FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 335, 336, 337 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Mitsurugi Płeć:Mężczyzna
Wieczny Marzyciel

Status: offline
PostWysłany: 21-08-2009, 01:07   

Bo dzisiaj wróciłem z długich i długo oczekiwanych wakacji :D. Było przecudownie i przezabawnie, dzięki słońcu, pokoju i znakomitej ekipie. Teraz trzeba wracać do przyziemności :). Wspaniały wyjazd :P

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
927825
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-08-2009, 09:42   

Bo doznałam małego errora widząc podpis "JJ" pod recenzją Twilight...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 21-08-2009, 14:37   

Bo wczoraj zaopatrzyłam się w pełny komplet tomów Welcome to the NHK od Tokyopopu :3 Dobrze mieć tę mangę w namacalnej formie, mry. Poza tym nabyłam swoje opiekuńcze Voodoo.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 21-08-2009, 17:18   

Bo ogólnie mieszkam już w stolycy, mam komputer nakolanowy i pracę, co chwilowo czyni mnie szczęśliwym człowiekiem. Jeszcze tylko się wpiąć do sieci...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Enevi Płeć:Kobieta
苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 21-08-2009, 18:54   

Ha! Zdałam! Mimo stłuczki xD Mimo stresu! Na kolejnym zjeździe Alijenocice będą miały kierowcę xD

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

a taki jeden...

PostWysłany: 21-08-2009, 19:14   

Bo udało mi się nabyć GITSa (tego pierwszego) oraz Haibane Renmei. Chociaż tyle mam z tego konwentu...
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 21-08-2009, 19:55   

Normalnie myszki zarzynałem mniej więcej po pół roku. Ta przeżyła ze mną ponad dwa lata, a dzisiaj padła, więc popędziłem do sklepu i za stosunkowo niewielkie pieniądze nabyłem bardzo podobną - jest szansa, że pożyje tyle ile poprzenia. Z tą różnicą, że tamta była optyczna - ta jest laserowa. I cała czarna, matowa. I robiona w stylu Razera, z faktycznie wygodnymi przyciskami. I wyprofilowana nieco inaczej od poprzeniej - lepiej dopasowana do mojej dłoni :3. A od Razerów tak gdzieś trzykrotnie tańsza? Mrrr, fajny gryzoń :3

CainSerafin
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-08-2009, 20:11   

Bo generalny remont domu powoli idzie naprzód i być może już w następnym tygodniu skończymy z centralnym ogrzewaniem. Martwi mnie jedynie przyszłoroczne wylewanie stropu, ale perspektywa posiadania własnego pokoju na poddaszu, przez który nikt nie będzie przechodził, jest bardzo kusząca. I to pomimo tego, że będę tam mieszkał tylko kilka lat, bo kiedyś trzeba będzie się wyprowadzić.

Urufu napisał/a:
Bo wczoraj zaopatrzyłam się w pełny komplet tomów Welcome to the NHK od Tokyopopu :3 Dobrze mieć tę mangę w namacalnej formie, mry.

Bo dotarły do mnie oba duże zamówienia i mam już wszystkie tomy mojej ulubionej serii. Trzeba teraz tylko zaopatrzyć się w prequel. Szkoda tylko, że wydanie Tokyopopu jest tak bardzo średnie. Czyżby porządnie przykładali się tam tylko do wydań Ultimate?
Powrót do góry
Sakura_chan Płeć:Kobieta
Pure Angel

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-08-2009, 20:46   

Enevi napisał/a:
Ha! Zdałam!

Gratulacje!

Into precious memories

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
2919192
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 21-08-2009, 21:16   

Bo (tu proszę wyobrazić sobie, że znajdujemy się w temacie o zupie, co za słona była) prawdopodobnie na zlocie przypuszczalnie uśmierciłam jedną z najlepszych bluzek najpewniej żywicą (wracamy do właściwego tematu). W związku z tym zamiast iść do delikatesów, podjechałam do centrum handlowego i nabyłam dwie inne bluzki za niecałe 4 dychy. I Fallouta. Z Prince of Persia. I bonusowym Far Cry 2 (ktoś chce?). Za 20zł.

A bluzkę będziemy ratować.

Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 21-08-2009, 21:40   

Gratulacje, Evilku :D
Bo zakupy ciuchowe miały też dobrą stronę (nie, ubrania kupiłem, po prostu nie cierpię takich eskapad) - zamykają salon Kolportera (zawartość mniej więcej jak w Empiku toto ma) w gliwickim Forum i przez to książki i gry (nie jestem pewien jak z filmami i muzyką, ale chyba również) były za połowę ceny. Wszystkie. Burnouta na PC, na którego ostrzyłem sobie ząbki od dłuższego czasu nabyłem za 70, a nie 140 zł :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-08-2009, 23:00   

Yay Evil, gratuluję~!

Wy i Wasze przeceny, a pff. :<
Bo mam czas na przeprowadzkę do niedzieli jednak. Bo są problemy z mieszkaniem, ale tym razem dla odmiany mnie one w ogóle nie dotyczą. Wręcz przeciwnie - nie będę nic płacić, tylko dostanę kasę.
Bo Photoshop się dzisiaj ładnie mnie słucha. Bo to przyjemny dzień jest~

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Irian Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 21-08-2009, 23:07   

Evil, gratulacje - prowadzenie auta jest super. :)

Keii, Kolportera to chyba likwidują w ogóle, w całym kraju są te przeceny, w związku z czym po obdzwonieniu rodziny i znajomych udało nam się dorwać Guitar Hero World Tour za 200 złotych. :D

Altruista
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 21-08-2009, 23:23   

Gratuluje Enevi, mam nadzieję, że niedługo będziesz czekała na odbiór dokumentu.
Powrót do góry
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 22-08-2009, 12:58   

Bo celtycki album Kokii (który odkryłabym pewnie wcale nie tak szybko, gdyby nie Nanami). To, że ta kobieta jest genialna, wiem od dawna, ale jak na Japonkę, naprawdę świetnie jej to wszystko wyszło. Nawet Gaelic jej się całkiem udał, a to przecież twardy język, tak inny od japońskiego. No i cała ta otoczka: skrzypce, flet, uilleann pipes i przede wszystkim mój ukochany bodhran! *____*

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Strona 336 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 335, 336, 337 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi