Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 11-10-2009, 19:32
|
|
|
Bo pod koniec dnia pojawił się u mnie w pracy właściciel, który okazał się bardzo sympatycznym człowiekiem, a ostatnie 40 minut upłynęło na szukaniu w trzy osoby czegokolwiek do roboty, kiedy klientów już nie ma, za 10 minut zamykamy i absolutnie wszystko jest umyte, ale trzeba wyglądać na możliwie jak najbardziej zapracowanego. xD I choć nózki mi odpadają (zwłaszcza po wczorajszych 9 godzinach, które dzisiaj zaczęły wyłazić :D) to jestem bardzo zadowolonym człowiekiem. :D
Bo kiedy wracałem do domu jakieś 30% mijanych osób (a mijałem _dużo_ ludzi) trzymało w rękach aparaty fotograficzne bądź wyposażone w nie komórki, a najczęściej powtarzaną frazą było "Wow, look at that!" - co jak co, ale zachody słońca potrafią być tu naprawdę prześliczne, a dzisiejszy był naprawdę boski. A i tak po tych wszystkich widokach kiedy dotarłem na moją ulicę i zobaczyłem, jak wygląda widziany z niej horyzont to aż przystanąłem z wrażenia.
Bo moja radość sprzed kilku dni ciągle trwa i niniejszym empirycznie stwierdzam, że faktycznie nie była to wyłącznie chwilowa poprawa nastroju - kiedy coś się za człowiekiem wlecze przez kilka miesięcy to trudno nie podchodzić do ostatecznego rozwiązania problemu z odrobinką sceptycyzmu, ale tym razem okazał się on na wyrost. Mry :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-10-2009, 20:35
|
|
|
Bo nie ma to jak szklanka abstynenckiego mleczka. A yuri... yuri wyszło przypadkiem... |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-10-2009, 20:43
|
|
|
Bo idę spać! Po prawie 35 godzinach wydzwaniania, spisywania, sprawdza statystyk i podobnych drażniących pierdołach skończyłem swoją robotę w terminie metodą studencką. Dziękuję, idę zapaść w letarg ;p |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

|
Wysłany: 12-10-2009, 09:23
|
|
|
I'm just awesome. Obudziłem się o 8, błyskawicznie umyłem i ubrałem, spakowałem (wszystkie zasilacze itd. itp.), po czym coś mnie tknęło i zerknąłem na plan - tak, w poniedziałki mam na 13.15, to we wtorki mam na 9.15 xDDD Powodem dla którego ten post ląduje w życiu jest to, że o dziwo jestem całkiem wyspany, więc jedynym efektem wczesnego wstania jest dodatkowe kilka godzin wolnego czasu, na którego nadmiar nie narzekam :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Serik
Gość
|
Wysłany: 12-10-2009, 13:09
|
|
|
Uuuufff... Mam psicę z powrotem, ponoć dlatego, że mama jednak uznała, że nie jest fajnie na działce bez psa. Ale nadal, kurka wodna, nie rozumiem podejścia :/ Kurczę, ja chyba jakaś inna jestem... :/ |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 12-10-2009, 13:18
|
|
|
Mrrrrry, marchwiaczek się udał. Wieki już nie jadłam :) |
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-10-2009, 13:39
|
|
|
Serik - czemu nie jestem zdziwiona, że zabrali ją z powrotem? Tak sobie znienacka oddali, więc równie dobrze mogli tak sobie odebrać... Nie żebym takie podejście aprobowała, podłamałam się, czytając Twój post w zupie _^_
W temacie: bo pożyczyłam parę fajnych gierek, które już dawno miałam ochotę nadrobić. Mrrr. Szkoda tylko, że gry są tak czasożerne XD |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-10-2009, 20:13
|
|
|
Bo kupiłem notesik, ładny, niebieski, i od dzisiaj będę prowadził spis wszystkich przeczytanych książek, wraz z wrażeniami po lekturze. Szkoda tylko, że wpadłem na to z 7 lat za późno... |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-10-2009, 20:33
|
|
|
Bo mam rosołek muahahaha mogę go jeść pałeczkami i udawać że to ramen :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 12-10-2009, 20:36
|
|
|
Bo Król Lew, MMMRRRRRAWR :3
Prawdziwy bizon jest tylko jeden, brunet oczywiście, z ciemna karnacją i bródką i obowiązkowo blizną. Aczkolwiek tamtejszy Xellos też jest genialny. Ja to kocham, nie lubię, kocham! :D |
|
 |
Galnea 
Wierna Imperialistka
|
Wysłany: 12-10-2009, 20:53
|
|
|
Zaliczyłam teorię z kończyny dolnej i perspektywy na ten tydzień znacznie się poprawiły. Do piątku zostały jeszcze tylko cztery kolokwia, więc dam radę. |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

|
Wysłany: 12-10-2009, 21:35
|
|
|
Bo dzisiejszy dzień był paskudnie męczący i padał deszcz, ale jakoś nie potrafię się ani złościć, ani smucić. W sumie to mruuuu. Brzuszek pełny.... ^____^ |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 13-10-2009, 08:51
|
|
|
Bo za oknem siedzą mi dwa fajne ptaszyska :D Pytanie tylko czy to przerośnięte sroki czy latające pingwiny? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 13-10-2009, 10:25
|
|
|
Skrócone lekcje zaowocowały wyjściem ze szkoły o 10. No i jutro wolne - yay, w końcu będę mógł dłużej pospać. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

|
Wysłany: 13-10-2009, 12:51
|
|
|
Bo po raz kolejny guglając bez przekonania "Warcraft 3 widescreen" dowiedziałem się, że istnieje coś takiego jak "preserve aspect ratio" w ustawieniach karty graficznej *___* Błogosławione niech będą czarne paski po bokach, znowu mogę grać w stare gry bez zgrzytania zębami <odstawia taniec Pataponów które skończyły level>.
Edit: Bo nowy House był jak zwykle świetny, a przez następny tydzień będę żywił się wyłącznie zupkami chińskimi :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|