma
 |
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 26-06-2008, 22:42
|
|
|
bo z kolegą mieliśmy b. ambitne plany (a z których no raczej nie wyniknęło, czego oczekiwaliśmy, eh ) i pograliśmy sobie całkiem nieźle w bliard, a większość partii wygrałem < zaduma nad zwycięstwem gałki oczne w górę sen... *_* > a wkrótce po dniu pełnym wrażeń - spaanie:) no właśne nie mato jak spanie;) (mmm jeszcze bo głodnym to sfixuję jakiegoś batona kitkat biała czekolada, żeby jak szakal się nie obudzić w środku nocy i sąsiada nie zjeść z głodu...) |
|
|
|
|
 |
Kyuik 

|
Wysłany: 26-06-2008, 23:39
|
|
|
Bo zaczęłam nareszcie oglądac True Tears i wcale tego nie żałuje x]. A poza tym mam kupe innych anime do obejrzenia i ani chwili wolnego czasu żeby to nadrobić. Innymi słowy dokładnie tak jak lubię - ciągle zabiegana, bez chwili na odpoczynek nawet w wakacje xD. Kto tego nie lubi;). A poza tym wreszcie znowu zabrałam się za pisanie:]. Dopisałam wczorej całą jedną stronę do mojej historii, jestem z siebie dumna xDDD. A jutro muszę wstać raniuśko (między 9 a 10.00 - słońce dopiero zaczyna wschodzić xP xD) i biec za rowerem przyjaciółki na jej działkę xD (nie martwcie się - to niedaleko;) ). Jestem cała hepi xD |
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 27-06-2008, 01:30
|
|
|
Juuupiiii!! O Wiktorze, udało mi się!
Szczęście jest po mojej stronie a pozytywne wiatry w me żagle dmą (choć nie wiem, w którym miejscu właściwie mam żagle).
Wreszcie udało mi się dopiąć do celu (co prawda wszystko zgodnie z prawem Marphiego - kilka dni po żałosnym wpisie na dA, gdy już zdążyłam się poddać, ale niech tam) i może kiepska passa się skończy.
Narysuję sobie czterolistną kończynę, o!
Haha, i dalej nie mam skanera__^__ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Ari 
Livin' la Vida Loca

|
|
|
|
 |
blitzshuster 
nikopol

|
Wysłany: 27-06-2008, 11:51
|
|
|
Kyuik:
Cytat: | Bo zaczęłam nareszcie oglądac True Tears i wcale tego nie żałuje x]. |
No, TT jest super, tylko znajdę tzw. czas i i dodam trochę frajdy jeszcze, bo dobre anime dobre; dzisiaj dzień nawe tawet rozpoczęty, trochę zobowiązań jest, ale może o nich zapomnę...? xD Enyłej przynajmniej wkrótce burza będzie, to świeższe powietrze, dobrze działa ono. |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-06-2008, 17:57
|
|
|
Bo LEJE. Zacina falami, pod ładnym kątem i LEJE. Przyjemnie będzie okno otworzyć później :3
.... i bo siedzę już w domu, więc mogę zza szyby obserwować ten deszcz. Nie zazdroszczę ludziom na zewnątrz, oj nie. |
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 27-06-2008, 18:10
|
|
|
Bo za oknem jest ładna burza (błyski, huki, ściany wody - cały komplet), a mi się udalo wrócić do domu zanim zaczęło lać. Przyda się, trawniki wokół były już nieźle wypalone. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-06-2008, 18:57
|
|
|
Bo parę godzin temu pięknie lało :D Widok za oknem jak z "Matrixa" normalnie :) |
|
|
|
|
 |
Kyuik 

|
Wysłany: 27-06-2008, 20:09
|
|
|
Bo u mnie nakapało tyle co z niedokręconego kranu a powietrze i tak się odświerzyło jak ta lala xD. A za oknem, na niebie są teraz takie ładne obłoczki, ze aż miło popatrzeć x3 |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-06-2008, 11:55
|
|
|
Bo zdałem ruski! Tym samym najtrudniejsze za mną ;)
Rany, chyba jednak uda się skończyć ten szalony rok bez większych katastrof. Ale drugiego takiego sobie nie zrobię! |
|
|
|
|
 |
|