Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-02-2010, 17:59
|
|
|
Bo próbny zawodowy praktyczny egzamin, który polegał na zaprojektowaniu odnowienia lasu zaliczony na 97/100 pkt, jestem obrzydliwym, chrzanionym geniuszem. I leniem, ale to tak na uboczu.
No i ogólnie bardzo zabawny dzień, dużo śmiacia się. A, i oglądajcie najbliższym czasie TVN 24, moja ZŁA OHYDNA NIEDOBRA NAJGORSZA WYKORZYSTUJĄCA UCZNIÓW szkoła będzie. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 11-02-2010, 09:37
|
|
|
Slova, gratulacje wyniku, egzaminy zawodowe ponoć wcale łatwe nie są : )
Tylko tak dalej. |
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-02-2010, 18:24
|
|
|
Bo goście wrąbali już 12 pączków mojej własnej roboty ;> |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-02-2010, 00:08
|
|
|
Bo wyprzedaż plakatów, w związku z którą ilość gigantycznych luster w moim pokoju zmalała z trzech do dwóch, a ze ścian teraz łypią na mnie Bękarty Wojny, Król Leonidas i Random Pani z Kataną i Tatuażem. Buhaha. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-02-2010, 00:47
|
|
|
Bo jest cudowny!
Szybciutki, z fajerwerkami i ogroooooomnym monitorem, na którym mieści mi się tyle rzeczy, że sama nie wiem na co patrzeć :D Prawie wszystko poinstalowane, trzeba jeszcze zrobić porządek w tym potwornym bałaganie w dokumentach i innych takich na starym kompie i przeprowadzka skończona.
I bo fazowo jest mieć odpalone dwa komputery na raz i ciągle mylić myszki i klawiatury :D
W ogóle to był dobry dzień, o. |
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-02-2010, 11:20
|
|
|
Bo sprawdzian z historii napisany. Co prawda całkowicie położyłam zadanie, w którym trzeba było rozpoznać postać po portrecie. Pomyliłam Roweckiego z Bierutem, Komorowskiego z Roweckim i Śmigłego-Rydza z Sikorskim, ale wisi mi to. Kto musi wiedzieć jak wyglądali dawno zmarli faceci! A ja nie mam pamięci do twarzy.
I dzisiaj zaczynają się ferie! Hurrra! Jeszcze tylko polski, ale omawianie "Medalionu" to bułka z masłem, a trochę Baczyńskiego też mi nie zaszkodzi.
I dostarczę literaturę młodzieżową douczającej mnie polonistce. Khehe. Jak ja lubię propagować Pratchetta wśród ludzi. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 12-02-2010, 17:00
|
|
|
Bo w końcu mam ferie! Sesja z głowy i teraz idę intensywnie popracować nad odpoczynkiem. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 12-02-2010, 19:25
|
|
|
Bo... ferie! Wprawdzie cały wolny czas zamierzam przeznaczyć na naukę, ale przynajmniej odeśpię co nieco.
Bo nowy, jak zwykle epicki odcinek DRRR!! Bateryjki na jutro naładowane pozytywną energią.
Bo niedługo znowu będę fioletowa, buhaha :3 |
|
|
|
|
 |
Piotrek 
Nikt niezwykły

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-02-2010, 20:26
|
|
|
Bo ZIO!
O 3 w nocy otwarcie, za 22h pierwszy konkurs skoków na K-95 a mi już serce wali i czuję ciarki. Kocham tę niepewność i napięcie. Coś czuję, że się nie wyśpię.
Po złoto, po medal... |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-02-2010, 09:22
|
|
|
Bo znowu przytyłam 3kg! W prawie dwa miesiące, jestem z siebie dumna! |
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-02-2010, 10:55
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo znowu przytyłam 3kg! |
Po prostu twoje ciałko robi zapasy na zime. To jest przecież naturalne.
Bo leć Adam leć! |
|
|
|
|
 |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 13-02-2010, 11:59
|
|
|
Kurcze, też bym chciał, a tym czasem spodnie coraz luźniejsze. Mam BMI 22,3, ale jednak moja waga jest śmieszna, jak na faceta w tym wieku... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-02-2010, 12:23
|
|
|
Slova, BMI 17,8 przy 182 cm wzrostu i normalnym odżywianiu się, nie mów mi o śmiesznej wadze ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 13-02-2010, 12:41
|
|
|
Bo pokaz Kendo o 14:00 na Konwencie Kultury Japońskiej (M&A też) we Wrocławiu w Gimnazjum 13. Jej, darmowe wejście na całość :D. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 13-02-2010, 13:18
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo znowu przytyłam 3kg! W prawie dwa miesiące, jestem z siebie dumna! |
Kurczę, też bym chciała się pochwalić takim wynikiem! Zdradzisz mi Salva tajemnicę swojego sukcesu na przytycie? :>
Bo szykuje mi się dzisiaj przyjemny, babski wieczór. A za tydzień babski wypad do potęgi szóstej - zapowiadają się przyjemne ferie. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|