Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 14:37
|
|
|
Bo żyję.
Egzamin ustny DSD I można uznać za zakończony. Jak zwykle dochodzę do tego samego wniosku, do którego dochodzi się po każdym egzaminie - najgorszy był stres PRZED, sam egzamin to był pikuś... Obie nauczycielki podchodziły do sprawy bardzo miło, pytania zadawały konkretne... A i plus był taki, że naprawdę wiedziałam o czym mówię ^^V Przy okazji zrobiłam reklamę Tanukom i ogólnie pokazałam się od dobrej strony.
Nie ma już nic. Ten tydzień ostatni to przecież wsiorybek. WAKACJE!!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Kagami_chan
pragnąca iśc za nim
|
Wysłany: 14-06-2006, 14:40
|
|
|
Bo mogę być blisko osoby którą kocham, bo mam nadzieję, bo nie rezygniję z marzeń, no i dla tego, że nigdy nic nie wiadomo, wszystko się może zdarzyć. |
_________________ Wkrada się ogień w serca, a wzniecony
już nie może być płomień utajony,
niewoli dusze, choć raz zniewolona,
panuje miłość - miłością zwabiona. |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 14-06-2006, 16:51
|
|
|
Bo jest po radzie i mozna olac szkole
Boom! Headshot! Mwahahaha! |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 17:27
|
|
|
Bo "powinnam" lub "chciałabym", ale mi się nie chce. I tym razem niespecjalnie się tym przejmuję, zrobi się w najbliższym czasie (chyba).
Bo oceny wystawiona i do szkoły można chodzić dla jaj i dla tych ostatnich chwil z pewnymi osobami. Tylko ciekawe, czy odzyskam kiedyś moje buty, no tego...
Bo kolejna niewiadoma jest wiadoma i jest DOBRZE. Zawsze trochę stresu mniej. No, jeszcze tylko jedna i można się w pełni cieszyć wakacjami (lub dołować, zależy).
Bo czuję się trochę głupio pisząc tu posta. |
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 18:39
|
|
|
Bo po osiemnastu latach bardzo słabego opalania się wystarczyły dwie godziny, by moja skóra osiągnęła w miarę zadowalającą barwę, to co dopiero jutro będzie... *_*
Bo kupiłam sobie bordową sukienkę, ze sznureczkami i bawi mnie to niewymownie, choć chyba tylko jedna osoba będzie wiedzieć, dlaczego... XDDD
Bo mam Różę Selerbergu Ewy Białołęckiej - ludzie! Czytajcie tą książkę! JEST GENIALNA! |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 19:41
|
|
|
Bo już jestem online i nawet większość moich rzeczy z dysku ocalała...
Bo mam fazę z Vannysiowej sukienki :DDD
Bo przynajmniej jeden ze wspomnianych już gdzieś dwóch gupich egzaminów mam zdany.
Bo odzyskałam moje empetrójki i mogę się z powrotem rockandrollować *_*
Bo na egzaminie z konserwacji będę w parze z najlepszą koledżanką z grupy.
Bo zrobiłam sobie skjeri avek i zjeżdżam kiedy na niego patrzę.
Bo truskawki, bo czereśnie, bo łiii!
Już nie sieję defetyzmu :P |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 14-06-2006, 20:52
|
|
|
Bo tak to jest po prostu, że jak się ma przyjaciółkę, to człowiekowi lepiej.
Innymi słowy - Arisa właśnie wyszła po ponadgodzinnym nalocie dywanowym. Było bosko. Pozytywna energia na następne 24 godziny included... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 15-06-2006, 09:15
|
|
|
Bo rano padał deszcz *____*
Mam nadzieję, że po południu też będzie ^___^ |
|
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 16-06-2006, 10:07
|
|
|
Bo udalo mi sie poprawic zagrozenie z bioli na3!!!(lepsze to niz nic:>>) |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-06-2006, 10:17
|
|
|
Bo w weekend pada deszcz i jest wreszcie jakaś ludzka temperatura! ^_____^ |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 18-06-2006, 10:36
|
|
|
Bo nareszcie była porządna burza - nie spałem pół nocy, żeby jak najmniej przegapić :D. I nawet rypnęło jakieś sto metrów ode mnie, huk był niesamowity, aż szkoda, ze nie mogłem tego nijak nagrać ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-06-2006, 11:36
|
|
|
BOReK napisał/a: | Bo nareszcie była porządna burza - nie spałem pół nocy, żeby jak najmniej przegapić :D. I nawet rypnęło jakieś sto metrów ode mnie, huk był niesamowity, aż szkoda, ze nie mogłem tego nijak nagrać ^^. |
U mnie też, w nocy z piątku na sobotę :) . Tak się złożyło, że mieszkam koło kościoła (najwyższy punkt w mieście), no i jest rzeka w pobliżu (pioruny lubią wodę :] ), więc u mnie huk też był niesamowity :] aż szybami trzęsło :] . |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 20-06-2006, 19:58
|
|
|
Ojciec wygrał kolejny konkurs na dyrektora, więc ma spokój na kolejne parę lat:). Bogom Chaosu niech będą dzięki... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sarty
|
Wysłany: 20-06-2006, 20:30
|
|
|
Najeździłem się na rowerze łąmiąc wszystkie możliwe przepisy, spotkałem wielu znajomych, a jak wróciłem do domu to zastałem tyle zassanych dóbr co nigdy. Teraz przede mną kilka godzin oglądania.
A jutro pewnie od początku... niech żyje chaotyczne rozporządzanie czasem wolnym. |
_________________ Jedyne, co może uratować śmiertelnie rannego kota - odezwał się kot - to maleńki łyczek benzyny - i, wykorzystując zamieszanie, przypiął się do okrągłego otworu w prymusie i napił się benzyny. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-06-2006, 21:04
|
|
|
No, to został mi jeszcze ostateczny egzamin z matematyki i jeden moduł z fizyki. Trochę wysiłku i będę miał wymarzone, bite trzy miesiące wakacyji ^^. Do tego są niezłe widoki na lipcową robotę, więc do zjazdu zgromadzę jakieś ciekawsze środki i jeszcze coś zostanie. A po zjeździe, jak się da, to jeszcze miesiąc sobie popracuję. Obym nie zapeszył :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|