FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 25-06-2008, 16:54   

Amnezjusz napisał/a:
Bo przeszukując sterty książek na strychu znalazłem wszystkie numery Huga, tego Huga, mojego ukochanego komiksu z dzieciństwa xD

Rany, jak ja dawno tego nie czytałem... Może by tak odwiedzić oddział dziecięcy w bibliotece miejskiej? ^^

Bo udało mi się zdać tę cholerną agrobiologię. Czyli chwilowo mam z tą sesją spokój ^_^
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
magu Płeć:Mężczyzna
dreamer..

PostWysłany: 25-06-2008, 18:09   

Bo wykladowaca jednak się pomylił przy liczeniu punktów i zdałem! xD i tym samym koniec z sesją.. witaj wędrówko po wpisy :P i już niedługo nastaną cudne chwile xD

Numer Gadu-Gadu
3568428
Amarth Płeć:Kobieta

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 25-06-2008, 21:26   

Amnezjusz napisał/a:
Bo przeszukując sterty książek na strychu znalazłem wszystkie numery Huga

Ach, Hugo. Stare, dobre dzieje. To był jeden z moich ulubionych komiksów. Nigdy mi się nie nudził.

Bo właśnie wróciłam z ostatniego egzaminu w tym roku akademickim. Wyniki, co prawda, dopiero 3 lipca, ale póki co mogę wreszcie trochę odetchnąć.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Amnezjusz Płeć:Mężczyzna
Pan Patafian

PostWysłany: 26-06-2008, 15:14   

korsarz napisał/a:
Rany, jak ja dawno tego nie czytałem... Może by tak odwiedzić oddział dziecięcy w bibliotece miejskiej? ^^

Amarth napisał/a:
Ach, Hugo. Stare, dobre dzieje. To był jeden z moich ulubionych komiksów. Nigdy mi się nie nudził.

xD Witajcie w klubie ;-) Wszystkie numery wciągnąłem bez chwili wahania i na szczęście nie zawiodłem się - obawa, że przez lata mój stosunek do serii się zmienił był bezpodstawny. Takie motywy jak te z Warzywnym ogrodem Orlinga i jego rycerzami czy też z konfliktem szachownicowym są po prostu boskie ^^

Poza tym muszę przyznać, że spontaniczna decyzja o wyjeździe nad morze i zaskoczeniu rodziców i radgersa (którzy już się tam byczą) naprawdę mi się podoba - zobaczymy jak zareagują na niespodziewanego gościa xD

Numer Gadu-Gadu
9086435
Drzuma Płeć:Kobieta
Mistrzyni Sarkazmu

PostWysłany: 26-06-2008, 22:25   

Bo mimo, iż Niemcy będą w finale <wrrr> to jest maleńki skrawek nadziei, że nie wygrają finału (bardzo malutki ale zawsze coś) ;_;

Makabryczne poczucie humoru - 1 miejsce
Królowa Sarkazmu - wyróżnienie

"Świat jest jak jogurt z makiem - nigdy nie wiesz kiedy się przeterminuje!!" xD

Drzuma =/= Dżuma
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
5768010
blitzshuster Płeć:Mężczyzna
nikopol

PostWysłany: 26-06-2008, 22:42   

bo z kolegą mieliśmy b. ambitne plany (a z których no raczej nie wyniknęło, czego oczekiwaliśmy, eh ) i pograliśmy sobie całkiem nieźle w bliard, a większość partii wygrałem < zaduma nad zwycięstwem gałki oczne w górę sen... *_* > a wkrótce po dniu pełnym wrażeń - spaanie:) no właśne nie mato jak spanie;) (mmm jeszcze bo głodnym to sfixuję jakiegoś batona kitkat biała czekolada, żeby jak szakal się nie obudzić w środku nocy i sąsiada nie zjeść z głodu...)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kyuik Płeć:Kobieta

