FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 353, 354, 355 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 11-10-2009, 19:32   

Bo pod koniec dnia pojawił się u mnie w pracy właściciel, który okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem, a ostatnie 40 minut upłynęło na szukaniu w trzy osoby czegokolwiek do roboty, kiedy klientów już nie ma, za 10 minut zamykamy i absolutnie wszystko jest umyte, ale trzeba wyglądać na możliwie jak najbardziej zapracowanego. xD I choć nózki mi odpadają (zwłaszcza po wczorajszych 9 godzinach, które dzisiaj zaczęły wyłazić :D) to jestem bardzo zadowolonym człowiekiem. :D

Bo kiedy wracałem do domu jakieś 30% mijanych osób (a mijałem _dużo_ ludzi) trzymało w rękach aparaty fotograficzne bądź wyposażone w nie komórki, a najczęściej powtarzaną frazą było "Wow, look at that!" - co jak co, ale zachody słońca potrafią być tu naprawdę prześliczne, a dzisiejszy był naprawdę boski. A i tak po tych wszystkich widokach kiedy dotarłem na moją ulicę i zobaczyłem, jak wygląda widziany z niej horyzont to aż przystanąłem z wrażenia.

Bo moja radość sprzed kilku dni ciągle trwa i niniejszym empirycznie stwierdzam, że faktycznie nie była to wyłącznie chwilowa poprawa nastroju - kiedy coś się za człowiekiem wlecze przez kilka miesięcy to trudno nie podchodzić do ostatecznego rozwiązania problemu z odrobinką sceptycyzmu, ale tym razem okazał się on na wyrost. Mry :3

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 11-10-2009, 20:35   

Bo nie ma to jak szklanka abstynenckiego mleczka. A yuri... yuri wyszło przypadkiem...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Costly Płeć:Mężczyzna
Maleficus Maximus

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 11-10-2009, 20:43   

Bo idę spać! Po prawie 35 godzinach wydzwaniania, spisywania, sprawdza statystyk i podobnych drażniących pierdołach skończyłem swoją robotę w terminie metodą studencką. Dziękuję, idę zapaść w letarg ;p

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 12-10-2009, 09:23   

I'm just awesome. Obudziłem się o 8, błyskawicznie umyłem i ubrałem, spakowałem (wszystkie zasilacze itd. itp.), po czym coś mnie tknęło i zerknąłem na plan - tak, w poniedziałki mam na 13.15, to we wtorki mam na 9.15 xDDD Powodem dla którego ten post ląduje w życiu jest to, że o dziwo jestem całkiem wyspany, więc jedynym efektem wczesnego wstania jest dodatkowe kilka godzin wolnego czasu, na którego nadmiar nie narzekam :D

Serik
Gość
PostWysłany: 12-10-2009, 13:09   

Uuuufff... Mam psicę z powrotem, ponoć dlatego, że mama jednak uznała, że nie jest fajnie na działce bez psa. Ale nadal, kurka wodna, nie rozumiem podejścia :/ Kurczę, ja chyba jakaś inna jestem... :/
Powrót do góry
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-10-2009, 13:18   

Mrrrrry, marchwiaczek się udał. Wieki już nie jadłam :)

Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 12-10-2009, 13:39   

Serik - czemu nie jestem zdziwiona, że zabrali ją z powrotem? Tak sobie znienacka oddali, więc równie dobrze mogli tak sobie odebrać... Nie żebym takie podejście aprobowała, podłamałam się, czytając Twój post w zupie _^_

W temacie: bo pożyczyłam parę fajnych gierek, które już dawno miałam ochotę nadrobić. Mrrr. Szkoda tylko, że gry są tak czasożerne XD
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 12-10-2009, 20:13   

Bo kupiłem notesik, ładny, niebieski, i od dzisiaj będę prowadził spis wszystkich przeczytanych książek, wraz z wrażeniami po lekturze. Szkoda tylko, że wpadłem na to z 7 lat za późno...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 12-10-2009, 20:33   

Bo mam rosołek muahahaha mogę go jeść pałeczkami i udawać że to ramen :D

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 12-10-2009, 20:36   

Bo Król Lew, MMMRRRRRAWR :3

Prawdziwy bizon jest tylko jeden, brunet oczywiście, z ciemna karnacją i bródką i obowiązkowo blizną. Aczkolwiek tamtejszy Xellos też jest genialny. Ja to kocham, nie lubię, kocham! :D

Powrót do góry
Galnea Płeć:Kobieta
Wierna Imperialistka

PostWysłany: 12-10-2009, 20:53   

Zaliczyłam teorię z kończyny dolnej i perspektywy na ten tydzień znacznie się poprawiły. Do piątku zostały jeszcze tylko cztery kolokwia, więc dam radę.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź galerię autora

Numer Gadu-Gadu
2483333
Enevi Płeć:Kobieta
苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 12-10-2009, 21:35   

Bo dzisiejszy dzień był paskudnie męczący i padał deszcz, ale jakoś nie potrafię się ani złościć, ani smucić. W sumie to mruuuu. Brzuszek pełny.... ^____^

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 13-10-2009, 08:51   

Bo za oknem siedzą mi dwa fajne ptaszyska :D Pytanie tylko czy to przerośnięte sroki czy latające pingwiny?

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Morg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 13-10-2009, 10:25   

Skrócone lekcje zaowocowały wyjściem ze szkoły o 10. No i jutro wolne - yay, w końcu będę mógł dłużej pospać.

Numer Gadu-Gadu
8137449
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 13-10-2009, 12:51   

Bo po raz kolejny guglając bez przekonania "Warcraft 3 widescreen" dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak "preserve aspect ratio" w ustawieniach karty graficznej *___* Błogosławione niech będą czarne paski po bokach, znowu mogę grać w stare gry bez zgrzytania zębami <odstawia taniec Pataponów które skończyły level>.

Edit: Bo nowy House był jak zwykle świetny, a przez następny tydzień będę żywił się wyłącznie zupkami chińskimi :D

Strona 354 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 353, 354, 355 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi