Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 08-12-2009, 17:33
|
|
|
Bo dostałem od "kogoś" GG :D |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 08-12-2009, 17:47
|
|
|
Bo dzięki temu, że dziś na wf-ie miał być mecz, ale ja nie wiem gdzie ani kiedy, inni też nie, a do tego wf-ista nie odbiera telefonów, wszystkie panie stwierdziły że mają to głęboko gdzieś i poszłyśmy do domu. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

|
Wysłany: 08-12-2009, 18:41
|
|
|
Bo ta "Osoba" mnie lubi :DDD
LIFE IS HARD, BUT BEATYFULLLL...!!!!! |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-12-2009, 18:45
|
|
|
O, ja mam przecież jeszcze Michałki! Tak właśnie miałam ochotę na coś słodkiego. I zostałam pochwalona za stronę merytoryczną moich wypocin, powiedziano mi, że widać, iż rzecz przemyślałam. Khy. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 08-12-2009, 22:28
|
|
|
Bo wykonywanie fumikomi na Kendo poszło mi dzisiaj wyjątkowo dobrze. Gdybym tylko jeszcze nauczył się rozluźniać ramiona przy cięciu. Ale jestem bardzo zadowolony z dzisiejszego treningu ^^ :D. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 08-12-2009, 22:56
|
|
|
Melmothia napisał/a: | O, ja mam przecież jeszcze Michałki! |
Bu, a mi pazerna rodzina wszystkie wyjadła.
Bo jutro wolne~ Perspektywa przepadającego francuskiego jest piękna, poza tym przy odrobinie szczęścia może uda mi się wyspać i będę mogła cały dzień poświęcić na naukę nieszczęsnej historii. |
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 09-12-2009, 10:21
|
|
|
Od zmiany pokoju wreszcie mam w pracy muzykę którą przyjemnie słuchać! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-12-2009, 18:06
|
|
|
Bo mam dziwne wrażenie, że zaraz pęknie mi głowa, boli mnie do tego stopnia, że nie wiem jak się nazywam. Bo mnie bolą upiornie nogi, nie nawet nie od łażenia ale od obcasów. A własnie, to że zgubiłam drugiego fleka powinno iśc do zupy, ale nie chce mi się pisać dla jednego fleka w zupie. W każdym razie boli mnie upiornie łepek, ale daj Boże żeby każdy dzień był taki jak dzisiaj. Przypomniały mi się urocze spokojne dni września, mrrr. Poza tym widziałam niesamowitego faceta - Akira z Edenu jak żywy. Nie mogłam się przestać w niego wgapiać, podobieństwo było uderzające, z tym że pan się nie uśmiechnął więc nie wiem na ile był naprawdę podobny. Bo jak wiemy urok Akiry tkwił w uśmiechu... Zresztą nie masz to jak długi spacerk po mieście po długim spacerze z psem. Załatwiłam półtora spraw z tego co miałam załatwić ale dzień nie był stracony. Wiwat samotne pałętanie się tam i z powrotem po ulicach~ Zwłaszcza przy takiej pięknej pogodzie (mgła, mżawka, mrok i w ogóle). |
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 09-12-2009, 22:41
|
|
|
Bo maszerowanie z mapką w łapce. Bo zwiewające Michałki. I konsumowanie Michałków. Bo mruczący Zygmunt Zdzisław i dzikie wizje. Bo dłuuugie wieczorne (i nie tylko) spacerki i ploty. Bo miasto nocą, tuż przed Bożym Narodzeniem. Bo obiadki na mieście. Bo wieczorowe seanse filmowe. Bo kowboje-pedały, Johnny Depp i takie tam przeróżne filmy. Bo wieczorne polowanie na gnomy. Bo cudowne parę dni, które pomogło mi naładować pozytywnie nanamisiowe akumulatorki :>
Mrrruczę. Pomimo małych odcisków i ogólnego padnięcia po podróżowaniu tu i tam pociągami, minibusami i takimi tam. I szok, coś czego się nie spodziewałam.
No, ale wszystko co dobre, kiedyś się kończy! Jednakże... jeszcze tylko 3 tygodnie, więc nie ma co się smucić, choć tęskno~ |
|
|
|
|
 |
Yuna 
Dziecko ze schowka

|
Wysłany: 09-12-2009, 22:44
|
|
|
Bo mam dwie nowe książki ("Życie. Po prostu" - czyli rzecz o Edelmanie i "Dzienniki" Kisielewskiego). ^^ Bo idę do fryzjera i będę fioletowa. xD Coś z cyklu: małe rzeczy, a cieszą. :) |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-12-2009, 23:20
|
|
|
Bo zwiewający Doktor Spryciarz, który wyniuchał niebezpieczeństwo i magicznie przewidział chorobę także na przyszły tydzień, pff. Bo sobie ostatnio burżujsko pojadłam, porobiłam zakupy, a przy okazji spędziłam cudnie czas. No i moje ukochane miasto nocą...
Bo prezeeeenty! Wymiziany tomik Tsubasy i różowe skarpeteczki, mru~ i oczywiście jeżyk, który już zrobił się popularny. Dziękuuuuję :3
I to były krasnale. KRASNALE.
Jeszcze tylko 3 tygodnie... |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 10-12-2009, 00:07
|
|
|
Dobra znienawidziłam Photoshopa na długie miesiące, ale damn, WARTO BYŁO. |
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2009, 00:30
|
|
|
Bo czasami jak idzie to idzie ;-) |
|
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 11-12-2009, 22:08
|
|
|
Ostatnie dwa tygodnie były kosmiczne, jeżeli chodzi o ilość rzeczy do zrobienia, ale opłacało się. Wszystko poszło dobrze, najgorętszy okres został zakończony, nareszcie spokój i odliczanie do świąt :) |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|