FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Status: offline

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 02-03-2010, 21:00   

Bo jestem szczęśliwą posiadaczką następujących dodatków do Carcassonne: "Kupcy i Budowniczowie", "Rzeka II" i "Karczmy i Katedry".

Numer Gadu-Gadu
9343376
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 02-03-2010, 21:28   

Bo zaliczyłam koło z mikrobiologii. Ale jak barwiłam te bakterie to myślałam, że potłukę probówki. Tak mi się ręce trzęsły:)

Velg Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 02-03-2010, 21:48   

Bo tak!

Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 03-03-2010, 18:07   

Bo łiii! Najpierw inteligentna rozmowa o ziewonach i hobbitach na ćwiczeniach, potem pizza, następnie wykład "szanowanego" pana profesora, na który przyszło w sumie czterech studentów i drugi, na którym studentów było więcej ale zabrakło wykładowcy. Zakończyło się to fakultetem z przeuroczym doktorkiem-piorunem kulistym, który w ramach pominiętej pięciominutowej przerwy, wypuścił nas dwadzieścia minut wcześniej. Żyć nie umierać.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 03-03-2010, 18:25   

Bo pan w sklepie zoologicznym, który na prośbę o pokazanie innych klatek powiedział, że co tam waga, chłopa zagonię. Na odpowiedź że, well niestety chłopa nie ma oburzył się bardzo teatralnie i zapowietrzył, że jak to nie ma. Tonem takim, że gdybym chwilowo nie była zainteresowana bardziej kupnem klatki pewnie zareagowałabym czymś w rodzaju matrymonialnej propozycji. Pan był wysokim dłuuuugowłosym bladynem z dredami do pasa. :3

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Ponury Płeć:Mężczyzna
Grim Greetings

PostWysłany: 03-03-2010, 19:11   

Przyszło wreszcie długo oczekiwane wydanie kolekcjonerskie Last Exile ^^

Muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony. Samo anime uwielbiam i rozpiera mnie radość i duma z posiadania oryginału. Przyznam się że to moje pierwsze kupione anime, ale widzę że kolekcja będzie się powiększać.
Co do dodatków, są zadowalającej jakości, pocztówki są świetne, artbooki choć małe są ładne. Mogę mieć małe pretensje co do plakatu A3, na zagięciu się trochę przytarło i trochę to brzydko wygląda na środku plakatu. Z pewnością zawiodły mnie szachy. Cóż, miałem pewnie zbyt duże oczekiwania, jako że lubię szachy, ale one są miniaturowe. Można w nie grać pęsetą. A już miałem Loka zapraszać na partyjkę ;p przynajmniej będą dobrze wyglądać na półce.
Co do tłumaczenia na razie nie mogę nic powiedzieć bo jeszcze nie rozpakowałem samych płyt. Zrobię to jutro.

Nie mam pojęcia czy było to wartę tych pieniędzy, pewnie nie, lecz jestem uradowany. Ładny sobie prezent zrobiłem.

Na koniec dodam że przyprawiło mnie o niemałego banana na twarzy odkrycie na spodniej stronie pudełka loga Tanuki.pl oraz fragmentu "Fascynująca i wciągająca opowieść o obcym świecie. Pozycja obowiązkowo do obejrzenia! Avellana - tanuki.pl". Klasa ;]

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6705894
Mara Płeć:Kobieta
High

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
PostWysłany: 04-03-2010, 01:06   

Może większość dzisiejszych kreskówek to klapa, ale niektóre poprawiają człowiekowi humor^^

Numer Gadu-Gadu
5928978
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 04-03-2010, 22:14   

Bo pierwsza lekcja japońskiego była.......:D:D:D:D

Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 04-03-2010, 22:47   

Bo indygo mnie uratowało, kiedy już myślałam, że nie jestem w stanie wpaść na nic inteligentnego^__^

edit:
Temat został zaakceptowany, Dżordze sparowane, a ja mam weekend i w dodatku niedługo odbieram sjostrę z dworca. Żyć nie umierać:3

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 05-03-2010, 19:32   

Dobry piątek jest dobry.
Byłam dzisiaj w kinie po dłuższej przerwie. Ghostwriter to naprawdę dobry film, autentycznie zaczynam lubić Ewana McGregora (mimo że tym razem wybitnie przypominał Arthura Weasleya. I ah, jakże od niego ZIONIE szkockim pochodzeniem). Polecam, ma swój niesamowity klimat i trzyma w napięciu. Co jak co, ale Polański na reżyserowaniu po prostu się zna.
I koniecznie muszę dorwać OSTa.

Poza tym kocham moją siostrę i jej idealne wyczucie czasu (spoiler co do końcówki filmu).

Spoiler: pokaż / ukryj
"I co on teraz z tym zrobi? Zginie? Hahah---..." *JEBUT samochodem* "---haaa...."

Swoją drogą wyniuchałam dziurę fabularną w tym nieco dziwnym zakończeniu, ale sama ostatnia scena była po prostu ładna. A, i dodatkowy plus należy się za nienazwanie głównego bohatera, co zauważyłam dopiero przy napisach końcowych. Świetne.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 05-03-2010, 20:49   

Bo kolejnych kilka książek, bo znowu wstęp by pani Goodall. Bo dobre popołudnie w przemiłym towarzystwie ostatnio mi bardzo wyraźnie pozytywnie wpływa na nastrój. Bo kolejne Kimi ni, najcieplejszy odcinek ever. I nawet pani Musierowicz musiała na moment ustąpić miejsca. Może jednak dam wyżej niż 8 tej serii...

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 05-03-2010, 21:35   

Bo mi się rodzina powiększyła - Mio wzbogaciła się o wzmacniacz. Wzmacniacze w naszym klanie pozostają bezimienne, ale nie zmienia to faktu, że dopiero przy nim Mio może pokazać, na co ją stać :3 A poza tym okazało się, że ten boski skórzany pas (bo paskiem to tego nazwać się już nie da) do basu nie był taki drogi jak mi się wydawało. A nie dość, że ceny sprzętu muzycznego są w Wielkiej Brytanii ogólnie niskie w porównaniu z Polską, to okazuje się, że ten sklep w którym się zaopatruję ma ceny, których na razie nie udało mi się przebić googlając po sklepach internetowych.

Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 06-03-2010, 14:29   

Bo byłam dziś na wystawie kotów rasowy i wszystkie były takie śliczne. Moim absolutnym faworytem został 3,5 miesięczny pers. Choć te koty raczej mi się nie podobają, bo wyglądają jakby coś im pysk zgniotło, to ten był tak uroczo nieporadny, że dla mnie pokonał całą resztę tych main coon'ów, ragdollii itp. Po prostu kfiiiik....

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 06-03-2010, 15:52   

Bo Kaśka poszła w świat. Muah, jeszcze tylko wypchnąć George'a oraz Ruby i będzie dobrze~

Powrót do góry
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 06-03-2010, 21:41   

Bo występ na Festiwalu Szekspirowskim w Chatce Żaka mam z głowy, nawet nic nie popsułem, i się nie myliłem (dobra, raz się zająknąłem), a w porównaniu do występów innych szkół nasz został przyjęty całkiem owacyjnie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 397 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 396, 397, 398 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi