Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-07-2010, 14:32
|
|
|
Cytat: | Może głoszę herezje, ale po tych kilku przesmętnych dniach, ciągłego deszczu, półmroku, z radością witam słońce! |
W Wawie jeszcze go nie ma, ale również przywitam je z radością! |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 29-07-2010, 15:06
|
|
|
Z racji kataru dołączam się - słońce! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-07-2010, 18:14
|
|
|
Muahahaha. Nie ma to jak zacząć wyjście od dvd za dyszkę.
Kto sie pisze na seans Herkulesa na zlocie? :3 |
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 30-07-2010, 17:32
|
|
|
Bo jestem już przyjęta na staż! I co piękne, po stażu dają są duże szanse, że zostanę przyjęta tam do pracy! :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-07-2010, 19:49
|
|
|
Ha! Bo złoty medal Lewandowskiego w biegu na 800 metrów. |
|
|
|
|
 |
Potwór Latacz 
Czajnik w Mroku

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 31-07-2010, 20:05
|
|
|
Bo dojechałem w Bieszczady, pogoda ładna mimo ze nie zapowiadało się żadną miarą. Mam nawet Internet! Co prawda jak wysyłam posty to muszę trzymać laptopa za oknem ale jak jest za darmo to nie narzekam : ).
Bo jutro w góóryyy!!! |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 01-08-2010, 15:54
|
|
|
Nareszcie kupiłem sobie słuchawki. Są dobre, chociaż mogłem jednak odżałować dychę więcej na lepszy model. Z drugiej strony te nie zakrywają całkowicie uszu, więc są ok. :D
Poza tym czas na reaktywację zmywarki.
EDIT: Słuchawki są tak dobre, że słychać chrypkę u wokalistki Sade *___*. A zmywarka lata, gada, ogólnie działa i nie chcę widzieć zacieków na naczyniach. :D |
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-08-2010, 20:57
|
|
|
Bo złoty medal Małachowskiego w rzucie dyskiem! |
|
|
|
|
 |
lunarna 

Dołączyła: 22 Lip 2010 Skąd: Częstochowa Sincity Status: offline
|
Wysłany: 01-08-2010, 22:40
|
|
|
Byłam z rodzicami w Łodzi, gdzie złapałam paskudną gumę. Wszystkie wulkanizatorki pozamykane po 18 w niedzielę. Pierwsza stacja- kompresor zepsuty, nie ma nawet czym dopompować zepsutego koła. W drodze do drugiej stacji widzimy ogromny napis- WULKANIZACJA. Facet zwykle nie pracuje w niedzielę, ale akurat przyjechał sobie robić grilla z rodziną...
I szczęśliwie w domu :) Już nigdy więcej Łodzi >:( |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 01-08-2010, 22:50
|
|
|
Piłka czy alkohol po ciężkim dniu pracy, a zarazem zaojczym tygodniu. Jutro też do pracy.
Piłka, ale stałem na bramce i podawał sobie do kolegów. Skutkiem czego są 2 asysty. Jakoś tak wyszło, że dwa razy wyszedłem z bramki przejełem piłkę. Odziwo miałem siły na 2 przyspieszenia czego skutkiem były dwie bramki. Puściłem jedną bramkę, bo trzymalem linię obrony odpowiednio ciasno i wychodziłem przechwytując piłki tworząc kontrataki dla drużyny. Po meczu koledze zachciało się zagrać lobby, ale do jednej bramki. Inni koledzy chcieli pójść na wódę, alew swoim stylu podkręciłem piłkę i prawie w okienko weszło i do domu,a jutro kolejny dzień się pomęcze, lecz od soboty bede miał lajcik. Dużo wolnego i ludzkie godziny. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 02-08-2010, 06:44
|
|
|
ok, w sumie gdyby nie stan zmęczenia pewnie poszło by gdzie indziej, ale co tam. Uwaga:
KOCHAM IC sp. z o. o.! Kocham ich TLK! Jestem wielką fanką trasy Trójmiasto-Zakopane/Bielsko!
moja obserwacje:
gdyby nie szorty i przeważnie męska obsługa pociągu nie miałabym szansy się do niego zmieścić najpierw w Działdowie, gdzie dosiadałam, potem w Częstochowie gdzie dowiedziałam się że mój przedział i mój toaletowy przedsionek jadą do Krakowa nie Katowic ;]
cykliści z zabłoconymi rowerami są uroczy jak usiłują mówić po polsku będąc ślązokami z krwi i kości [a przynajmniej języka]
małe dzieci powinny być kneblowane na czas podróży
na tej trasie nie może nie być zabawnie!
Padam na pysk, przede mną jeszcze jakieś 4h snu na odespanie. Polecam IC, szczerze:) [a czy ktoś wie jak wygląda możliwość zwracania niewykorzystanych biletów? bo mam. ;D] |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-08-2010, 07:48
|
|
|
O ile niewykorzystany oznacza taki bez podpisu/stempelka z kasownika, to idziesz do kasy i oddajesz. Kwota zwrotu jest pewnie mniejsza o jakąś opłatę manipulacyjną, ale co tam - bywa. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-08-2010, 14:59
|
|
|
Dostałem przed chwilą podziękowania za fava na Deviantarcie, którego wystawiłem, bagatela, w listopadzie...2007. |
|
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-08-2010, 16:42
|
|
|
Bo basen, a na basenie promocja przez cały sierpień. Mrrr, pływam ile chcę, a płacę za godzinkę XD |
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-08-2010, 16:46
|
|
|
Cytat: | Bo basen, a na basenie promocja przez cały sierpień. Mrrr, pływam ile chcę, a płacę za godzinkę XD
|
Tak na marginesie to umiesz pływać na plecach? A jeśli tak to, czy Ci wtedy zmysł orientacji nie szwankuje?;p.
Bo urlop. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|