PostWysłany: 26-06-2008, 23:39   

Bo zaczęłam nareszcie oglądac True Tears i wcale tego nie żałuje x]. A poza tym mam kupe innych anime do obejrzenia i ani chwili wolnego czasu żeby to nadrobić. Innymi słowy dokładnie tak jak lubię - ciągle zabiegana, bez chwili na odpoczynek nawet w wakacje xD. Kto tego nie lubi;). A poza tym wreszcie znowu zabrałam się za pisanie:]. Dopisałam wczorej całą jedną stronę do mojej historii, jestem z siebie dumna xDDD. A jutro muszę wstać raniuśko (między 9 a 10.00 - słońce dopiero zaczyna wschodzić xP xD) i biec za rowerem przyjaciółki na jej działkę xD (nie martwcie się - to niedaleko;) ). Jestem cała hepi xD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
365153
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 27-06-2008, 01:30   

Juuupiiii!! O Wiktorze, udało mi się!
Szczęście jest po mojej stronie a pozytywne wiatry w me żagle dmą (choć nie wiem, w którym miejscu właściwie mam żagle).
Wreszcie udało mi się dopiąć do celu (co prawda wszystko zgodnie z prawem Marphiego - kilka dni po żałosnym wpisie na dA, gdy już zdążyłam się poddać, ale niech tam) i może kiepska passa się skończy.

Narysuję sobie czterolistną kończynę, o!

Haha, i dalej nie mam skanera__^__

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Ari Płeć:Mężczyzna
Livin' la Vida Loca

PostWysłany: 27-06-2008, 10:29   

Wchodzę na merlina a tam takie coś na stronie głównej:

http://merlin.pl/hb/promotion/Bust_Up.html;jsessionid=A2712A7261927904C4BC9BEB5F2FBD91.LB3

*___* AAAAA !!! Panowie! widzicie ze mną tą świetlaną przyszłość, gdy już od 'lat właściwych' będzie to normalną częścią diety każdej pani ? do jogurcika ? ;( wszystko zmieni się na lepsze, zapanuje pokój i harmonia.

Naprawdę, wzruszyłem się.... a wszędzie trąbią że świat schodzi na psy - nieprawda!

Numer Gadu-Gadu
9986661
blitzshuster Płeć:Mężczyzna
nikopol

PostWysłany: 27-06-2008, 11:51   

Kyuik:

Cytat:
Bo zaczęłam nareszcie oglądac True Tears i wcale tego nie żałuje x].

No, TT jest super, tylko znajdę tzw. czas i i dodam trochę frajdy jeszcze, bo dobre anime dobre; dzisiaj dzień nawe tawet rozpoczęty, trochę zobowiązań jest, ale może o nich zapomnę...? xD Enyłej przynajmniej wkrótce burza będzie, to świeższe powietrze, dobrze działa ono.
Powrót do góry
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 27-06-2008, 17:57   

Bo LEJE. Zacina falami, pod ładnym kątem i LEJE. Przyjemnie będzie okno otworzyć później :3
.... i bo siedzę już w domu, więc mogę zza szyby obserwować ten deszcz. Nie zazdroszczę ludziom na zewnątrz, oj nie.

Najmniejszy pomiot chaosu

PostWysłany: 27-06-2008, 18:10   

Bo za oknem jest ładna burza (błyski, huki, ściany wody - cały komplet), a mi się udalo wrócić do domu zanim zaczęło lać. Przyda się, trawniki wokół były już nieźle wypalone.

the renegades on wheels.

The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-06-2008, 18:57   

Bo parę godzin temu pięknie lało :D Widok za oknem jak z "Matrixa" normalnie :)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Kyuik Płeć:Kobieta

PostWysłany: 27-06-2008, 20:09   

Bo u mnie nakapało tyle co z niedokręconego kranu a powietrze i tak się odświerzyło jak ta lala xD. A za oknem, na niebie są teraz takie ładne obłoczki, ze aż miło popatrzeć x3
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
365153
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-06-2008, 11:55   

Bo zdałem ruski! Tym samym najtrudniejsze za mną ;)

Rany, chyba jednak uda się skończyć ten szalony rok bez większych katastrof. Ale drugiego takiego sobie nie zrobię!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Strona 243 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 242, 243, 244 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi