Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 21-08-2009, 01:07
|
|
|
Bo dzisiaj wróciłem z długich i długo oczekiwanych wakacji :D. Było przecudownie i przezabawnie, dzięki słońcu, pokoju i znakomitej ekipie. Teraz trzeba wracać do przyziemności :). Wspaniały wyjazd :P |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 21-08-2009, 09:42
|
|
|
Bo doznałam małego errora widząc podpis "JJ" pod recenzją Twilight... |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 21-08-2009, 14:37
|
|
|
Bo wczoraj zaopatrzyłam się w pełny komplet tomów Welcome to the NHK od Tokyopopu :3 Dobrze mieć tę mangę w namacalnej formie, mry. Poza tym nabyłam swoje opiekuńcze Voodoo. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 21-08-2009, 17:18
|
|
|
Bo ogólnie mieszkam już w stolycy, mam komputer nakolanowy i pracę, co chwilowo czyni mnie szczęśliwym człowiekiem. Jeszcze tylko się wpiąć do sieci... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-08-2009, 18:54
|
|
|
Ha! Zdałam! Mimo stłuczki xD Mimo stresu! Na kolejnym zjeździe Alijenocice będą miały kierowcę xD |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 21-08-2009, 19:14
|
|
|
Bo udało mi się nabyć GITSa (tego pierwszego) oraz Haibane Renmei. Chociaż tyle mam z tego konwentu... |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-08-2009, 19:55
|
|
|
Normalnie myszki zarzynałem mniej więcej po pół roku. Ta przeżyła ze mną ponad dwa lata, a dzisiaj padła, więc popędziłem do sklepu i za stosunkowo niewielkie pieniądze nabyłem bardzo podobną - jest szansa, że pożyje tyle ile poprzenia. Z tą różnicą, że tamta była optyczna - ta jest laserowa. I cała czarna, matowa. I robiona w stylu Razera, z faktycznie wygodnymi przyciskami. I wyprofilowana nieco inaczej od poprzeniej - lepiej dopasowana do mojej dłoni :3. A od Razerów tak gdzieś trzykrotnie tańsza? Mrrr, fajny gryzoń :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2009, 20:11
|
|
|
Bo generalny remont domu powoli idzie naprzód i być może już w następnym tygodniu skończymy z centralnym ogrzewaniem. Martwi mnie jedynie przyszłoroczne wylewanie stropu, ale perspektywa posiadania własnego pokoju na poddaszu, przez który nikt nie będzie przechodził, jest bardzo kusząca. I to pomimo tego, że będę tam mieszkał tylko kilka lat, bo kiedyś trzeba będzie się wyprowadzić.
Urufu napisał/a: | Bo wczoraj zaopatrzyłam się w pełny komplet tomów Welcome to the NHK od Tokyopopu :3 Dobrze mieć tę mangę w namacalnej formie, mry. |
Bo dotarły do mnie oba duże zamówienia i mam już wszystkie tomy mojej ulubionej serii. Trzeba teraz tylko zaopatrzyć się w prequel. Szkoda tylko, że wydanie Tokyopopu jest tak bardzo średnie. Czyżby porządnie przykładali się tam tylko do wydań Ultimate? |
|
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-08-2009, 20:46
|
|
|
Enevi napisał/a: | Ha! Zdałam! |
Gratulacje! |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-08-2009, 21:16
|
|
|
Bo (tu proszę wyobrazić sobie, że znajdujemy się w temacie o zupie, co za słona była) prawdopodobnie na zlocie przypuszczalnie uśmierciłam jedną z najlepszych bluzek najpewniej żywicą (wracamy do właściwego tematu). W związku z tym zamiast iść do delikatesów, podjechałam do centrum handlowego i nabyłam dwie inne bluzki za niecałe 4 dychy. I Fallouta. Z Prince of Persia. I bonusowym Far Cry 2 (ktoś chce?). Za 20zł.
A bluzkę będziemy ratować. |
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-08-2009, 21:40
|
|
|
Gratulacje, Evilku :D
Bo zakupy ciuchowe miały też dobrą stronę (nie, ubrania kupiłem, po prostu nie cierpię takich eskapad) - zamykają salon Kolportera (zawartość mniej więcej jak w Empiku toto ma) w gliwickim Forum i przez to książki i gry (nie jestem pewien jak z filmami i muzyką, ale chyba również) były za połowę ceny. Wszystkie. Burnouta na PC, na którego ostrzyłem sobie ząbki od dłuższego czasu nabyłem za 70, a nie 140 zł :D |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-08-2009, 23:00
|
|
|
Yay Evil, gratuluję~!
Wy i Wasze przeceny, a pff. :<
Bo mam czas na przeprowadzkę do niedzieli jednak. Bo są problemy z mieszkaniem, ale tym razem dla odmiany mnie one w ogóle nie dotyczą. Wręcz przeciwnie - nie będę nic płacić, tylko dostanę kasę.
Bo Photoshop się dzisiaj ładnie mnie słucha. Bo to przyjemny dzień jest~ |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 21-08-2009, 23:07
|
|
|
Evil, gratulacje - prowadzenie auta jest super. :)
Keii, Kolportera to chyba likwidują w ogóle, w całym kraju są te przeceny, w związku z czym po obdzwonieniu rodziny i znajomych udało nam się dorwać Guitar Hero World Tour za 200 złotych. :D |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-08-2009, 23:23
|
|
|
Gratuluje Enevi, mam nadzieję, że niedługo będziesz czekała na odbiór dokumentu. |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-08-2009, 12:58
|
|
|
Bo celtycki album Kokii (który odkryłabym pewnie wcale nie tak szybko, gdyby nie Nanami). To, że ta kobieta jest genialna, wiem od dawna, ale jak na Japonkę, naprawdę świetnie jej to wszystko wyszło. Nawet Gaelic jej się całkiem udał, a to przecież twardy język, tak inny od japońskiego. No i cała ta otoczka: skrzypce, flet, uilleann pipes i przede wszystkim mój ukochany bodhran! *____* |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|