Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 10-07-2010, 12:03
|
|
|
Bravo Norbi, dobrych wiadomości nigdy dość! :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 10-07-2010, 12:49
|
|
|
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych ;D
Ja dzisiaj miałam egz ustny z angola. Miałam przygotować speech'e na 2 wybrane tematy i o jednym opowiadać. Na szczęście trafiła mi się najlepsza i najsympatyczniejsza komisja pod słońcem i skończyło się na tym, że opowiedziałam o swoich planach na przyszłość i dlaczego tak bardzo chciałabym w Australii mieszkać i jak smakuje kangur ;D Trochę byków narobiłam, ale powinnam zaliczyć ;3 |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-07-2010, 16:33
|
|
|
Bo roślinki światłożądne mogą bez przeszkód wygrzewać się na przyjemnym słoneczku.
A MRUUUU... |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-07-2010, 10:08
|
|
|
Bo mam na sobie (no, na samych plecach, dalej nie liczyłam) ponad 60 ugryzień komarzych. Jestem w ciapki. Ale damn, warto było i będzie powtórka :3 Tzn mam szczerą nadzieję, że z ugryzień jednak powtórki nie będzie...
A w ogóle MCLO, bój się, jak Cię dorwę na żywo to zmolestuję i to intensywnie xD |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-07-2010, 13:08
|
|
|
Łoooł, gratulacje, Krwinka~!
Bo żelki. om nom nom. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-07-2010, 14:52
|
|
|
"Jak pociąć ser na osiem kawałków przy pomocy jak najmniejszej ilości cięć?" ...czyli witaj pokręcona Uminekowa logiko! Wreszcie pojawiło się tłumaczenie do szóstej części! I pewna miła osoba na bieżąco dodaje kolejne wideo z niej (i nawet już mi nie przeszkadza, że audio jest nieco zryte)! A tak się bałam, że nie zdążą z tłumaczeniem przed moim wyjazdem. Życie jest piękne. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
PROmyk 
Betonowe Koło Ratunkowe

|
Wysłany: 11-07-2010, 15:36
|
|
|
A ja jutro mam urodziny :) i jak to miło oczwywiście idę do pracy na 16h :) życie jest piękne :D |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-07-2010, 18:34
|
|
|
Bo Ecchicon. Bo Jenoty, nieliczne, ale jednak się pojawiły. Bo spotakłem masę starych i mniej starych znajomych. Bo ciąglę potrafię robić panele. Bo znowu zwiozłem kilka mangi anime do obejrzenia i porecenzowania. To były trzy bardzo udane dni. |
|
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-07-2010, 20:15
|
|
|
Zimne piwo i niedługo mecz finałowy po ciężkim dniu pracy przy 35 stopniach w cieniu. Czego chcieć więcej. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 12-07-2010, 11:17
|
|
|
Ja... przeniosłem... mieszkanie... tymi ręcyma... i tamtą Hondą... i mam przez to kaca oprócz bólu głowy. XD
Transfer mieszkań zrobiony! Wszystko mnie boli, jestem zmęczony i niewyspany, ale rozruszałem się bardzo porządnie i samochód też odżył, buhaha. :D |
|
|
|
|
 |
Velg 

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-07-2010, 13:47
|
|
|
Key, max punktów na matematyce i informatyce UW oraz pozycje na listach: 11 na matematyce i 15 na informatyce.
Teraz tylko składać papiery na JSIM :) |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 13-07-2010, 08:36
|
|
|
Sieć is back! Buahaha! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-07-2010, 10:07
|
|
|
Bo udało mi się umówić spotkanie poza biurem, i legalnie wyjdę z tej smażalni. Jak już się smażyć, to lepiej na powietrzu... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 13-07-2010, 13:07
|
|
|
Bo deszcz! :D Pewnie wkrótce minie, ale i tak fajnie, choć przez moment jest chłodniej :) . I jest powietrze! |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-07-2010, 13:32
|
|
|
Spotykanie się z klonem moshi skrzyżowanym z ouranową Haruhi jest... naprawdę ciekawym przeżyciem. Od razu i na dzień dobry osoba dostała potężny kredyt sympatii i z tego co widzę to całkiem słusznie.
Bo 10-miesięczny devon rex do mojego własnego prywatnego użytku, wściekle towarzyskie zwierzę. Podrapało mnie dzisiaj, ale i tak jest piękny, od jutra zacznę go szkolić, zobaczymy co mi z tego wyjdzie.\
A poza tym, odtłuszczanie i nareszcie wzięcie się za siebie dobrze mi robi. Jamnikowi też. |
|
 |
|