Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 30-06-2009, 15:45
|
|
|
Gratulacje dla pań, najważniejsze że jesteście zadowolone, teraz już z górki :) |
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 30-06-2009, 16:03
|
|
|
Gratulacje! Wiedziałam, że matura dla jenotów to pryszcz.
Wreszcie normalna pogoda. Zrobiło się ciepło, gorąco, a ja w leżeniu plackiem jestem jednak najlepsza. |
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 30-06-2009, 17:07
|
|
|
A ja... nie poprawiłam, parę procentów w dół. Ale i tak to cud, biorąc pod uwage, że miałam cały rok bez ani strony powtórki. Ale tym samym dylemat zmieniania kierunku praktycznie rozwiązał się sam :3 |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-06-2009, 18:14
|
|
|
*________________*
Laptop.
Cichutki, czarniutki i mryyy. Zaczynam też rozumieć Eviś i jej opory przed rozdziewiczaniem i rozprawiczaniem...
Teraz nawet ten potworny ból głowy nie będzie w stanie zepsuć mi humoru. Ani ta paskudna pogoda, która sprawia, że nie ma czym oddychać.
O, no i gratulacje z okazji wyników matur! |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 30-06-2009, 18:56
|
|
|
Jeszcze raz gratulacje dla maturzystek :D
Bo odkurzanie starych kaset video dało mi kilka powodów do kwikania. Raz się nawet prawie popłakałam. |
|
|
|
|
 |
tilk 

|
Wysłany: 30-06-2009, 19:26
|
|
|
Ja również gratuluję. I co, warto było się stresować? ;)
A ja zaś powoli powolutku domykam semestr, powinno się udać :D Dzisiejszy dzień upłynął mi pod znakiem projektu na pojutrze, i wygląda na to, że zdążę :) |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-06-2009, 21:36
|
|
|
Bo Orange Box za 40 zł! Święty Grall dla graczy!
Bo wreszcie ktoś powiedział, że jest ze mnie dumny. |
|
|
|
|
 |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 30-06-2009, 23:06
|
|
|
BO KUPIŁEM SOBIE NOWĄ PILARKĘ!
Husqvarna 372XP, 72cm3, 5,4 konia mechanicznego, podziałka 3/8", boczny napinacz piły łańcychowej, dekompresor, sprężynowe amortyzatory, prowadnica długaśna, łatwy dostęp do filtru powietrza i świeczki, super zapala, podczas testu obciążeniowego praktycznie się na niej oparłem cieżarem podczas cięcia, nawet się nei zająknęła! Cena? Lepiej nie powiem, bo jeszcze mnie ktoś weźmie za bogacza, a takowym nie jestem.
No i jeszcze wykaszarka Husqvarna 343R, co za sprzęt, grzeje się trochę, ale super szelki trzypunktowe i świetnie wyważona, metrową trawę zjada na śniadanie!
A do tego wszystkiego cztery (słownie: cztery) litry oleju Husqvarna za 90PLN, prowadnica 15", piła łańcuhowa do niej, trójnóż i tarcza tnąca do wykaszarki za darmo! KWIK!
Super dzień!
Nawet wykopanie dołu o głębokości metr dwadzieścia na słońcu nie zmąciło radości!
A, no i przyszły książki z warhamca po angielsku, które ponad miesiac temu na rebelu zamówiłem. Oh shi~
Piękny dzień. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 01-07-2009, 12:20
|
|
|
Bo mam urlop i jest cudowna pogoda ;D Muszę tylko teraz znaleźć kogoś chętnego na plażę ^^ |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 01-07-2009, 12:53
|
|
|
Dwie rozmowy z dwojgiem ludzi i od razu człowiekowi lepiej :D
Bo yay dla krótkich włosów, pogoda może się wypchać, temperaturę mam optymalną.
Bo czereśnie. Właśnie nie mogę się przez nie ruszać, ale i tak... |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 01-07-2009, 19:54
|
|
|
Szlag, nie wiem jakim cudem, ale zdałam ten egzamin i to na porządną ocenę! Połowa grupy uważa mnie teraz za skończonego kujona, tym bardziej że poprzedni też poszedł mi świetnie, a to zwykły fart. W każdym razie najgorsze już za mną, jestem bardzo szczęśliwa, chociaż zmęczna :) |
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 01-07-2009, 20:34
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Szlag, nie wiem jakim cudem, ale zdałam ten egzamin i to na porządną ocenę! Połowa grupy uważa mnie teraz za skończonego kujona, tym bardziej że poprzedni też poszedł mi świetnie, a to zwykły fart. |
Tia, miałam kolegę na studiach, jęczał niemiłosiernie, że nie zda, że nie umie i takie tam, a jak przyszło co do czego, to miał najlepsze oceny. Dużo marudził, ale moim zdaniem był po prostu zdolny, więc pewnie z Tobą jest podobnie ;] Gratuluję.
Bo na chwile smutku najlepsze są zakupy ;D Nareszcie kupiłam donice i ziemie dla moich kaktusów (babcia mówi, że przez te kaktusy zostanę starą panną, phi!). Mają teraz pole do popisu i mogą rosnąć pod sam sufit :]. Oczywiście pomyślałam też o sobie i nie odmówiłam sobie nowej bluzki ;P. Do torby wpadło jeszcze kilka drobiazgów... i jestem na skraju bankructwa xD |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-07-2009, 01:26
|
|
|
Albo IKa przysłała mi burzę, albo sam ją przywołałem. Czy to ważne? Ogień i woda idą z nieba, alleluja! :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
So_Dakki 
~FOXY LADY~

|
Wysłany: 02-07-2009, 17:10
|
|
|
Bo załapałam dziś trochę słoneczka i nareszcie nie wyglądam jak córka młynarza ;P
Bo z działeczki przyniosłam sobie bukiet ślicznych kwiatów, chociaż trochę mi zdechły po drodze. |
|
 |
Ponury 
Grim Greetings

Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 02-07-2009, 17:23
|
|
|
Wyszedłem dziś półtorej godziny wcześniej z pracy ^^ żyć nie umierać |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|