Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-12-2009, 19:06
|
|
|
Bo przeżyłam catharsis na fakultetach z polskiego. Tematem były te nieszczęsne tegoroczne nagrody Nike które musieliśmy czytać. "Fabryka muchołapek" przeszła spokojnie, ale okazało się, że nikt nie przeczytał "Bambino". Na szczęście to była twórcza grupa i w rezultacie klasa została uraczona historią o dziewczynie, która zakochała się w lodziarzu imieniem Zbigniew (totalnie niezgodną z fabułą, ale kto by się tym przejmował). Potem natomiast spowiadałam się z tego "Pałacu Ostrogskich" i po opowiedzeniu fabuły poczułam się lepiej i cała żółć ze mnie wypłynęła. I chyba poprawiłam humor paru osobom, bo fabuła była tak dziwna, że wywołała powszechną wesołość. Zakończyliśmy natomiast zwycięzcą, czyli jedynym tomikiem wierszy w konkursie. Jednak po tych wszystkich dziwnościach nie miały już one takiego impaktu (choć i tak wywiązała się dyskusja o nazewnictwie pewnej części męskiego ciała).
Podsumowując, te fakultety niewiele mi dały, ale zdecydowanie poprawiły mi humor. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-12-2009, 23:14
|
|
|
Bo komp!!! Nowiutki, wypasiony, gotycki i tru, cichy jak myszka i działający jak należy *_______* |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-12-2009, 08:38
|
|
|
Słońce!
To niesamowite, ale w promieniach świtu nawet pasklufne warszawskie wieżowce wyglądają ładnie jak na obrazku. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 03-12-2009, 08:46
|
|
|
Bo się budzę ze świadomością że dziś na 12.00, a po tem odbieram trzy SMSy że wykładowca wziął urlop i mam na 17.00! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 03-12-2009, 08:52
|
|
|
A częściowo w związku z powyższymi wczesnoporannymi postami - projekt "wstań przed ósmą" uważam za udany. Zgodnie z przewidywaniami pomimo późnego pójścia spać jestem wypoczęty i pełen energii, co dobrze rokuje na cały dzień. ^_^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 03-12-2009, 13:34
|
|
|
Bo psp w ramach mikołajek.
O tak >] |
|
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-12-2009, 13:55
|
|
|
PSP fajne jest...
Pata, pata, pata, PON! XD |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 03-12-2009, 16:36
|
|
|
Bo można pograć w Cabala przy fajnej muzyczce.
Sm00k a przyślij mi je do domuuu <płacze T.T> na premierę KH Bright by Sleep... |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-12-2009, 20:13
|
|
|
Bo co prawda za zmiany hormonalne powinnam zabijać i w ogóle wszyscy zainteresowani kontaktami ze mną powinni podziękować Nanami za to, że jeszcze żyję, ale i tak napiszę w życiu bo jeden odcinek a tyyyyle radości "Dr Sheldon Cooper for the win!" Rrrrany, uwielbiam tego faceta, jest EPICKI.
Poza tym nie masz to jak przemiłe popołudnie/wieczór w przemiłym towarzystwie :3 I wtedy nawet przejedzenie wydaje się przyjemnością. |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-12-2009, 20:55
|
|
|
Bo bo bo... bo w ogóle! Tyle cudownych rzeczy w ciągu paru dni! Bo *chamska chwalipięta mode on* 5 z rachunkowości, które zostało dzisiaj oficjalnie potwierdzone~~ mru, w końcu to jakiś sukces! Bo perfumy Calvina Kleina *o* bo lodowisko! Bo znajomi! Bo album U2! Bo kino i prześmieszna komedia katastroficzna '2012'! Bo ty~yyyyyle naprawdę cudownych życzonek, kocham Was wsyskich!...
Bo jutro dostanę najlepszy prezent na urodziny, nie mogę się doczekać! I wcale tym razem nie mówię o Deserze, Deser nie dorównuje Podesernikowi, stanowczo nie. Mru i wyszczerz :>
Bo wykrzykniki są w tych dniach bardzo na miejscu! |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 04-12-2009, 00:55
|
|
|
Bo wieczór spędzony nad książką od historii to pożytecznie spędzony wieczór, i dał mi dużo wewnętrznej satysfakcji. Trzeba w końcu kopnąć w tyłek swojego wewnętrznego lenia i wysłać go na długi urlop, aż do maja. Potem przyjmę go z powrotem z otwartymi ramionami. Tak, teraz mogę iść spać ze świadomością, że jestem trochę bardziej mądra. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-12-2009, 13:29
|
|
|
Bo cieszy mnie to, że najwyraźniej posiadam strusi żołądek. Myślałam, że wczorajszy dzień skończy się co najmniej źle. Tymczasem... nic. Zero. Żadnej reakcji. Jestem zafascynowana ile mój żołądek jest w stanie znieść w okresie stresu i mam nadzieję go przez najbliższy weekend wypróbować.
Bo -5 z biochemii, kompletnie niezasłużone, ale biorąc pod uwagę, że pisałam kolokwium tydzień temu jestem pełna podziwu dla samej siebie. |
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 04-12-2009, 17:35
|
|
|
Bo się zakochał z wzajemnością :D
Bo Mitrhil Blade :D
Bo w ogóle świat jest piękny, a jak ktoś mi powie, że tak nie jest, to dostanie z w/w mitrhil Bladea :D |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-12-2009, 01:56
|
|
|
Bo zdycham, ale dzielnie zrobiłem wszystkie zadania domowe na ten przyszły tydzień - tłumaczenie, podpisanie znaków w tekście i gramatykę. Do tego sprawdziłem koleżance pracę na angielski.
Ten post wylądowałby w "nie pasowało", chociażby dlatego, że jutro nie odeśpię bo o 10 przychodzi jednoosobowa ekipa remontowa, ale nie chcę pisać posta pod postem, a jednak bliżej mu do "życia" niż "zupy". |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:33
|
|
|
Małysz dzisiaj wskoczył na pudło. Zajął w zawodach 3 miejsce. Skakał bardzo ładnie w trudnych warunkach - Bravo! |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|